Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League, ΠΑΟ - Μπότεφ, με τα γκολ στο ΟΑΚΑ

Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 - 00:10

Με άγνοια κινδύνου στο ΟΑΚΑ η βουλγαρική Μπότεφ, παίζει πολύ το g/g στο ματς με τον Παναθηναϊκό

Προκριματικά Europa League, ΠΑΟ - Μπότεφ, με τα γκολ στο ΟΑΚΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΠΟΤΕΦ ΠΛΟΒΝΤΙΒ

* Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο με τον νικητή του ζευγαριού Άγιαξ - Βοϊβοντίνα, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ με τον νικητή του ζευγαριού Ζρίνσκι Μόσταρ – Μπράβο.

Το επίσημο ντεμπούτο του Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο του. Μπαίνει στην διαδικασία ως Κυπελλούχος Ελλάδας μετά το 1-0 επί του Άρη. Επιστρέφει στο ΟΑΚΑ που θα έχει ως έδρα σε όλες τις διοργανώσεις. Το είχε χρησιμοποιήσει και πέρσι σε κάποια ευρωπαϊκά ματς. Σημαντικό για τον ΠΑΟ να πάρει νίκη με σκορ πρόκρισης για να μην extra άγχος για την ρεβάνς. Με 2-1-1 ολοκλήρωσε τα φιλικά. Άρεσε στο 3-1 με την ΑΕΚ Λάρνακας και στο 1-0 με την Μακάμπι Νετάνια.

Χωρίς Ιωαννίδη και άλλους δύο η λίστα

Εκτός λίστας ο περσινός αρχισκόρερ, Φώτης Ιωαννίδη ςπου δεν πήρε μέρος στην προετοιμασία λόγω τραυματισμού. Εκτός και ο τραυματίας, Μάγκνουσον καθώς και Πέρεθ, αφού χρειαζόταν να "θυσιαστεί" ένας παίκτης (επιτρέπονται μέχρι 17 ξένοι) για να συμπληρωθεί η λίστα των γηγενών.

Η Μπότεφ έκανε την υπέρβαση με την Μάριμπορ ούσα το αουτσάιντερ και τώρα έχει την νέα πρόκληση απέναντι στον Παναθηναϊκό. Νίκησε εντός με 2-1 και πήρε ισοπαλία 2-2 στην ρεβάνς. «Αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε», δήλωσε ενόψει του ματς με το «τριφύλλι» ο κόουτς, Ντούσαν Κέρκεζ. Θα έχει και κόσμο στο πλευρό της. Το συν της τα 3 επίσημα, αφού την Κυριακή έπαιξε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Μπότεφ Βράτσα επικρατώντας με 3-1 εκτός παίζοντας με 6 αλλαγές. Εκτός ο στόπερ Τσέρνεβ.

Για 2η φορά κόντρα σε ελληνική ομάδα

Η Μπότεφ είχε παίξει τη σεζόν 1993-94 στον 1ο γύρο του Κυπέλλου UEFA με τον Ολυμπιακό και είχε χάσει και στα δύο ματς ματς με 5-1 και 3-2 από τους «ερυθρόλευκους». Έχει μία σχετική εμπειρία στην Ευρώπη με 78 ματς και 29-17-32 με 133-121 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Είναι φαβορί ο Παναθηναϊκός, αλλά η Μπότεφ θα μπει με άγνοια κινδύνου. Αυτό την καθιστά επικίνδυνη. Μπορεί να βρει γκολ. Πάμε με το αμφίτερμα. Μία χαρά το 1.88 στο pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.