Ποδόσφαιρο

Α' Νότιας Κορέας: Ο ρισκαδόρικος άσος και τα γκολ

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 - 00:00

Πληρώνουν τα γκολ στο Γιέγιου-Ουλσάν, ενώ αξίζει το ρίσκο με τον άσο της Γκανγκβόν

Α' Νότιας Κορέας: Ο ρισκαδόρικος άσος και τα γκολ

ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ. - ΟΥΛΣΑΝ

Άνευ όρων παράδοση για την Γιέγιου στην Γκανγκβόν. Το ματς είχε κριθεί από το α’ μέρος, με δεδομένο πως βρέθηκε να χάνει με 3-0 πριν το μισάωρο. Έτσι με αυτό το αποτέλεσμα έχασε την επαφή της με την εξάδα, με δεδομένο πως είναι στο -4 απ’ αυτή. Βέβαια είναι μέσα στο Κύπελλο και αυτό σημαίνει πολλά. Αμφίβολος ο Για Τσέολ.

Παραμένουν εκτός οι μέσοι Κου Τζα, Τσόι Γιουνγκ, Κιμ Γκέον και ο επιθετικός Κιμ Τζου. Πήρε τον Ναμ Τάε από την Γιοκοχάμα Μαρίνος.

Ντεμπούτο με το αριστερό στον πάγκο της Ουλσάν για τον Κιμ Παν που ήρθε από την Εθνική Μαλαισίας και προπονεί για πρώτη φορά μεγάλο κλαμπ στην Νότια Κορέα. Είδε την ομάδα του να χάνει με 2-0 από την Γεονμπούκ σε ματς, όπου η Ουλσάν ήταν αγνώριστη. Ουδέποτε βγήκε στο γήπεδο, ήταν πολύ παθητική και δικαίως έχασε. Μετρά 5 σερί under 2,5 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αμφίβολο το βασικό δίδυμο στα στόπερ Κιμ Κβον, Xουάνγκ Σέοκ και ο πολύτιμος Σουηδός εξτρέμ Λούντβιγκσον. Τέλος και επίσημα και ο winger Κέλβιν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λογικό το σετ και ο φαβοριτισμός της Ουλσάν. Ωστόσο οι αλλαγές που υπάρχουν στους φιλοξενούμενους μας τρενάρουν. Κοιτάμε στα γκολ και το αμφίτερμα. Μία χαρά το 1.58 στο pamestoixima.gr

ΓΚΑΝΓΚΒΟΝ – ΓΕΟΝΜΠΟΥΚ

Ξεπέρασε σαν… σταματημένη την Γιέγιου. Τη «φιλοδώρησε» με 4 τέρματα με το ματς επί της ουσίας να έχει τελειώσει στο μισάωρο όταν προηγήθηκε με 3-0! Σταθερά στην τετράδα και στο -3 από την κορυφή, δικαιούται να κάνει όνειρα τίτλου με δεδομένο το καλό της σερί. Μετρά 3 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία 5 ματς.

Εξέτισε ο αμυντικός Κιμ Γιουνγκ, τραυματίας ο φορ Γκάμπριελ.

H Γεονμπούκ πήρε βαθιά ανάσα ντέρμπι της «Hyundai». Επικράτησε με 2-0 της Ουλσάν ούσα καλύτερη σχεδόν σε όλη την διάρκεια του ματς. Κινδύνεψε ελάχιστα, σχεδόν καθόλου από την αντίπαλο της και σκόραρε δις μετά το 75’.

Αβέβαιο το μέλλον του τεχνικού διευθυντή, Παρκ Γι-Σουνγκ.

Αμφίβολος ο εξτρέμ, Κβον, εξέτισε ο Παρκ Τζιν. Πήρε τον στόπερ Κιμ Χα-Γιούν από την Άνιανγκ και τον Λι Σέουνγκ-Γου (ΜΕ) από την Σουγουόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με φόρα και ψυχολογία η Γκανγκβόν. Με ρίσκο, αλλά πληρώνει καλά ο 1. Το 2.10 στο pamestoixima.gr είναι άκρως δελεαστικό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr