Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Παρτιζάν - Ντιναμό Κιέβου, μία από τα ίδια!

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 - 00:03

Η Παρτιζάν είναι ουσιαστικά εκτός συνέχειας προκριματικών, αναζητώντας ένα θαύμα απόψε! 

Προκριματικά Champions League: Παρτιζάν - Ντιναμό Κιέβου, μία από τα ίδια!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Παρτιζάν - Ντιναμό Κιέβου.

Α ΜΑΤΣ: ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΠΑΡΤΖΙΖΑΝ 6-2

21:00 – Κωδ. ΟΠΑΠ: 838

MEGA DEAL προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Παρτιζάν

Η Παρτίζαν είχε ιδέες στο επιθετικό σκέλος, αλλά δέχθηκε έξι γκολ από την Ντινάμο Κιέβου. Πλήρη απογοήτευση η εικόνα της, ενώ είναι ασυγχώρητο να δέχεσαι τόσα γκολ εκτός έδρας, από μία ομάδα όχι και πολύ καλύτερή της. Πολλά τα λάθη στην άμυνα της κόστισαν ακριβά. Πλέον αναζητά ένα θαύμα, το οποίο πολύ δύσκολα θα εμφανιστεί σήμερα. Το Σάββατο διέλυσε τη Γεντίντσβο (4-0 εκτός έδρας), έβγαλε αντίδραση στο σερβικό πρωτάθλημα. Δίχως σοβαρές απουσίες.

Ντιναμό Κιέβου

Η Ντινάμο Κιέβου θριάμβευσε στο πρώτο ματς, επί της ουσίας πήρε την πρόκριση. Ήταν ισοπεδωτική και φιλοδώρησε την αντίπαλό της με 6 γκολ. Τυπική διαδικασία πλέον η ρεβάνς, θα χρειαστεί απλά να διαφυλάξει το σκορ. Οτιδήποτε πέρα από αυτό θα αποτελεί αυτοκτονία. Δεν θα παίξει πριν από τις 17/8 για το πρωτάθλημα Ουκρανίας, παίρνει αναβολές. Διεθνείς οι Ρουμπτσίνσκι (μ. 28/0), Μπραχάρου (μ. 29/1), Μιχαϊλένκο (μ. 16/5 Ολεξάντρια), πρόκειται για εξόχως σημαντικά προβλήματα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.9 4 1.72 2.65 1.42 1.64 2.12 1.45 2.47 2 1.2 1.21
Παρτιζάν - Ντιναμό Κιέβου / Εκτίμηση

Η Παρτιζάν δεν έχει και άλλη επιλογή, από το να βγει και να ψάξει γρήγορα γκολ. Αναπόφευκτα το ματς θθα οδηγηθεί ξανά σε υψηλό ρυθμό και ανοιχτό σκορ, αφού και η Ντιναμό είναι ομάδα που μπορεί να εκμεταλλευτεί τα λάθη του αντιπάλου. Over 2.5 (1.60) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr