Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Πετροκούμπ - ΑΠΟΕΛ, προκρίνονται οι Κύπριοι

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 - 08:00

Ο ΑΠΟΕΛ πάει στη Μολδαβία, με στόχο να διατηρήσει το προβάδισμα που απέκτησε από τον πρώτο αγώνα, ώστε να πάρει το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προκριματικά Champions League: Πετροκούμπ - ΑΠΟΕΛ, προκρίνονται οι Κύπριοι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Πετροκούμπ – ΑΠΟΕΛ.

20:00 – Κωδ. ΟΠΑΠ: 766

Ρεβάνς στη Μολδαβία για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση νίκης της Πετροκούμπ με ένα γκολ διαφορά, το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση και εφόσον χρειαστεί στα πέναλτι.

Πρώτος αγώνας: ΑΠΟΕΛ – Πετροκούμπ 1-0

Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο τον νικητή του Τσέλιε – Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο ηττημένος θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Φερεντσβάρος – Νιου Σεντς στο Γιουρόπα Λιγκ.

MEGA DEAL προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πετροκούμπ

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ουδέτερο «Ζίμπρου», που απέχει 36χλμ. από την έδρα της Πετροκούμπ. Οι Μολδαβοί πήραν τα σκήπτρα στη χώρα τους την περσινή σεζόν, σταματώντας την κυριαρχία της Σερίφ Τίρασπολ. Έτσι, συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρώτο παιχνίδι στη Λευκωσία, παρατάχθηκαν με στόχο να κρατήσουν το μηδέν, αλλά δεν κατάφεραν και ηττήθηκαν με 1-0. Στον προηγούμενο προκριματικό γύρο είχαν αποκλείσει την Ορνταμπάσι από το Καζακστάν με 0-0 εκτός και 1-0 εντός. Εκτός λόγω τιμωρίας ο αμυντικός Μπορς, ενώ στα πιτς παραμένουν ο αμυντικός Ποτίρνιτσε και οι μέσοι Κατόγκοϊ και Κλετσένκο.

Σούπερ Καλοκαιρινή Προσφορά* γνωριμίας σε περιμένει εντελώς δωρεάν στο Pamestoixima.gr με το promo code PS1000!

ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ δεν εντυπωσίασε στο πρώτο ματς, αλλά στο καλό πρώτο ημίχρονο βρήκε γκολ και το κράτησε, παρά την πίεση που δέχθηκε. Το τελικό 1-0 του αγώνα στη Λευκωσία διαμόρφωσε ο Μαρκίνιος με πέναλτι στο 38’. Έτσι έκαναν οι Κύπριοι το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο. Στις 24 Αυγούστου ξεκινάει το πρωτάθλημα, προηγείται το Σούπερ Καπ (17/8). Αποθεραπεύτηκε ο Γεωργιανός στόπερ Ντβάλι και ίσως πάρει θέση στο αρχικό σχήμα, αν και ο Σιπριάνο τα είχε πάει καλά, ως παρτενέρ του Πέτροβιτς. Απουσιάζουν από την ευρωπαϊκή λίστα τα ονόματα των Μπεν, Μεχρί, Μιρ, Μαϊόλι, Άπια και Περέιρα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.47 3.15 2.75 1.55 2.27 1.18 4.25 1.95 1.72 1.4 1.3 1.47
Πετροκούμπ - ΑΠΟΕΛ / Εκτίμηση

Αμφίρροπο παιχνίδι, όπως φαίνεται και από το ισορροπημένο σετ των αποδόσεων. Δεν παίζει ρόλο η ουδέτερη έδρα, καθώς οι Μολδαβοί την έχουν χρησιμοποιήσει ξανά αρκετές φορές. Οι δύο ομάδες έδειξαν πως θα προσέξουν πρώτα την άμυνά τους. Η Πετροκούμπ δεν έχει παρουσιάσει κάτι ιδιαίτερο επιθετικά και ο ΑΠΟΕΛ δεν πρόκειται να ρισκάρει το παραμικρό, μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Ματς με μπόλικη ισοπαλία απ' ότι φαίνεται. Χ στο 3,07 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr