Ποδόσφαιρο

Α' Ελβετίας: Αναμετρήσεις που έχουν γκολ!

Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 - 00:07

Τρία παιχνίδια βρίσκουμε σήμερα στο κουπόνι από την Ελβετία, με όλες τις αναμετρήσεις να κρύβουν γκολ. 

Α' Ελβετίας: Αναμετρήσεις που έχουν γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Ελβετίας.

ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Η Γκρασχόπερς θέλει να πραγματοποιήσει αυτή τη χρονιά με διαφορετικό τρόπο απ’ ότι τη προηγούμενη. Η αρχή όμως δεν έδειξε αυτή τη προδιάθεση, αφού ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της. Είχε μεν δύσκολο έργο, αλλά όπως ήρθε η ήττα σίγουρα θα μπορούσε να την είχε αποφύγει. Ηττήθηκε από τη Λουγκάνο με 2-1, σε ένα ματς που προηγήθηκε. Η Λουγκάνο έβγαλε αντίδραση και της γύρισε το ματς στο 90+2’. Απέναντι στη Λουκέρνη δεν θα έχει εύκολο έργο, εξού και οι μοιρασμένες αποδόσεις. Δύο οι απουσίες της ομάδας. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Λόους και ο αριστερός μπακ Κέμπτερ.

Η Λουκέρνη με το καλημέρα ηττήθηκε μέσα στο σπίτι της από τη Σερβέτ. Δεν κατάφερε να σταθεί το ύψος των περιστάσεων και έχασε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 1-2. Η Σερβέτ πέτυχε δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο, ελέγχοντας το ματς καθόλη τη διάρκειά του. Το μοναδικό που κατάφερε η Λουκέρνη, ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις. Οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων δεν έχουν να επιδείξουν τίποτα το ενδιαφέρον. Σε χαμηλό τέμπο κινούνται πάντα, κάτι που δείχνουν και τα αποτελέσματά του. 7 σερί under 2.5 στις τελευταίες αναμετρήσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γκρασχόπερς ψάχνει να καλυτερέψει την εικόνα της σε σύγκριση με τη περσινή χρονιά, αλλά δεν είναι εύκολο. Η Λουκέρνη δεν είναι εύκολος αντίπαλος και είναι μια ομάδα που προσπαθεί να διαφυλάξει το παιχνίδι της. 2-3 γκολ (2.00) στη Betsson.

ΣΙΟΝ – ΛΩΖΑΝΗ

Φουριόζα ήρθε η Σιόν από τα μικρά στα μεγάλα σαλόνια, ταράζοντας τα νερά με το καλημέρα. Έπαιξε στην έδρα της Γιουνγκ Μπόις και δεν φοβήθηκε καθόλου τη πρωταθλήτρια. Μάλιστα τη κέρδισε με 1-2 παίρνοντας το πρώτο διπλό της χρονιάς. Βοήθησε και το γεγονός πως η Γιουνγκ Μπόις έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 59’. Πλέον η ψυχολογία της Σιόν είναι στα ύψη και ευελπιστείς σε ανάλογη συνέχεια. Δύσκολη αντίπαλος η Λωζάνη, αλλά όχι φόβητρο. Μόλις μια απουσία για τη Σιόν, αυτή του αρχηγού και κεντρικού αμυντικού Ζίγκλερ.

Η Λωζάνη τα έδωσε όλα στο ματς με τη Βασιλεία και δικαιώθηκε, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 3-2. Πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και έβαλε βάσεις νίκης πρόωρα. Το ματς ήταν ισορροπημένο πάντως, με τη Βασιλεία να μειώνει σε 3-2. Επίσης το παιχνίδι είχε πολλή ένταση, με φάουλ και κάρτες. Πριν έναν χρόνο είχαν παίξει ξανά οι δύο ομάδες, σε ένα φιλικό ματς, όπου είχε κερδίσει η Λωζάνη με 3-1. Εκτός δράσης ο εξτρέμ Κόιλ και ο φορ Τραορέ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σιόν ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πλέον ανέκτησε γρήγορα ψυχολογία. Η Λωζάνη είναι μια ομάδα που μπορεί να σκοράρει και δεν φοβάται. Goal/goal (1.57) στη Betsson.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ

Η Βασιλεία παραμένει στο περσινό μουντ, μη δείχνοντας διάθεση για αλλαγή και βελτίωση. Ηττήθηκε από τη Λωζάνη 3-2, στο οποίο δεν ήταν κακή, αλλά η προσπάθειά της δεν έφτανε ούτε για να σώσει την ισοπαλία. Πρωταγωνιστής της ομάδας ο Μπάρυ, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα, προσπαθώντας από πέρυσι να τραβήξει την ομάδα του. Η Βασιλεία να δείξει το ίδιο πρόσωπο με το περσινό, τότε το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχει χειρότερα μπλεξίματα. Πολύ δύσκολη αντίπαλος η Λουγκάνο. Οι απουσίες των Ντράγκερ (μπακ) και Σίγκουα (μέσος), επηρεάζουν λίγο τα πλάνα.

Ποδαρικό στη νέα χρονιά με νίκη έκανε η Λουγκάνο, η οποία δείχνει πως δεν ξέχασε τον καλό της περσινό εαυτό, θέλοντας να χτίσει πάνω σε αυτό. Κέρδισε τη Γκρασχόπερς με 2-1, έστω και με τη βοήθεια της τύχης. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, μόλις από το 25ο λεπτό, αλλά δεν πτοήθηκε. Ντούμπαρε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο, με το νικητήριο τέρμα να μπαίνει στο 90+2’. Η Λουγκάνο είχε και παιχνίδι για την Ευρώπη μεσοβδόμαδα. Έπαιζε με τη Φενέρμπαχτσε για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ηττήθηκε με 3-4 εντός έδρας. Τα πόδια της φυσικά θα είναι πιο βαριά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από τη μία η Βασιλεία δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη για μία ακόμη χρονιά, ενώ η Λουγκάνο έχει κούραση και το μυαλό αλλού. Goal/goal (1.50) στη Betsson.

Βαθμολογία -

26/07/2024Super League: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σερβέτ Σερβέτ 6 2 2 0 0 5 2 3
2 Ζυρίχη Ζυρίχη 3 1 1 0 0 2 0 2
3 Λωζάνη Λωζάνη 3 1 1 0 0 3 2 1
4 Σιόν Σιόν 3 1 1 0 0 2 1 1
5 Λουγκάνο Λουγκάνο 3 1 1 0 0 2 1 1
6 Βίντερτουρ Βίντερτουρ 3 1 1 0 0 1 0 1
7 Βασιλεία Βασιλεία 0 1 0 0 1 2 3 -1
8 Γκρασχόπερς Γκρασχόπερς 0 1 0 0 1 1 2 -1
9 Λουκέρνη Λουκέρνη 0 1 0 0 1 1 2 -1
10 Σεντ Γκάλεν Σεντ Γκάλεν 0 1 0 0 1 0 1 -1
11 Yverdon Sport Yverdon Sport 0 1 0 0 1 0 2 -2
12 Γιουνγκ Μπόις Γιουνγκ Μπόις 0 2 0 0 2 2 5 -3
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr