Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Μπόρατς-ΠΑΟΚ, θα αποφύγει το... δις εξαμαρτείν

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 - 22:06

Ρεβάνς του «περίεργου» πρώτου ματς στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ κόντρα στους Βόσνιους, που χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο, έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του Λουτσέσκου. Πάντως, αυτή τη φορά ο Δικέφαλος θα κατέβει σοφότερος στο παιχνίδι και μπορεί να καθαρίσει την πρόκριση

Προκριματικά Champions League: Μπόρατς-ΠΑΟΚ, θα αποφύγει το... δις εξαμαρτείν

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπόρατς Μπάνια Λούκα – ΠΑΟΚ
22:00 (Novasports Prime) - Κωδ. ΟΠΑΠ: 847
Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας, χωρίς κατάθεση, κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Μπόρατς Μπάνια Λούκα

Ο νικητής με την Μάλμε (Σουηδία), ο ηττημένος στο Γιουρόπα με την Κλάκσβικ. Δίχως οπαδούς των φιλοξενούμενων. Η Μπόρατς έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ στη ροή του αγώνα και θα μπορούσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα, αλλά στις στατικές φάσεις υπέφερε και έτσι έμεινε με άδεια χέρια. Είναι σαφώς υποδεέστερη από την ελληνική ομάδα, ωστόσο προκύπτει αισιοδοξία. Το εγχώριο πρωτάθλημα αρχίζει την Κυριακή, υποδέχεται τη Βελέζ (υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο αναβολής).

Μία απουσία

Ο χρήσιμος μέσος Πίλερ απουσιάζει λόγω τραυματισμού, ωστόσο αυτό είναι και το μοναδικό αξιοσημείωτο πρόβλημα στις τάξεις της βοσνιακής ομάδας. Λογικά με την καλύτερη ενδεκάδα.

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν έπιασε σπουδαία απόδοση, στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, αλλά βρήκε τον τρόπο με όπλο τις στατικές φάσεις και τρία γκολ από τους βασικούς του κεντρικούς αμυντικούς να πάρει την οριακή νίκη. Μπορεί οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να έδειξαν έλλειμμα δυνάμεων, πλην όμως πέρυσι πέρασαν τρεις γύρους το καλοκαίρι στο Κόνφερενς Λιγκ και αυτή η εμπειρία αναμένεται να προσφέρει πολύτιμα εφόδια. Στις 17 Αυγούστου αρχίζει η υπεράσπιση του τίτλου για τον «Δικέφαλο», υποδέχεται τον Πανσερραϊκό.

Τίποτα το ιδιαίτερο

Δεν υπολογίζονται οι Νάσμπεργκ (α. 8/0), Λύρατζης (α. 3/0), Τσαούσης (α. 9/0), δεν πρόκειται για παίκτες που διαδραματίζουν ιδιαίτερο ρόλο. Εκτός λίστας ο επιθετικός Τισουντάλι, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Γάνδη.

To πρώτο ματς

ΠΑΟΚ – Μπόρατς 3-2: Οι Κουλιεράκης (17', 39') και Τροστ-Εκόνγκ (51') καθάρισαν για τον ΠΑΟΚ, οι Ερέρα (22') και Κούλασιν (45') σκόραραν για την Μπόρατς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5.15 4.35 1.54 2.32 1.55 1.5 2.47 1.64 2.12 2.37 1.19 1.14
Μπόρατς Μπάνια Λούκα - ΠΑΟΚ / Εκτίμηση

Ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα, τόσο στο σκορ, όσο και στον αγωνιστικό συσχετισμό. Το θέμα είναι να βγάλει στο γήπεδο την υπεροχή του και να εμφανιστεί καλύτερος στην άμυνα. Εμπιστευόμαστε τη βελτίωση του Δικεφάλου στα μετόπισθεν. Under 2.5 στο 2,10 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr