Ποδόσφαιρο

Super Kupa Τουρκίας: Με τα γκολ στην Πόλη

Σάββατο, 3 Αυγούστου 2024 - 00:00

Με βάση τις πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων και τα πρόσωπα στις δύο ενδεκάδες, δεν γίνεται αυτό το ματς να μην λήξει τουλάχιστον Over 2,5!

Super Kupa Τουρκίας: Με τα γκολ στην Πόλη

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.37 3.15 3.1 1.7 2.07 1.25 3.6 1.8 1.9 1.35 1.35 1.57

Το Pamestoixima.gr υποδέχεται όλους τους νέους παίκτες με Σούπερ Καλοκαιρινή Προσφορά* γνωριμίας Χωρίς Κατάθεση!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

* Κατ’ αρχήν είναι ένα από τα κλασικά ντέρμπι της Πόλης με τις δύο ομάδες να εδρεύουν στην Κωνσταντινούπολης.
* Η Γαλατάσαραϊ μετέχει ως πρωταθλήτρια Τουρκίας και η Μπεσίκτας ως Κυπελλούχος.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΠΑΠ: 271, ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 20:45

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Η πρωταθλήτρια Τουρκίας, Γαλατάσαραϊ θέλει να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της με την κατάκτηση του 18ου σούπερ καπ της ιστορίας της. Είναι πολυνίκης του θεσμού με 65% επιτυχία, καθώς σε 26 συμμετοχές το ΄χει χάσει μόλις 9 φορές. Σταθερά στον πάγκο της από το ‘22 ο Οκάν Μπουρούκ έχοντας καταφέρει να κατακτήσει δύο σερί πρωταθλήματα και το περσινό με 102 βαθμούς. Στοχευμένες αλλαγές στο ρόστερ. Σημαντική η παραμονή του Ζίγιες, αλλά και απόκτηση του στράικερ, Μπατσουαγί που πέρσι έπαιζε στην Φενέρ. Πήρε και τον Γέλερτ από την Κοπεγχάγη. Οι στόχοι φέτος είναι οι ίδιοι. Νταμπλ αν είναι εφικτό στην Τουρκία και καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η «Τσιμ Μπομ Μπομ» δεν μπορεί να ποντάρει στον βασικό στόπερ, Ντάβιντσον Σάντσεζ που έμεινε εκτός αποστολής παρότι έχει επανέλθει στις προπονήσεις κανονικά. Ενώ εκτός έμεινε και ο νεοαποκτηθείς Γέλερτ που κατά δήλωση του Μπουρούκ ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση!

Πιθανή ενδεκάδα της Γαλατάσαραϊ: Μουσλέρα, Κάαν, Νέλσον, Αμπντουλκερίμ, Κεν, Τορέιρα, Μπερκάν, Μέρτενς, Ζίγιες, Ζαχά, Ικάρντι.

Το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της «καρά καρτάλ» θα πραγματοποιήσει στην Κυπελλούχο Μπεσίκτας ο Φαν Μπρόνκχορστ. Αντικατέστησε τον Σερντάρ Τοπράκτεπε σε μία σεζόν όπου η ομάδα της Πόλης είχε πέντε διαφορετικούς προπονητές μεταξύ των οποίων και ο Φερνάντο Σάντος. Έκανε σημαντικές κινήσεις μεταγραφικά. Σίγουρα ξεχωρίζει η απόκτηση του τεράστιου σκόρερ, Τσίρο Ιμόμπιλε. Πήρε επίσης τον Ράφα Σίλβα που έπαιζε στην Μπενφίκα, αλλα και Γκαμπριέλ Παουλίστα που φορούσε την φανέλα της Ατλέτικο. Γενικώς σημαντικές και καλές κινήσεις μεταγραφικά. Λογικό και αναμενόμενο να θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τη χρονιά και να πάρει το 10ο τρόπαιο της ιστορίας της.

Οι «μαυραετοί», όπως είναι το παρατσούκλι της Μπεσίκτας στους Ουζουνχάν (Α) και Εμρετζάν Τερζί (Α). Αμφότεροι τραυματίστηκαν, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο μέσος Ζαϊνούτντινοφ.

Πιθανή ενδεκάδα της Μπεσίκτας: Μουσλέρα, Σβένσον, Παουλίστα, Κόλεϊ, Μασουάκου, Μουσράτι,, Γκέντσον, Ράσιτσα, Ράφα, Σεμίχ, Ιμόμπιλε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενδεχομένως πολλοί να πιστεύουν πως θα είναι ένα «κλειστό» ματς, μιας και πρόκειται για τελικό και διεκδικείται ένα τρόπαιο. Βλέποντας τις πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων, λέμε πως αυτό το ματς δεν γίνεται να μην λήξει Over 2,5. Μία χαρά το 1.77 στο pamestoixima.gr. Μας τράβηξε επίσης την προσοχή το 2.95 στον Τσίρο Ιμόμπιλε για να σκοράρει στο ματς.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Με το Σούπερ Καπ ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Γαλατάσαραϊ και την Κυπελλούχο Μπεσίκτας ανοίγει η αυλαία στην Τουρκία με την Super Lig να ξεκινά το προσεχές Σαββατοκύριακο. Ο τελικός είναι μονός παρουσία VAR και θα διεξαχθεί στο ουδέτερο «Κεμάλ Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, ακολουθεί παράταση και αν δεν προκύψει και εκεί νικητής, ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι. Η Γαλατά είναι πολυνίκης του θεσμού. Μετρά 26 συμμετοχές με 17 τρόπαια, ενώ η Μπεσίκτας έχει παίξει σε 21 τελικούς με 9 κατακτήσεις.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr