Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Μπότεφ Πλόβντιβ-Παναθηναϊκός, «κλειδί» η διαχείριση δυνάμεων (vid)

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 - 22:33

Με «προίκα» το 2-1 του ΟΑΚΑ, οι Πράσινοι αγωνίζονται στη Βουλγαρία απέναντι σε μία ομάδα που έδειξε ότι μπορεί να τιμωρήσει όποιον την υποτιμήσει και οι παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο δεν θέλουν να πέσουν στην παγίδα

Προκριματικά Europa League: Μπότεφ Πλόβντιβ-Παναθηναϊκός, «κλειδί» η διαχείριση δυνάμεων (vid)

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπότεφ Πλόβντιβ - Παναθηναϊκός
21:00 COSMOTE SPORT 1HD - Κωδ. ΟΠΑΠ: 906
Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας, χωρίς κατάθεση, κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Μπότεφ Πλόβντιβ

Η βουλγαρική ομάδα έδειξε καλά στοιχεία στο επιθετικό σκέλος, ωστόσο ανασταλτικά ήταν γεμάτη προβλήματα και η οριακή ήττα ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να ελπίζει βάσει εικόνας, δεδομένου ότι ο αντίπαλος έχασε κλασικές ευκαιρίες για να φτάσει σε μεγάλο σκορ.

Στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας ξεκίνησε με νίκη, αλλά την Κυριακή έμεινε στο 2-2 με τη Λοκομότιβ Πλόβντιβ. Απειλεί με παραίτηση ο τεχνικός τούσαν Κέρκεζ, για εξωαγωνιστικά περιστατικά! Ο νικητής του ζευγαριού θα παίξει με Αγιαξ (Ολλανδία) ή Βοϊβοντίνα (Σερβία), ενώ ο χαμένος θα μεταπηδήσει στο Κόνφερενς, αντιμετωπίζοντας τη Ζρίνσκι (Βοσνία) ή την Μπράβο (Σλοβενία).

Εκτός δράσης είναι ο Τσέρνεφ (α. 20/1), προς την έξοδο ο χρήσιμος επιθετικός Μάρας, δεν αναφέρθηκαν έτερα αγωνιστικά προβλήματα. Λογικά με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πίεσε, έβγαλε ουκ ολίγες κλασικές ευκαιρίες, το ότι δεν σημείωσε περισσότερα από δύο γκολ, οφείλεται στις πολλές χαμένες ευκαιρίες. Στο τελευταίο ημίωρο εμφάνισε πρόβλημα στον τομέα των δυνάμεων, πλην όμως αυτό ήταν το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, δεν προκάλεσε εντύπωση η συγκεκριμένη εξέλιξη.

Η οριακή νίκη τον καθιστά φαβορί, αν και οι πιθανότητες αυξάνονται ακόμη περισσότερο βάσει ανώτερης ποιοτικής στάθμης. Στις 18/8 υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Εκτός μάχης οι Μάγκνουσον (α. 3/1), Πάλμερ-Μπράουν (α. 3/0), Πέρεθ (μ. 22/0), Τσόκαϊ (μ. 2/0), Ιωαννίδης (ε. 28/15), Αϊτόρ (ε. 13/3). Μόνο ο Ελληνας επιθετικός θεωρείται σημαντική απουσία.

Η πιθανή σύνθεση του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Ίνγκασον, Γεντβάι, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Γερεμέγεφ.

Το πρώτο ματς
Παναθηναϊκός – Μπότεφ Πλόβντιβ 2-1: Οι Γερεμέγεφ (8') και Μπακασέτας (44') σκόραραν για τον Παναθηναϊκό, μείωσε ο Κόροσετς στο 70'.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.35 3.75 1.72 1.97 1.77 1.37 2.9 1.72 1.98 2.02 1.24 1.18
Μπότεφ Πλόβντιβ - Παναθηναϊκός / Εκτίμηση

Ο Παναθηναϊκός είναι σαφώς πιο ποιοτικός όμως οι Βούλγαροι στο πρώτο ματς αποδείχθηκαν πιο δουλεμένη ομάδα, χωρίς όμως να υπερέχουν αγωνιστικά. Ο Αλόνσο έχει δείξει ότι είναι ορθολογιστής και θα κοιτάξει πρώτα να παρουσιάσει το τριφύλλι δεμένο στην άμυνα. Χ2 και under 2,5 στο 2,34 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.