Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Σκοράρει εύκολα η Βίκινγκουρ!

Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 - 07:33

Με κύριο σημείο αναφοράς τα γκολ, θα πορευτούμε στα σημερινά παιχνίδια των προκριματικών του Κόνφερενς Λιγκ. 

Προκριματικά Conference League: Σκοράρει εύκολα η Βίκινγκουρ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κόνφερενς Λιγκ.

ΣΤΙΑΡΝΑΝ - ΠΑΪΝΤΕ

Mε πολύ κόπο πήρε την πρόκριση η Στιάρναν κόντρα στην ισοδύναμη Λίνφιλντ σε δύο πολύ σκληρές αναμετρήσεις. Η κλήρωση την ευνόησε και πάλι έχει την δυνατότητα να προχωρήσει, αρκεί να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία. Βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό, πορεύεται στην πρώτη εξάδα του ισλανδικού πρωταθλήματος.

Δεν ήταν εύκολη η αποστολή της Παϊντέ κόντρα στην μαχητική Μπάλα Τάουν την οποία απέκλεισε στα σημεία. Ακόμα πιο δύσκολη η αποστολή με την Στιάρναν δεδομένης και της αγωνιστικής ετοιμότητας των Ισλανδών. Η ίδια πορεύεται στην τέταρτη θέσης το πρωτάθλημα Εσθονίας, Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τέσσερα τελευταία ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν συγκινεί ιδιαίτερα ο άσος σε αυτή την αποδοση, ειδικά όταν έχουμε δύο επιθετικές ομάδες, ικανές στο σκοράρισμα και οι δύο. G/G (1.80) στη Betsson.

ΣΕΝΤ ΓΚΑΛΕΝ – ΤΟΜΠΟΛ

Επιστρέφει στην Ευρώπη μετά τη σεζόν 2020-21 όπου αποκλείστηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ εντός έδρας από την ΑΕΚ (0-1). Την περίοδο 2013-14 έπαιξε στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα, στην καλύτερη ευρωπαϊκή της πορεία. Στην πρεμιέρα του ελβετικού πρωταθλήματος, έχασε εκτός από τη Βίντερτου με 0-1 (70').

Επαιξε στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά εκεί δε μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο της Ρουζόμπεροκ. Τελευταία φορά που έπαιξε στο πρωτάθλημα Καζακστάν ήταν στις 30/6, όπου επικράτησε εκτός έδρας της Ακτόμπε 4-3. Βρίσκεται στην 4η θέση και διεκδικεί την είσοδο της στην τριάδα από την οποία απέχει τρεις βαθμούς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σεν Γκάλεν έδειξε βελτιωμένη εικόνα στην αρχή του πρωταθλήματος, με αρκετή δημιουργία και επιθετικότητα. Λογικά θα ξεπεράσει εύκολα το εμπόδιο της δυσλειτουργικής Τόμπολ. Over 2.5 (1.65) στη Betsson.

ΣΑΡΑΓΕΒΟ – ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ

Ξεκίνησε στον 1ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, όπου απέκλεισε την Ακτόμπε στα πέναλτι. Συμμετέχει για 2η διαδοχική σεζόν στην Ευρώπη, πέρυσι αποκλείστηκε στον 1ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ από την Τορπέντο Κουταΐσι. Το νέο πρωτάθλημα στη Βοσνία ξεκινάει στις 3/8, πέρυσι τερμάτισε στην 4η θέση.

Συμμετέχει για 3η διαδοχική σεζόν στην Ευρώπη, πέρυσι έπαιξε στη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Επίσης, την περιόδο 2018-19 έπαιξε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, γενικά έχει συνεχή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Σλοβακίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα υποδεχθεί την Τρέντσιν. Πέρυσι, τερμάτισε στην 3η θέση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της βραδιάς, καθώς είναι αρκτεά αμφίρροπο. Δεν ξέρουμε με τη διάθεση θα εμφανιστούν οι δύο ομάδες, όμως είναι ντέρμπι. Under 2.5 (1.70) στη Betsson.

ΠΑΚΣ – ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Ξεκίνησε στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όπου εκεί όμως αποκλείστηκε απο την Κορνιβούλ, στη 2η ευρωπαϊκή συμμετοχή της στην ιστορία. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Ουγγαρίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα παίξει εκτός έδρας με την Γκιόρ. Πέρυσι, τερμάτισε στη 2η θέση, 16 βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Φερεντσβάρος.

Συμμετέχει για 3η διαδοχική σεζόν στην Ευρώπη.Την περίοδο 2022-23 έφτασε μέχρι τους «16» του Κόνφερενς Λιγκ όπου αποκλείστηκε από τη Γουέστ Χαμ. Το κυπριακό πρωτάθλημα ξεκινάει στις 24/8. Πέρυσι, τερμάτισε στη 2η θέση, υστερώντας στην ισοβαθμία με τον ΑΠΟΕΛ! Χωρίς νίκη στα φιλικά, όπου έχασε από Παναθηναϊκό (1-3) και ΠΑΟΚ (1-2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Θεωρητικά είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας οι γηπεδούχοι, αλλά σίγουρα αυτό από μόνο του δεν αρκεί στη παρούσα φάση. Καλύτερα το 2-3 γκολ (2.00) στη Betsson, για να καλύψουμε διάφορα ενδεχόμενα.

ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ ΡΕΪΚ – ΕΓΝΑΤΙΑ

Έπαιξε στον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου εκεί δε μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο της Σάμροκ. Στο ισλανδικό πρωτάθλημα, το περασμένο Σάββατο έχασε εκτός έδρας από την ΚΑ Ακουρέιρι 0-1, με γκολ στο 88'. Είναι, πάντως, πρωτοπόρος και θεωρείται και πάλι το φαβορί για τον τίτλο.

Και εκείνη έπαιξε στον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ απο τη Μπάνια Λούκα στα πέναλτι. Συμμετέχει για 2η διαδοχική σεζόν στην Ευρώπη, πέρυσι αποκλείστηκε στον 1ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ από την Ουράρτου στα πέναλτι. Το αλβανικό πρωτάθλημα ξεκινάει στις 18/8, πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο, επικρατώντας στον τελικό των πλέι οφ της Παρτιζάνι με 1-0.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι έχουν τη τάση να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα αρκετά εύκολα και συχνά. Αυτό είναι που τους δίνει το προβάδισμα σήμερα μέσα στην έδρα τους. 1 (1.70) στη Βetsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr