Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Γ όμιλος, Οι Ισπανοί καθαρίζουν τη πρωτιά!

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 - 00:56

Ντέρμπι στον 3ο όμιλο έχουμε σήμερα, με την Ισπανία να υποδέχεται την Αίγυπτο, με στόχο τη κατάθεση της πρώτης θέσης.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Γ όμιλος, Οι Ισπανοί καθαρίζουν τη πρωτιά!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις των Ολυμπιακών Αγώνων.

ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ

Ελπίζει σε ένα θαύμα για την πρόκριση στα προημιτελικά. Θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ουζμπεκιστάν και ταυτόχρονα θέλει ήττα της Αιγύπτου από την Ισπανία καλύπτοντας και την διαφορά τερμάτων. Αυτή τη στιγμή είναι στο -2 αυτή και στο +1 οι «Φαραώ». Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, οι τυπικά οι γηπεδούχοι δεν φαίνεται να έχουν ιδιαίτερα προβλήματα. Αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα ο μέσος Ουρένα.

Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο στο ματς, με δεδομένο πως έχει «χαιρετίσει» και μαθηματικά με τις δύο ήττες στον όμιλο. Με δεδομένο το γεγονός πως δεν «παίζετε» κάτι στο ματς αυτό, το Ουζμπεκιστάν δεν αποκλείεται να επιλέξει να κάνει πολλές αλλαγές στην 11άδα για αυτό το παιχνίδι βάζοντας αρκετούς παίκτες που δεν έχουν λάβει ακόμη μέρος στους δύο πρώτους αγώνες. Πιθανώς να διατηρηθεί στην ενδεκάδα ο έμπειρος Ελντόρ Σομουρόντοβ που είναι ο leader και αρχηγός της ομάδας. Το σύστημα, πάντως, δεν πρόκειται να αλλάξει με 4-2-3-1 θα παραταχθούν ξανά οι Ουζμπέκοι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Ουζμπεκιστάν δεν έχει πετύχει νίκη ακόμη στον όμιλο και δεβ καταλαβαίνουμε τη λογική που βρίσκεται το διπλό σε αυτές τις τιμές. Είναι το φαβορί εδώ αλλά η αδιαφορία του δεν θα το βοηθήσει. Under 2.5 (2.25) στη Betsson.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΑΙΓΥΠΤΟΣ

Είναι σίγουρα στα προημιτελικά με το «δύο στα δύο» στον όμιλο και θέλει το απόλυτο σε μία διοργάνωση, όπου ο στόχος είναι να ανέβει στο βάθρο, όπως συνέβη στους Αγώνες του Τόκιο, όπου πήρε το αργυρό μετάλλιο. Στο 3-1 επί της Δομινικανής Δημοκρατίας μπήκε δυνατά, προηγήθηκε στο 24’ και φάνηκε να είναι αφεντικό στο ματς. Δέχθηκε το 1-1 στο 38’, αλλά ήταν αποφασιστική στο β’ μέρος «καθαρίζοντας» με δύο γκολ στο διάστημα 55’-70’. Εκτός ο βασικός στόπερ, Κουμπαρσί λόγω τιμωρίας. Θα τον αντικαταστήσει ο Πατσέκο της Σοσιεδάδ.

Σούπερ Καλοκαιρινή Προσφορά* γνωριμίας σε περιμένει εντελώς δωρεάν στο Pamestoixima.gr με το promo code PS1000!

Χρειάζεται έναν βαθμό για να μην την ενδιαφέρει τι θα κάνει η Δομινικανή Δημοκρατία στο ματς με το αδιάφορο Ουζμπεκιστάν. Πήρε όσα άξιζε στο 1-0 με τους Δομινικανούς. Σκόραρε νωρίς, ήταν άριστη στο τακτικό της πλάνο και νίκησε δίκαια την αντίπαλό της. Το μεγάλο της συν είναι η αμυντική της λειτουργία. Έχει κρατήσει το μηδέν και στα δύο ματς που έχει δώσει. Έτσι είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί με την ίδια τετράδα στα μετόπισθεν για 3ο σερί ματς. Παραμένει στην ενδεκάδα ο μέσος Κόκα που σκόραρε στο τελευταίο ματς και χάρισε το τρίποντο στους «Φαραώ».

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παίζεται η πρωτιά του ομίλου εδώ. Με την Ισπανία να είναι σαφώς και δίκαια το φαβορί της αναμέτρησης. Η Αίγυπτος θα δείξει ανταγωνισμό, αλλά έχει ταβάνι η πορεία της στη διοργάνωση. 1 (1.56) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr