Ποδόσφαιρο

Α' Αυστρίας: Πληρώνουν καλά τα γκολ

Σάββατο, 3 Αυγούστου 2024 - 01:10

Η 1η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Αυστρίας συνεχίζεται με τρία παιχνίδια και το ενδιαφέρον που παρουσιάζει στοιχηματικά είναι έντονο.

Α' Αυστρίας: Πληρώνουν καλά τα γκολ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α’ Αυστρίας.

ΑΛΤΑΧ - ΤΙΡΟΛ

Η Άλταχ είχε σοβαρό πρόβλημα να μείνει στην κατηγορία, πιθανότατα δεν θα είχε την ευκαιρία να το πράξει αν η Αούστρια Λουστενάου δεν παρουσιαζόταν χείριστη. Τα κατάφερε μένοντας 5 βαθμούς μακριά από την τελευταία θέση. Οι διοικούντες έκριναν ότι ο τεχνικός Γιόακιμ Στάντφεστ τα κατάφερε και με το παραπάνω, οπότε τον διατηρούν στο πόστο. Στα φιλικά δεν είχε κακή παρουσία (3-1-2), αλλά το πρώτο… καμπανάκι χτύπησε στο Κύπελλο προ εβδομάδος, καθώς έχασε 2-0 από την ερασιτεχνική Ντονάουφελντ και αποκλείστηκε. Μία προβληματική διετία ήταν αρκετή για να θέσει τους διοικούντες προ των ευθυνών τους. Το ρόστερ άλλαξε σε μεγάλο βαθμό, αν και τα αποκτήματα δεν είναι πρώτης γραμμής, ενώ οι αποχωρήσεις αφορούν σε παίκτες δίχως πρωταγωνιστικό ρόλο. Λογικά θα κινδυνεύσει.

Η Τιρόλ με τον πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας δυσκολεύτηκε να εξασφαλίσει τη σωτηρία, μάλιστα στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές των πλέι άουτ υπέστη μόνο ήττες, αλλά κράτησε το «+3» από την ουραγό Αούστρια Λουστενάου και έτσι ανανέωσε το ραντεβού της στη μεγάλη κατηγορία της Αυστρίας. Ο τεχνικός Τόμας Σίλμπερμπεργκερ αποτελεί παρελθόν έπειτα από 11 χρόνια, στο πόστο του προσελήφθη ο Φίλιπ Σέμλιτς, ο οποίος στερείται σημαντικών περγαμηνών. Με 0-2-4 στα δύσκολα φιλικά, συνεχίζει στο Κύπελλο (3-0 την ερασιτεχνική Ιμστ). Τα θερινά αποκτήματα δεν προκαλούν ενθουσιασμό, ενώ έχασε έξι βασικούς παίκτες κορμού (τερματοφύλακα, τρεις αμυντικούς, έναν μεσοεπιθετικό και έναν ικανό σκόρερ). Αν στην τελική ευθεία δεν προβεί σε ντεμαράζ ενίσχυσης, η επιβίωση δεν δείχνει στο χέρι της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Την περασμένη αγωνιστική περίοδο πάλεψαν μέχρι τέλους για τη σωτηρία, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί και τη φετινή σεζόν. Το άγχος πάντως της πρεμιέρας και το γεγονός ότι καμία ομάδα δεν θέλει να ξεκινήσει με ήττα θα αποτυπωθεί πάνω στον αγωνιστικό χώρο και το σκορ δεν θα ξεφύγει. Προτιμότερη επιλογή το Under 2,5 σε απόδοση 1.66 από την Betsson.

ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ - ΛΙΝΤΣΕΡ

Η Χάρτμπεργκ παρατάχθηκε με μοναδικό στόχο την επιβίωση, αλλά τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα, έπιασε κατά διαστήματα εξαιρετική απόδοση και μάλιστα τερμάτισε στην πρώτη εξάδα, για να χάσει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο στα πλέι οφ, καθώς υπέστη δύο ήττες από την Αούστρια Βιέννης. Ο τεχνικός Μάρκους Σοπ έκανε εξαιρετική δουλειά και συνεχίζει στο πόστο του, άλλαξε πολλά πράγματα και μένει να φανεί αν μπορεί να σηκώσει την ομάδα το ίδιο ψηλά. Με 2-1-2 στα φιλικά, διέλυσε (11-1) την ερασιτεχνική Μπισοφσχόφεν στο Κύπελλο. Πουλήθηκε ο Έντρουπ (ε. 26/13), συνολικά έγινε διψήφιος αριθμός προσθαφαιρέσεων και θα πρέπει να ξεκινήσουν τα επίσημα ματς προκειμένου να φανεί ένα σχετικά ασφαλές δείγμα. Η λογική πάντως υπαγορεύει ότι δύσκολα θα μπει ξανά στην εξάδα.

Το Pamestoixima.gr υποδέχεται όλους τους νέους παίκτες με Σούπερ Καλοκαιρινή Προσφορά* γνωριμίας Χωρίς Κατάθεση!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Η Λίντσερ δεν κατάφερε να κυνηγήσει το δίδυμο της κορυφής, αλλά είχε τον έλεγχο όσον αφορά στο κυνήγι της 3ης θέσης, την οποία και κατέκτησε για 2η διαδοχική σεζόν. Αυτή της έδωσε εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, στου οποίου τη μάχη ρίχνεται ένα βήμα πριν από τους ομίλους (πλέι οφ). Ο τεχνικός Τόμας Ντάρας ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού στο φινάλε της περασμένης σεζόν, τα κατάφερε πολύ καλά και συνεχίζει στο πόστο του, έχοντας στόχο και πάλι την τριάδα. Με 2-4-0 στα φιλικά, συνεχίζει στο Κύπελλο (3-0 την Ουνιόν Γκούρτεν). Θα βοηθήσουν οι Ταβάρες (α. 3/0 Σπαρτάκ Μόσχας), Τιμπιντί (ε. 7/0 Μάν. Σίτι Β’), Έντρουπ (ε. 26/13 Χάρτμπεργκ), Σμόλτσιτς (ε. 11/1 Αϊντραχτ Φρ.), Μπόατενγκ (α. 7/0 Σαλερνιτάνα), έχασε δύο βασικούς παίκτες στα μετόπισθεν, βγαίνει ενισχυμένη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Χάρτμπεργκ έδειξε την περσινή σεζόν ότι κανείς δεν πρέπει να την υποτιμάει. Από την άλλη, η Λίντσερ θα "χτυπήσει" και φέτος την πρώτη τριάδα, καθώς έχει την ποιότητα να το κάνει. Είναι η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος όμως και δεν θα πάμε με σημείο, αλλά με την "ελευθερία" της πρεμιέρας. Επιλέγουμε το G/G και Over 2.5 στο 2.21 από την Betsson.

ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΚΛ.

Η Βόλφσμπεργκερ δεν κατάφερε να μπει στα πλεί οφ, τερμάτισε στην κορυφή των πλέι άουτ, αλλά τα κρίσιμα μπαράζ για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο δεν τη βρήκαν έτοιμη και έτσι έμεινε με άδεια χέρια. Νέος τεχνικός ο έμπειρος Ντίτμαρ Κιουμπάουερ, ο οποίος ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία στο κλαμπ. Με 3-2-0 στα φιλικά, έδειξε μάλλον καλύτερη εικόνα από την αναμενόμενη, ενώ προ ημερών διέλυσε με 7-0 την ερασιτεχνική Ντράσμπουργκ και συνεχίζει στο Κύπελλο. Το ταβάνι φέτος είναι η εξάδα, δεν είναι εύκολο να το καταφέρει. Αποχώρησαν οι Μποατσί (ε. 30/10), Φέρατσινγκ (α. 27/0), Μπόνμαν (τ. 24 συμ.), προς το παρόν δεν έχει κάνει κινήσεις πρώτης γραμμής και θα χρειαστεί ενίσχυση προκειμένου να παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστική στην εγχώρια λίγκα.

Η Αούστρια Κλάγκενφουρτ κατόρθωσε για ακόμη μία σεζόν να μείνει μακριά από τα… επικίνδυνα μονοπάτια, έπαιξε στα πλέι οφ και τερμάτισε στην 6η θέση. Έδειξε ότι θα διεκδικούσε την υπέρβαση (τετράδα), πλην όμως στο φινάλε ξέμεινε από δυνάμεις. Ο Πέτερ Πακούλτ παραμένει στον πάγκο, απολαμβάνει την απόλυτη εμπιστοσύνη από την πλευρά της διοίκησης. Με 2-2-1 στα φιλικά προετοιμασίας, δεν είχε θέμα στο Κύπελλο, διέλυσε με 5-0 την ερασιτεχνικός Γκλόγκνιτς και συνεχίζει στον θεσμό. Από τη στιγμή που απέκτησε οκτώ παίκτες και αποχώρησαν παρά κάτι οι διπλάσιοι (13), είναι λογικό ότι προκύπτουν ερωτηματικά. Σημαντικότερο απόκτημα θεωρείται ο Ντελ (ε. 18/6 Βικτόρια Βερολίνου). Για ακόμη μία φορά στοχεύει στην εξάδα με αξιώσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφότερες σκοράρουν και δέχονται γκολ εύκολα, ενώ και η προϊστορία στα μεταξύ τους ματς έχει πολλά τέρματα. Το ματς αναμένεται ανοικτό, γι' αυτό και θα πάμε με το Over 2.5 στο 1.95 από την Betsson.

Βαθμολογία -

03/08/2024Bundesliga: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Αούστρια Κλάγκενφουρτ Αούστρια Κλάγκενφουρτ 0 0 0 0 0 0 0 0
2 Αούστρια Βιέννης Αούστρια Βιέννης 0 0 0 0 0 0 0 0
3 Μπλάου Βάις Λιντς Μπλάου Βάις Λιντς 0 0 0 0 0 0 0 0
4 Γκράτσερ Γκράτσερ 0 0 0 0 0 0 0 0
5 Χάρτμπεργκ Χάρτμπεργκ 0 0 0 0 0 0 0 0
6 Λιντζ Λασκ Λιντζ Λασκ 0 0 0 0 0 0 0 0
7 Ραπίντ Βιέννης Ραπίντ Βιέννης 0 0 0 0 0 0 0 0
8 Αλτάχ Αλτάχ 0 0 0 0 0 0 0 0
9 Σάλτσμπουργκ Σάλτσμπουργκ 0 0 0 0 0 0 0 0
10 Στουρμ Γκρατς Στουρμ Γκρατς 0 0 0 0 0 0 0 0
11 WSG Τιρόλ WSG Τιρόλ 0 0 0 0 0 0 0 0
12 Βόλφσμπεργκερ Βόλφσμπεργκερ 0 0 0 0 0 0 0 0
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr