Ποδόσφαιρο

Α' Δανίας: Καθαρίζει η σοβαρή Κοπεγχάγη!

Κυριακή, 28 Ιουλίου 2024 - 00:22

Η Κοπεγχάγη έχει κάνει δυνατή αρχή στη σεζόν, τόσο σε Ευρώπη όσο και σε πρωτάθλημα, θέλοντας να συνεχίσει το ίδιο τέμπο. 

Α' Δανίας: Καθαρίζει η σοβαρή Κοπεγχάγη!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α’ Δανίας.

ΡΑΝΤΕΡΣ – ΒΙΜΠΟΡΓΚ

Η Ράντερς απέδρασε από την έδρα της Βέιλε με το διπλό στις αποσκευές της. Σε ένα παιχνίδι που είχε φάσεις, γκολ και θέαμα, αυτή που αποδείχθηκε πιο εύστοχη ήταν η Ράντερς. Πραγματοποίησε μόλις τρία σουτ στο στόχο, με όλα να καταλήγουν στα δίχτυα. Συνέχισε τη παράδοση μέσα στην έδρα της Βέιλε, έχοντας τέσσερα σερί διπλά. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, με τη μεταξύ τους κόντρα να βρίσκεται σε ισορροπία. Εντός έδρας έδειξε καλό πρόσωπο πέρυσι και θέλει να το εκμεταλλευτεί και φέτος.

Με το ματς της ίσως της χρονιάς ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Βίμποργκ στο πρωτάθλημα. Αναδείχθηκε ισόπαλη με 3-3 κόντρα στη Μπρόντμπι. Ένα ματς που είχε τρελό σασπένς και πολλά γκολ στις καθυστερήσεις. Η αλήθεια είναι πως δεν άξιζε τον βαθμό της ισοπαλίας βάση εικόνας του παιχνιδιού. Αν όμως δει κάποιος την εξέλιξη του αγώνα, σίγουρα θα την θεωρήσει άτυχη. Στα φιλικά που έδωσε, έδειξε καλή εικόνα γενικά και πήρε νίκες κόντρα σε ομάδες του δικούς της βεληνεκούς. Στα θετικά είναι ότι επέστρεψε ο βασικός της κίπερ Λουντ, ενώ δεν έχουν αναφερθεί άλλες απώλειες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες έχουν δείξει από νωρίς, πως θα ακολουθήσουν ένα πιο ελεύθερο τρόπο παιχνιδιού και ένα επιθετικό ποδόσφαιρο. Σκοράρουν και δέχονται γκολ με την ίδια ευκολία. Over 2.5 (1.74) στη Betsson.

ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ – ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ

Η ‘Ααλμποργκ είδε από νωρίς τη δυσκολία της πρώτης κατηγορίας. Έχασε εύκολα από την Νόρτζελαντ με 3-0 εκτός έδρας. Φάνηκε πως δεν ήταν έτοιμη για αυτή τη συνάντηση και η παρουσία της από εδώ και πέρα θα πρέπει να γίνει πιο σφικτή. Οι δύο ομάδες είχαν παίξει πέρυσι στο κύπελλο, με την Άαλμποργκ τότε να πετάει εκτός διοργάνωσης τη Σίλκεμποργκ. Το έργο της δεν είναι εύκολο σήμερα, παρότι παίζει εντός έδρας, αλλά θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και τη κούραση της Σίλκεμποργκ. Σε αυτό θα βοηθήσει και το γεγονός πως δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα.

Η Σίλκεμποργκ κέρδισε με 1-0 τη Σοντέρισκε τη περασμένη αγωνιστική, σε ένα ματς που άξιζε τη νίκη. Το σκορ μάλιστα δεν αποτυπώνει τη σαφή εικόνα του παιχνιδιού. Ήταν πολύ καλή, κυριαρχική, με πολλές φάσεις και ευκαιρίες για γκολ. Άργησε να σκοράρει, το έκανε στο 77’, αλλά της ήταν αρκετό για να πάρει το ματς. Εκτός από όλα τα υπόλοιπα, έχει και την Ευρώπη φέτος, ως κυπελλούχος Δανίας. Τη Πέμπτη έπαιζε στη Μόλντε για το πρώτο παιχνίδι της σειράς, απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Εκεί ηττήθηκε με 3-1 και ουσιαστικά βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός συνέχειας. Δεν είναι επιπέδου Ευρώπης ακόμη, ειδικά κόντρα σε πιο έμπειρες ομάδες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Άαλμποργκ είχε δύσκολη αρχή. Είδε πως η κατηγορία δεν είναι εύκολη, ενώ η Σίλκεμπρογκ έπαιξε και Ευρώπη, οπότε το μυαλό της θα είναι και εκεί. Σίγουρα θα θελήσουν να αντιδράσουν, αλλά καμία δεν έχει στη παρούσα φάση το προβάδισμα, καθώς είναι αρκετά αψυχολόγητες ομάδες. Over 2.5 (1.74) στη Betsson.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΑΑΡΧΟΥΣ

Η Κοπεγχάγη κέρδισε τη πρώτη αγωνιστική και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της. Πέρασε με το διπλό από τη Λίνγκμπι, με σκορ 0-2. Έδειξε σοβαρότητα και κυνικότητα, κάτι που πολλές φορές της έλειψε από τη περσινή χρονιά. Η Λίνγκμπι προσπάθησε αρκετά, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει την άμυνα των πρωτευουσιάνων. Πριν την Άαρχους, η Κοπεγχάγη έδωσε παιχνίδι για την Ευρώπη. Ταξίδεψε στο Γιβραλτάρ για να παίξει με τη Μάγκπις. Θεωρητικά είχε εύκολο έργο και ήθελε να βάλει βάσεις πρόκρισης, για τον επόμενο γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Έτσι και έγινε, αφού τη κέρδισε με 0-3. Διαδικαστικού χαρακτήρα λοιπόν το δεύτερο ματς, αφού μέσα στην έδρα της χρειάζεται να αυτοκτονήσει για να μείνει εκτός.

Η Άαρχους κοίταξε στα μάτια τη πρωταθλήτρια Μίντιλαντ και κατάφερε να της αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας με 1-1. Ήταν αρκετά καλή στο ματς, ενώ είχε και άλλες ευκαιρίες για να κλέψει το ματς. Κυριότερη αυτή στο 41’, όπου ο Μόρτενσεν έχασε πέναλτι. Θετική η εικόνα της αλλά υπάρχει μια μικρή απογοήτευση. Πάντως έδειξε πολύ καλά στοιχεία για τη συνέχεια. Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών στην ομάδα. Όλοι είναι πλήρης και έτοιμοι να προσφέρουν σε αυτό το ματς. Έξι συνεχόμενα γκολ-γκολ μετράνε οι δύο ομάδες, με over 2.5 τα πέντε εξ αυτών.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κοπεγχάγη έχει ξεκινήσει δυνατά τις υποχρεώσεις της και θέλει να συνεχίσει σε αυτό το τέμπο. Έχει το απόλυτο προβάδισμα και με τη σοβαρότητα που οφείλει να επιδείξει, θα πάρει τη νίκη. 1 (1.46) στη Betsson.

Βαθμολογία -

27/07/2024Superliga: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Νόρντζελαντ Νόρντζελαντ 3 1 1 0 0 3 0 3
2 Κοπεγχάγη Κοπεγχάγη 3 1 1 0 0 2 0 2
3 Ράντερς Ράντερς 3 1 1 0 0 3 2 1
4 Σίλκεμποργκ Σίλκεμποργκ 3 1 1 0 0 1 0 1
5 Μπρόντμπι Μπρόντμπι 1 1 0 1 0 3 3 0
6 Βίμποργκ Βίμποργκ 1 1 0 1 0 3 3 0
7 Μίντιλαντ Μίντιλαντ 1 1 0 1 0 1 1 0
8 Άαρχους Άαρχους 1 1 0 1 0 1 1 0
9 Σοντερίσκε Σοντερίσκε 1 2 0 1 1 1 2 -1
10 Λίνγκμπι Λίνγκμπι 1 2 0 1 1 1 3 -2
11 Βέιλε Βέιλε 0 1 0 0 1 2 3 -1
12 Άαλμποργκ Άαλμποργκ 0 1 0 0 1 0 3 -3
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr