Ποδόσφαιρο

Α' Ελβετίας: Καλπάζει η Σερβέτ!

Κυριακή, 28 Ιουλίου 2024 - 00:54

Η Σερβέτ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν, σε αντίθεση με τη Γιουνγκ Μπόις που δείχνει ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου. 

Α' Ελβετίας: Καλπάζει η Σερβέτ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α’ Ελβετίας.

ΣΕΡΒΕΤ – ΙΒΕΡΝΤΟΝ

Η Σερβέτ έκανε δυναμική αρχή, με νίκη απέναντι στη Λουκέρνη εκτός έδρας, ενώ τη Τετάρτη το βράδυ αντιμετώπισε τη Γιουνγκ Μπόις. Eκεί τη κέρδισε εύκολα με 3-1 σκορ και θύμισε τη καλή περσινή Σερβέτ. Στα βαθιά από νωρίς η περσινή 3η του πρωταθλήματος, η οποία είχε βγάλει μάτια μέχρι ένα χρονικό διάστημα. Φυσικά και θέλει να επαναλάβει την ίδια και καλύτερη χρονιά. Θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο όμως στη διάρκεια. Η Σεβέρτ απέναντι στην Ιβερντόν, δεν έχει ηττηθεί ποτέ από το 1999 εντός έδρας. Μετράει δέκα σερί παιχνίδια αήττητη. Είναι ομάδα που σκοράρει εύκολα και δίνει ρυθμό στα παιχνίδια της.

Η Ιβερντόν ηττήθηκε τη πρώτη αγωνιστική από τη Ζυρίχη εντός έδρας με σκορ 0-2. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο είχε κακή παρουσία, ενώ επιθετικά ήταν σαν χαμένη. Σε 90 λεπτά παιχνιδιού δεν κατάφερε να κάνει μία προσπάθεια στο στόχο, για να απειλήσει την αντίπαλό της. Η Ζυρίχη ήταν πιο κινητική και κυνική, η οποία με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, καθάρισε το ματς. Πολλά τα προβλήματα της ομάδας. Τιμωρημένος ο Τιτζανί (στόπερ), ενώ τραυματίες είναι οι Γκούναρσον (στόπερ), Τάσι (μπακ), Ρικάρντο Άλβερ (μέσος), Σίλβα (μέσος), Γκροντέμ (μέσος) και Τασάρ (εξτρέμ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σερβέτ έχιε ξεκινήσει πολύ δυνατά τη χρονιά και είναι μια ομάδα που όταν πιάσει απόδοση, δύσκολα τη σταματάς. Δύσκολο το έργο της Ιβερντόν σήμερα. 1 & over 2.5 (1.90) στη Betsson.

ΖΥΡΙΧΗ – ΒΙΝΤΕΡΤΟΥΡ

Η Ζυρίχη έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν με δύο στις δύο νίκες στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της. Στο ευρωπαϊκό της παιχνίδι κόντρα στη Σέλμπουρν την κέρδισε με 3-0 και έθεσε γερές βάσεις π΄ροκρισης. Νωρίτερα δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στην έδρα της Ιβερντόν. Εκμεταλλεύτηκε τη κακή κατάσταση της αντιπάλου, ενώ η ίδια έδειξε σοβαρότητα και ευστοχία. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ζυρίχη ήταν αρκετά απειλητική, με 5 σουτ στον στόχο, με τα δύο να καταλήγουν στα δίχτυα. Με το δεξί ξεκίνησε η νέα χρονιά και τα χαμόγελα έκαναν στην εμφάνισή τους. Μία απουσία μετράει η Ζυρίχη. Αυτή το δεξιού μπακ Ροντρίγκο Κονσεϊσάο. Επίσης η ομάδα ενδέχεται να είναι κουρασμένη, αφού έδινε ματς για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, απέναντι στην Ιρλανδινή Σέλμπουρν.

Η Βίντερτουρ έρχεται ορεξάτη από τη προηγούμενη χρονιά. Κέρδισε με το ισχνό 1-0 τη Βιντερτούρ και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της. Όμως η νίκη δεν της άξιζε εδώ, αφού Σεν Γκάλεν ήταν άκρως επιθετική και απειλητική, αλλά της έλειψε η τελική προσπάθεια. Τυχερή στάθηκε ως ένα σημείο η Βίντερτουρ. Η Βίντερτουρ έδειξε τρομερό πρόσωπο στα φιλικά προετοιμασίας, όπου έδωσε 6 αγώνες και τους κέρδισε όλους. Δείχνει πως θέλει να κινηθεί ψηλά αυτή τη χρονιά. Εκτός ο χαφ Ντουρέρ και ο φορ Μπουές.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ζυρίχη είναι σε καλό μομέντου εξού και ο χαμηλός άσος. Η Βίντερτουρ είναι καλή και επιθετική ομάδα και θα κυνηγήσει τις πιθανότητές της. Θα δώσουμε μια ευκαιρία πάντως στους γηπεδούχους. 1 (1.59) στη Betsson.

ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ

Η Σεν Γκάλεν δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και το πλήρωσε. Το ρητό του ποδοσφαίρου, αν δεν το βάλεις το τρως, επαληθεύτηκε επ’ ακριβώς στο παιχνίδι της Σεν Γκάλεν με τη Βίντερτουρ. Η Σεν Γκάλεν είχε τη πρωτοβουλία, τη δημιουργία και την επιθετικότητα, όμως ήταν αυτή που δέχθηκε το γκολ και την ήττα. Έπαιζε τη Πέμπτη κόντρα στη Τόμπολ από το Καζακστάν, για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ. Τη διέσυρε με 4-1 και είναι με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση. Αυτό φυσικά ενδέχεται να επηρεάσει τη κατάστασή της. Εκτός ο Νούχου, Φαζλίτζι, Γκέρτλερ, Κάρλεν και Μιλόσεβιτς.

Δεν της έφτανε η ήττα τη πρώτη αγωνιστική από τη Σιόν, η Γιουνγκ Μπόις είχε να δώσει και ντέρμπι απέναντι στη Σερβέτ. Κόντρα σε μία ομάδα που τη ταλαιπώρησε αρκετά τη περσινή χρονιά και της κόντραρε στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος. Εκεί έφτασε στη 2η διαδοχική ήττα της, αφού ηττήθηκε με 3-1. Ήταν απειλητική σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, αλλά κατάφερε να σκοράρει μόλις μία, πληρώντας τα αμυντικά τας λάθη. Πάντως η Γιουνγκ Μπόις έχει δείξει πως είναι πολύ απρόβλεπτη ομάδα και δεν μπορείς να τη ξεγράψεις ποτέ. Πάρα πολλά τα προβήματά της με αρκετές απουσίες. Επιστρέφει ο τιμωρημένος Χατζάμ. Εκτός ο Καμαρά (στόπερ), ο Μπενίτο (στόπερ), ο Γιάνκο (μπακ), ο Γιάνκεβιτζ (μέσος) και ο Κόντε (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γιουνγκ Μπόις δεν παίζει καλά στα πρώτα παιχνίδια της και δεν πατάει καλά. Είναι μια ομάδα ψυχολογίας και αργεί να πιάσει ρυθμό. Παραδοσιακά δυσκολεύεται στην έδρα της Σεν Γκάλεν. Χ (3.70) στη Betsson.

Βαθμολογία -

27/07/2024Super League: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σερβέτ Σερβέτ 6 2 2 0 0 5 2 3
2 Ζυρίχη Ζυρίχη 3 1 1 0 0 2 0 2
3 Λωζάνη Λωζάνη 3 1 1 0 0 3 2 1
4 Σιόν Σιόν 3 1 1 0 0 2 1 1
5 Λουγκάνο Λουγκάνο 3 1 1 0 0 2 1 1
6 Βίντερτουρ Βίντερτουρ 3 1 1 0 0 1 0 1
7 Βασιλεία Βασιλεία 0 1 0 0 1 2 3 -1
8 Γκρασχόπερς Γκρασχόπερς 0 1 0 0 1 1 2 -1
9 Λουκέρνη Λουκέρνη 0 1 0 0 1 1 2 -1
10 Σεντ Γκάλεν Σεντ Γκάλεν 0 1 0 0 1 0 1 -1
11 Yverdon Sport Yverdon Sport 0 1 0 0 1 0 2 -2
12 Γιουνγκ Μπόις Γιουνγκ Μπόις 0 2 0 0 2 2 5 -3
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr