Ποδόσφαιρο

Α' Βελγίου: Πληρώνουν τα γκολ

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 - 00:05

Δυνατό φαβορί η Μπριζ, αλλά ο 1 είναι χαμηλά, πάμε με τα γκολ που τα βρίσκουμε σε καλή απόδοση.

Α' Βελγίου: Πληρώνουν τα γκολ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.35 5 7 2.52 1.45 1.61 2.17 1.67 2.02 1.06 1.13 2.95

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΜΑΛΙΝ

Με υψηλούς στόχους ξεκινά και φέτος η Κλαμπ Μπριζ, που πέρυσι πραγματοποίησε το... κόλπο γκρόσο στα πλέι οφ και κατέκτησε τον τίτλο παρότι βρισκόταν στο -19 με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου! Ο υπηρεσιακός Νίκι Χάγιεν κέρδισε το... στοίχημα, αποτελεί πλέον το απόλυτο αφεντικό και στο Μπρούχε ευελπιστούν και σε ευρωπαϊκή διάκριση. Ξεκίνησε με το αριστερό πάντως τη νέα σεζόν, καθώς ηττήθηκε στο Σούπερ Καπ από την Ουνιόν (1-2).

Μπορεί να έχασε τον πρώτο σκόρερ Τιάγκο αλλά γέμισε τα ταμεία της με 33 εκατ. Ευρώ και ενισχύθηκε σε όλες τις γραμμές. Σπατάλησε 28 εκατομμύρια για έξι ποδοσφαιριστές απο το… πάνω ράφι, ανάμεσα τους και ο “δικός” μας Τζόλης (6 εκατ. - Φορτούνα Ντ.).

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, εκτός είναι οι αμυντικοί Σάμπε, Μέιερ και Ορντόνιες. Εν συγκρίσει με τον χαμένο τελικό του Σούπερ Καπ υπολογίζονται ο αμυντικός Ντε Κάιπερ, ο εξτρέμ Όλσεν, αλλά και ο εξτρέμ Σκόρας. Επίσης φώναξε παρών ο νεοαποκτηθείς μέσος Τζασχάρι, αλλά και ο νεοφερμένος μπακ, Σικέ.

Η Μαλίν ήταν αποκαρδιωτική στο πρώτο μισό της σεζόν, αλλά παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία χωρίς πάντως να... προλάβει τον υπερβατικό στόχο του πλασαρίσματος στην εξάδα. Ο Μπεσνάκ Χάσι εξαργύρωσε πάντως την θετική πορεία με νέο συμβόλαιο συνεργασίας και ξεκινά φέτος με πιο υψηλούς στόχους. Δεν εντυπωσίασε στα φιλικά προετοιμασίας, το Σάββατο ηττήθηκε απο τον Ολυμπιακό στην πρόβα τζενεράλε.

Δεν εντυπωσίασε στο μεταγραφικό παζάρι. Παραχώρησε ότι καλύτερο διέθετε (Μουκάο – Λιλ. Φαν Χορενμπέικ – Τβέντε, Γκαρανάγκα – Κοπεγχάγη) και παρότι έλαβε 9 εκατ. Ευρώ δεν… ανοίχτηκε μεταγραφικά, πέραν της απόκτησης του ταλαντούχου Νορβηγού Νόσα Νταλ (Μπόντο Γκλιμτ).

Σταθερά εκτός στους φιλοξενούμενους ο μεσοεπιθετικός Αντόνιο. Ταυτόχρονα δεν υπολογίζονται οι μεταγραφές και δη οι Βανχέουσντεν, Ουαταρά και Βαν Κλέιμπουτ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κοιτάμε προς τα αριστερά. Ωστόσο ο 1 είναι χαμηλά. Προτιμότερο να πάμε με τα τα γκολ. Πάμε με το over 2,5 για αρχή. Μία χαρά το 1.64 στο pamestoixima.gr. Κοιτάμε για πιο πάνω στο live.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr