Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Δ όμιλος, Ορίζουν τη τύχη τους!

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 - 00:06

H Iαπωνία είναι ήδη στην επόμενη φάση, άρα θα είναι αδιάφορη απόψε, ενώ η Παραγουάη θα παίξει για δύο αποτελέσματα. 

Ολυμπιακοί Αγώνες: Δ όμιλος, Ορίζουν τη τύχη τους!

ρογνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις των Ολυμπιακών Αγώνων.

ΙΣΡΑΗΛ – ΙΑΠΩΝΙΑ

Έχει ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από αποτέλεσμα του. Θα πρέπει κατ’ αρχήν να νικήσει την Ιαπωνία και ταυτόχρονα δεν θέλει σε καμία περίπτωση νίκη της Παραγουάης επί του Μάλι, αλλά ούτε τρίποντο των Αφρικανών, διότι τότε η κατάσταση θα περιπλέξει. Στην ήττα του από την Παραγουάη (4-2) πλήρωσε αμυντικές αδυναμίες και κόπωση δεχόμενη 2 γκολ στις καθυστερήσεις, αν και μπορούσε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό. Αμφίβολος ο Λέμκιν (Α) λόγω τραυματισμού. Έτοιμος για 11άδα ο Ισραέλοφ (Α).

Σούπερ Καλοκαιρινή Προσφορά* γνωριμίας σε περιμένει εντελώς δωρεάν στο Pamestoixima.gr με το promo code PS1000!

Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο έχοντας εξασφαλίσει σχεδόν και την πρωτιά του ομίλου οι Ασιάτες που θέλουν σε αυτή την διοργάνωση το μετάλλιο που δεν κατάφεραν να πάρουν φθάνοντας κοντά τόσο στο Λονδίνο το 2012 όσο και στο Τόκιο το 2020. Η Ιαπωνία, λοιπόν, μετρά «δύο στα δύο» στον όμιλο. Ξεκίνησε με το εντυπωσιακό 5-0 επί της Παραγουάης για να ακολουθήσει το 1-0 με το Μάλι, όπου ήταν απλά αποτελεσματική με τους Αφρικανούς να χάνουν πέναλτι στο 90+6’. Ετοιμοπόλεμος ο Γιού Χιρακάβα (Ε) που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Βλέπει 11άδα και ο 21χρονος χαφ της Σπάρτα Ρότερνταμ, Σουνσούκε Μίτο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ιαπωνία έχει περάσει ήδη στην επόμενη φάση άρα είναι φαινομενικά αδιάφορη. Είναι όμως καλή ομάδα και δεν πρόκειται να παρατήσει το ματς. Το Ισραήλ είναι αυτό που καίγεται και θέλει να κερδίσει. Over 2.5 (1.80) στη Betsson.

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ – ΜΑΛΙ

Κρατά την τύχη στα χέρια της, αφού μπορεί να προκριθεί ακόμη και με ισοπαλία αν το Ισραήλ δεν κερδίσει τους Ιάπωνες. Με νίκη είναι σίγουρα στους «8», όπως και στις δύο προηγούμενες Ολυμπιάδες που συμμετείχε. Το 1992 είχε συμμετάσχει στα προημιτελικά, ενώ το 2004 είχε πάρει το αργυρό μετάλλιο στην Αθήνα. Ξεκίνησε άσχημα με το βαρύ 5-0 από την Ιαπωνία, αλλά το «διόρθωσε» επικρατώντας με 4-2 του Ισραήλ με 2 γκολ στις καθυστερήσεις. Αμφίβολος ο Ένσο Γκονζάλεζ (Μ), επιστρέφει ο Βιέρα (Μ) που είχε αποβληθεί στην πρεμιέρα.

«Αυτοκτόνησε» στην ήττα με 1-0 από την Ιαπωνία. Δέχθηκε το γκολ μετά το 80’ και έχασε στο 90+6’ πέναλτι με τον επιθετικό της Σαμπάμπ Αλ Αχλί, Ντουμπιά με συνέπεια να μείνει με… άδεια χέρια. Αν θέλει να συνεχίσει, θα πρέπει να νικήσει την Παραγουάη και ταυτόχρονα να ελπίζει το Ισραήλ να μην νικήσει με περισσότερα γκολ την αδιάφορη Ιαπωνία. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Ντουμπιά παρά το χαμένο πέναλτι στο 90+6’ αναμένεται να διατηρήσει την θέση του στην 11άδα. Ταυτόχρονα ο Χαμιντού Ντιαλό διεκδικεί θέση στην άμυνα. Αν την πάρει τότε πιθανώς θα μείνει εκτός ο Ιμπραχίμα Σισέ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Παραγουάη αρκείται στο να μη χάσει σήμερα και θεωρούμε πως θα το καταφέρει. Έχει εμπερία από τέτοια παιχνίδια και θα αμυνθεί όπως πρέπει κόντρα στο Μάλι. Χ (3.46) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr