Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Το δελεαστικό Over 3,5 στην Βιέννη

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 - 00:57

Πληρώνουν τα γκολ στο ζευγάρι της Αούστρια με την Ίλβες με το over 3,5 σε απόδοση να δελεάζει!

Προκριματικά Conference League: Το δελεαστικό Over 3,5 στην Βιέννη

ΑΟΥΝΤΑ – ΚΛΙΦΤΟΝΒΙΛ

*O νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την Ντρίτα στον 3ο προκριματικό γύρο

ΑΟΥΝΤΑ: Στο ουδέτερο «Σκόντο Στέιντιουμ» της Ρίγα η ρεβάνς. Ελαφρώς καλύτερη και πιο αποτελεσματική από την αντίπαλό της, κατάφερε να αποδράσει από το Μπέλφαστ με το «διπλό». Έχει ρυθμό εν συγκρίσει με την Κλίφτονβιλ, με δεδομένο πως το πρωτάθλημα Λετονίας είναι σε πλήρη εξέλιξη. Δεν προκύπτει κάποια ιδιαίτερη απουσία. Να σημειωθεί, μάλιστα, πως στο 3-1 του πρωταθλήματος επί της Γιελγκάβα η Άουντα έκανε και ροτέισον στην ενδεκάδα της για να έχει ξεκούραστους παίκτες στην διάθεση του ο τεχνικός της ομάδας, Ζόραν Ζέλκοβιτς.

ΚΛΙΦΤΟΝΒΙΛ: Της στοίχισαν τα αμυντικά κενά στο α’ ματς. Ήταν καλή δημιουργικά, αλλά στα μετόπισθεν «έμπαζε», πράγμα που εκμεταλλεύτηκαν οι Λετονοί. Έχει μεγάλο κίνητρο, καθώς θέλει για πρώτη φορά στην ιστορία της να κάνει 2η σερί πρόκριση. Δύσκολα θα αγωνιστεί ο αρχηγός Χέιλ, αλλά και οι Λόου (Μ) και Κέισι (Α).

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ Α’ ΜΑΤΣ

ΚΛΙΦΤΟΝΒΙΛ – ΑΟΥΝΤΑ 1-2

Σπουδαία νίκη για τους Λετονούς. Προηγήθηκαν στο 32’ με τον Ουγκουνίγι. Δέχθηκαν το 1-1 στο 39’ με τον Κόνλαν, αλλά βρήκαν γκολ νίκης στο 78’ με τον Τάιβο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περίεργο ζευγάρι… Ναι μεν το 2-1 δίνει προβάδισμα στην Άουντα, αλλά οι γηπεδούχοι έχουν εμπειρία. Επομένως μακριά και αγαπημένοι.

ΧΑΚΕΝ – ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ

* Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο τον νικητή του ζευγαριού Στιάρναν (Ισλανδία) – Πάιντε (Εσθονία).

ΧΑΚΕΝ: Σε συνθετικό χλοοτάπητα η ρεβάνς. Σκέφτεται ήδη τον επόμενο γύρο με δεδομένο το σκορ του α’ ματς, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Στιάρναν (Ισλανδία) – Πάιντε (Εσθονία). Μετρά 13 συνεχόμενα over 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις προερχόμενη και από το άνετο 4-0 στο πρωτάθλημα επί της Βαστέρας.

Δύσκολα θα αγωνιστούν οι Μπρούμπεργκ (Μ), Ζέτσεβιτς (Α) και Φιρόρικσον (Α). Διαθέσιμος ο Λούντκβιστ (Α) που έλειπε στο πρωτάθλημα λόγω τιμωρίας. Ετοιμοπόλεμος και ο αμυντικός Λούνταλ.

ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ: Για την τιμή των όπλων στην ρεβάνς της Σουηδίας. Με δεδομένο το σκορ του α’ ματς δεν έχει ελπίδες πρόκρισης απέναντι σε μία ομάδα που είναι δεδομένα καλύτερη.

Το πρωτάθλημα Λουξεμβούργου αρχίζει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με την ομάδα του Μάρκο Μαρτίνο να παίζει εκτός έδρας με την Μπέτενμπουργκ.

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, η αποστολή για τον σημερινό αγώνα είναι πλήρης.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ Α’ ΜΑΤΣ

ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ – ΧΑΚΕΝ 2-6

Έκαναν περίπατο οι Σουηδοί με γκολ των Ινούσα (6’), Λαγιούνι (21’, 45+1’), Γιουσέφ (35’, 60’) και Χρστιτς (88’). Ο Χατζί σκόραρε με 2 πέναλτι (32’, 44’) για τους γηπεδούχους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ματς με ξεκάθαρο φαβορί. Η Χάκεν έχει τον πρώτο λόγο, αλλά ο άσος είναι χαμηλά για να ασχοληθούμε. Έχει ενδιαφέρον να ασχοληθούμε με το g/g, εξαιρετικό το 1.82 στο pamestoixima.gr

ΦΕΧΕΡΒΑΡ – ΣΟΥΜΚΑΓΙΤ

* Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο με τον νικητή του ζευγαριού Ομόνοια – Τορπέντο Κουταΐσι.

ΦΕΧΕΡΒΑΡ: Έκανε το πρώτο βήμα εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό της πλεονέκτημα από το 32’ και ενώ έχανε με 1-0. Κατάφερε να το γυρίσει μέχρι το 55΄ και μετά να διαχειριστεί το ματς. Σαφέστατα πιο «ψημένη» στην Ευρώπη από την αντίπαλό της με περισσότερα από 100 ματς.

Την περασμένη Κυριακή έπαιξε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Ουγγαρίας μένοντας στο 0-0 με την Κετσκεμέτ παίζοντας με 10 παίκτες. Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, εκτός είναι ο αμυντικός Σπάντλερ, ενώ ως φαίνεται δεν υπολογίζονται επίσης ο χαφ Κάλμαρ (Μ), Καστράτι (Ε).

ΣΟΥΜΚΑΓΙΤ: Η αποβολή του Χατσάεφ στο 32’ της στοίχισε. Ήρθε σε καίριο σημείο και ενώ προηγούνταν με 1-0 και είχε το τέμπο στο ματς. Εν συνεχεία πολύ παθητική και κυρίως συγκεντρωμένη στην άμυνα. Άπειρη στην Ευρώπη με μόλις 4 ματς. Στις 3 Αυγούστου έχει οριστεί η σέντρα στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν, εκεί όπου θα υποδεχθεί την Καπάζ. Εκτός ο Χατσάεφ (Α). Δύσκολα α αγωνιστούν οι επιθετικοί Βελινόφσκι, Κουλίγεφ.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ Α’ ΜΑΤΣ

ΣΟΥΜΚΑΓΙΤ – ΦΕΧΕΡΒΑΡ 1-2

Νίκη με ανατροπή για τους Ούγγρους. Βρέθηκαν να χάνουν στο 20’ μ γκολ του Αμπντουλαζάντε. Ισοφάρισαν στο 39’ με τον Κρίστενσεν και έφθασαν στο 2-1 με τον Σπάντλερ (52’).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με βάση την εικόνα του α’ ματς ναι μεν η γηπεδούχος φαίνεται να ΄χει τον πρώτο λόγο, αλλά δεν αξίζει το ρίσκο σε αυτές τις αποδόσεις στον άσο. Προτιμότερο να πάμε με τα γκολ., Έχει ενδιαφέρον το over 2,5, αλλά και πάλι ας περιμένουμε το live.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΙΛΒΕΣ

* Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο τη νικήτρια του ζευγαριού Τζουργκάρντεν – Νιέντερκορν.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ: Άξιζε καλύτερης τύχης στο α’ ματς. Ειδικά στο πρώτο 45λεπτο ήταν καλύτερη, είχε τις φάσεις, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο 2-0 του 88’, αλλά το γκολ του Γκαλβάο στο 90΄ την κρατά ζωντανή και επί της ουσίας φαβορί για την πρόκριση.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ έχει να αντιμετωπίσει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Στο ιατρικό δελτίο βρίσκονται οι Χαντλ (στόπερ), Ελ Σεϊβί (μπακ), Βούστινγκερ (αμυντικό χαφ), Ραγκούζ (φορ) και Χάουμπενβαλερ (φορ).

ΙΛΒΕΣ: Χωρίς να είναι καλύτερη, αλλά με σύμμαχο και την τύχη πήρε το ματς και είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. «Δεν θα πάμε να αμυνθούμε μόνο, θα προσπαθήσουμε να επιτεθούμε», δήλωσε ενόψει της ρεβάνς ο κόουτς, Γιόνας Ράντανεν.

Είχε ρεπό το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας , προκειμένου να φανεί όσο πιο έτοιμη γίνεται στην αποψινή ρεβάνς της Αυστρίας.

Χάνει τη σεζόν ο νεαρός μέσος Χάσα. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Ζορζίνιο και Κίβικο όπως και ο ενίοτε βασικός φορ Ουλούντου.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ Α’ ΜΑΤΣ

ΙΛΒΕΣ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ 2-1

Όλα έγιναν στο β’ μέρος. Η Ίλβες προηγήθηκε στο 51΄ με τον Χάαραλα και έκανε το 2-0 στο 88’ με τον Ρίσκι για να δεχθεί το 2-1 στο 90’ με τον Γκαλβάο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φουλ στα γκολ… Δεν γίνεται με φινλανδική ομάδα στο τερέν να μην ασχοληθούμε με τα Over. Πάμε, λοιπόν, για αρχή με το Over 3,5. Εξαιρετικό το 2.07 στο pamestoixima.gr

ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ – ΣΑΡΑΓΕΒΟ

* Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο με τον ηττημένο του ζευγαριού Βίσλα Κρακοβίας (Πολωνία) – Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία)

ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ: Δεν άρεσε η εικόνα της. Ήταν προβληματική στην κυκλοφορία της μπάλας. Απείλησε σχετικά λίγο, ενώ «έφαγε» φάσεις. Παρόλα αυτά με το 0-0 είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης και με τον τίτλο του φαβορί. Αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της. Θα χρειαστεί χρόνο για να «δέσει».

Έχουν συσσωρευτεί πολλά προβλήματα στους γηπεδούχους. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ στο ιατρικό δελτίο είναι οι Οφόρι (ΜΕ), Ντάνιελ (Μ), ενώ παραμένουν εκτός και οι Κρατοσβίλ (Μ), Κουμπίστα (Μ) και Σούλεκ (Α).

ΣΑΡΑΓΕΒΟ: Αδικείται από το αποτέλεσμα στο α’ ματς. Ήταν κυρίαρχη στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Είχε φάσεις για να σκοράρει, αλλά ήταν άστοχη με αποτέλεσμα να δυσκολέψει την ζωή της ενόψει της ρεβάνς. Εξέτισε ο Ντουρίσκοβιτς (Μ). Δύσκολα θα αγωνιστούν οι Καπετάνοβιτς (Α), Μπουλιούμπασιτς (Μ), Μούσταφιτς (Μ) και Πενιαράντα (Ε). Εξέτισε την ποινή του κι επιστρέφει ο Ντζουρίτσκοβιτς (Μ). Συμπλήρωσε κάρτες ο Σόλντο (Α).

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ Α’ ΜΑΤΣ

ΣΑΡΑΓΕΒΟ – ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ 0-0

Έμειναν στην «λευκή ισοπαλία». Έτσι άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στο «Μαλατίνσκι» της Τρνάβα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μακριά και αγαπημένοι και βλέπουμε στο live.

ΜΟΡΝΑΡ – ΡΑΝΤΝΙΣΚΙ

* Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο τον νικητή του ζευγαριού Πάκσι – ΑΕΚ Λάρνακας (3-0).

ΜΟΡΝΑΡ: Στο ουδέτερο «DG Arena» της Ποντγκόριτσα η ρεβάνς. Το τελικό 1-0 του α’ ματς την κολακεύει. Στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν σε θέση άμυνας και είδε τους γηπεδούχους να χάνουν πολλές ευκαιρίες μέχρι να φθάσουν στο γκολ του 72΄. Θα πρέπει να αλλάξει άρδην την εικόνα της αν θέλει να προκριθεί. Πιθανώς στην ενδεκάδα ο επιθετικός Βούγιατσιτς που δεν έπαιξε στο πρώτο ματς.

ΡΑΝΤΝΙΣΚΙ: Την αδικεί η νίκη με το «φτωχό» 1-0 επί της Μόρναρ στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς της ιστορίας της! Ήταν καλύτερη, είχε φάσεις για να πάρει σκορ πρόκρισης επί των Μαυροβούνιων, αλλά ήταν άστοχη. Δεν αγωνίστηκε στο σερβικό πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο. Τραυματίας ο φορ Βιντάκοφ.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ Α΄ΜΑΤΣ

ΡΑΝΤΝΙΣΚΙ – ΜΟΡΝΑΡ 1-0

Ένα γκολ του Άλεκσιτς στο 72’ ήταν αρκετό για να κάνει την διαφορά και να χαρίσει την νίκη στους Σέρβους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Είναι ζευγάρι με φαβορί, ωστόσο και οι δύο θυα παίξουν κλειστά. Αξίζει ένα μικρό μπετ στο under 2,5. Μία χαρά το 1.75 στο pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr