Ποδόσφαιρο

Supertaça Πορτογαλίας: Βγαίνει σημείο στο 1.70

Σάββατο, 3 Αυγούστου 2024 - 00:05

Στο Αβέιρο και στον τελικό του Supertaca Πορτογαλίας ανάμεσα στην Σπόρτινγκ και την Πόρτο πληρώνουν τα γκολ.

Supertaça Πορτογαλίας: Βγαίνει σημείο στο 1.70

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.1 3.35 3.45 1.81 1.92 1.31 3.25 1.74 1.98 1.31 1.32 1.65

Το Pamestoixima.gr υποδέχεται όλους τους νέους παίκτες με Σούπερ Καλοκαιρινή Προσφορά* γνωριμίας Χωρίς Κατάθεση!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

* Το ματς διεξάγεται στο ουδέτερο Αβέιρο με παρουσία οπαδών και τις από τις δύο ομάδες. Η Σπόρτινγκ θα πρέπει να κάνει ταξίδι 253 χλμ. ενώ η Πόρτο θα πρέπει να κάνει μόλις 75 χλμ.

* Η Σπόρτινγκ μετέχει ως πρωταθλήτρια Πορτογαλίας και η Πόρτο ως Κυπελλούχος.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΠΑΠ: 289, ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22:15

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ – ΠΟΡΤΟ

Η Σπόρτινγκ συμμετέχει στον 12ο τελικό του Σούπερ Καπ ως πρωταθλήτρια και θέλει να κατακτήσει το 10ο τρόπαιο για να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της. Οι οπαδοί της εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια. Είναι χαρακτηριστικό πως πωλήθηκαν και αρκετά έξτρα που πήρε, με τον Αμορίμ να δηλώνει πως «πάμε να κερδίσουμε και να χαρίσουμε μία μεγάλη χαρά σε όλο αυτόν τον κόσμο». Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η πρωταθλήτρια θα παραταχθεί χωρίς τους Νούνο Σάντος (ΜΕ), Σεντ Γιούστε (Α) και Νελ (Ε). Και οι τρεις βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο της ομάδας του Αμορίμ, έχασαν προπονήσεις και δύσκολα θα αγωνιστούν. Αντίθετα έτοιμος είναι ο σταρ και σκόρερ, Γκιόκερες (Ε), αν και ο Αμορίμ δήλωσε χθες πως δεν θα είναι στο 100%!

Η πιθανή ενδεκάδα της Σπόρτινγκ: Κοβάσεβιτς - Γκένι, Κουαρέσμα, Ινάσιο, Ντεμπάστ – Κέντα, Χιούλμαντ, Μορίτα – Γκονσάλβες, Τρινκάο - Γκιόκερες

Η Κυπελλούχος Πόρτο είναι πολυνίκης του θεσμού με 33 παρουσίες και 23 τρόπαια με τελευταίο αυτό του 2022, αλλά θέλει και άλλα. Φάνηκε και από την απόφαση του νέου προέδρου Βίλας Μπόας να διακοπεί κάθε συζήτηση περί μεταγραφών τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή. Μάλιστα, παραβρέθηκε και στις προπονήσεις της ομάδας. Ιδιαίτερο το ματς για τον Βίτορ Μπρούνο που κάνει ντεμπούτο αντικαθιστώντας τον Κονσεϊσάο των 11 τίτλων. Επί της ουσίας για τον τελικό δεν αλλάζει κάτι λόγω των απουσιών των Μαρκάνο (Α) και Ζαϊντού (Α) που παραμένουν στο ιατρικό δελτίο των «δράκων».

Η πιθανή ενδεκάδα της Πόρτο: Ράμος – Μάριο, Πέδρο, Οτάβιο, Φερνάντες – Βαρέλα, Γκρούγιτς, Μπόρχες, Γκονζάλες, Γκαλένο – Λόαντερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περίεργο ματς… Στα μάτια μας δεν υπερέχει καμία από τις δύο ομάδες, αν και κάποιοι δίνουν ένα credit παραπάνω στην Σπόρτινγκ. Εμείς δεν θα ρισκάρουμε… Πιο safe το g/g. Μία χαρά το 1.70 στο pamestoixima.gr

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

Με το Σούπερ Καπ ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Σπόρτινγκ και την Κυπελλούχο Πόρτο ανοίγει η αυλαία της σεζόν στην Πορτογαλία με το πρωτάθλημα να ξεκινά το επόμενο Σαββατοκύριακο. Ο τελικός είναι μονός με παρουσία VAR και θα διεξαχθεί στο ουδέτερο «Municipal De Aveiro». Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, ακολουθεί παράταση και αν δεν προκύψει και εκεί νικητής, ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι. Η Σπόρτινγκ θα είναι παρούσα στον τελικό για 12η φορά στην ιστορία της και αναζητεί το 10ο τρόπαιο, ενώ η Πόρτο θα συμπληρώσει 33 εμφανίσεις, παλεύοντας για τον 23ο τίτλο της.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr