Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Περίπατος για τη Γάνδη!

Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 - 07:56

Πάρα πολύ έντονη αγωνιστική δράση έχουμε σήμερα στα προκριματικά του Κόνφρενες Λιγκ. Εδώ θα βρείτε μια μερίδα των αγώνων που ξεκινούν μετά τις 21:00. 

Προκριματικά Conference League: Περίπατος για τη Γάνδη!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κόνφερενς Λιγκ.

ΓΑΝΔΗ - ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ

Η Γάνδη περιορίστηκε στην έβδομη θέση της κατάταξης στο Βέλγιο αλλά μέσω των πλέι οφ διασφάλισε το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ζητούμενο η επανεκκίνηση για τους «ινδιάνους» που ενισχύθηκαν στο μεταγραφικό πεδίο για να γίνουν ξανά πρωταγωνιστές. Ο προπονητής Βούτερ Βράνκεν της Γκενκ ανέλαβε τα ηνία. Τρεις ήττες δίχως να σκοράρει στα φιλικά ματς.

Η Βίκινγκουρ έδειξε χαρακτήρα στην αναμέτρηση με την ιδίων κυβικών Λιέπαγια. Ήταν πιο έμπειρη και έτοιμη σε αυτό το επίπεδο και πήρε την πρόκριση, αλά πλέον ο πήχης ανεβαίνει στα ύψη. Όπλο της η αγωνιστική ετοιμότητα, προπορεύεται στο πρωτάθλημα των Νήσων Φερόε με άνεση, ενώ δεν δέχεται εύκολα γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ξεκάθαρο φαβορί εδώ οι Βέλγοι, που αναμένεται να καθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι μάλιστα. Over 3.5 (1.90) στη Betsson.

ΟΣΙΓΙΕΚ - ΛΕΒΑΝΤΙΑ ΤΑΛΙΝ

Η Όσιγιεκ δεν μπόρεσε να μπει σφήνα στους μεγάλους της Κροατία την περασμένη περίοδο και περιορίστηκε στην τέταρτη θέση της κατάταξης. Φέτος ενισχύθηκε με την προοπτική να κάνει το βήμα παραπάνω. Στην Ευρώπη έχει την εμπειρία να προχωρά στους πρώτους γύρους. Τα τέσσερα τελευταία φιλικά εξελίχθηκαν σε γκολ-γκοο και όβερ 3.5 γκολ.

Η Λεβάντια Ταλίν επιβεβαίωσε την έξοχη κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αποκλείοντας με μεγάλη άνεση την Σιαουλιάι. Στο πρωτάθλημα διαπρέπει διατηρώντας διψήφια απόσταση από τους διώκτες της έπειτα από 20 αγωνιστικές. Εκεί μετρά έξι σερί νίκες, έχοντας δεχθεί μόνο δύο γκολ. Στο τελευταίο ματς με την Κουρεσάρε έκανε ροτέισον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Έφτασε ίσως η ώρα της Όσιγιεκ να κάνει τομ βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Είναι εξάλλου μια ομάδα που έριξε αρκετά λεφτά στο μεταγραφικό παζάρι. 1 & over 2.5 (1.87) στη Betsson.

ΒΑΛΟΥΡ - ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ

Η Βαλούρ ήταν το φαβορί κόντρα στη Βλάζνια και το έδειξε με έμφαση στην ρεβάνς της Αλβανίας,. Η ομάδα από το Ρέικιαβικ βρίσκεται σε φουλ αγωνιστική δράση, πορεύεται στη δεύτερη θέση στην Ισλανδία και θέλει να προχωρήσει στην Ευρώπη. Άκρως επιθετικογενής ομάδα, βάζει και δέχεται πολύ εύκολα γκολ.

Η Σεντ Μίρεν ήταν ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Σκωτίας όπου κατέλαβε την πέμπτη θέση και βγήκε στην Ευρώπη έπειτα από 36 ολόκληρα χρόνια ! Χαράς ευαγγέλια για τους «άγιους», που θέλουν να προχωρήσουν έστω έναν γύρο για το γόητρο. Στα φιλικά βάζει και δέχεται με άνεση γκολ. Το πρωτάθλημα αρχίζει στις 4 Αυγούστου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σεντ Μίρεν δεν έχει να φοβηθεί την ετοιμότητα της Βαλούρ. Είναι μια ικανή ομάδα με ίσως καλύτερη ποιότητα και εμπειρία. 2Χ & over 1.5 (1.84) στη Betsson.

ΜΑΡΙΜΠΟΡ - ΚΡΑΪΟΒΑ

Η Μάριμπορ ήταν το φαβορί κόντρα στην Μπότεβ αλλά δεν μπόρεσε να το επιβεβαιώσει στην πράξη, Με πολλά θέματα στην άμυνα δέχθηκε τέσσερα γκολ σε δύο ματς από τους Βούλγαρους και υποβιβάστηκε στο Κόνφερενς Λιγκ, Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Σλοβενίας κέρδισε με 4-1 την Ντομζάλε. Πλήρης η αποστολή.

Η Κραϊόβα έκανε μία ακόμα ανταγωνιστική χρονιά και κατέλαβε την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας, Έτσι, επέστρεψε στην Ευρώπη έπειτα από απουσία ενός έτους, Θέλει και φέτος να διεκδικήσει τίτλο και να προχωρήσει στην Ευρώπη κόντρα σε αντίπαλό στα μέτρα της. Στη δεύτερη αγωνιστική κέρδισε εύκολα 4-2 την Αράντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ακόμα ένα αμφίρροπο ζευγάρι αυτών των προκριματικών. Πραγματικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα πάμε με το 2-3 γκολ (2.00) στη Betsson.

ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ - ΒΑΝΤΟΥΖ

Η Σεντ Πάτρικς, έκανε καλή σεζόν πέρσι και κατέλαβε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Ιρλανδίας βγαίνοντας και στην Ευρώπη, Φέτος δεν τα πάει καθόλου καλά, καθώς περιορίζεται στην έβδομη θέση, ενώ προ ημερών αποκλείστηκε και στο Κύπελλο από την Ντέρι με 3-0. No Goal τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

Η Βαντούζ αν και αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ελβετίας συμμετέχει όπως πάντα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση με την ιδιότητα της Κυπελλούχου Λιχτενστάιν. Πρόπερσι έκανε την μεγάλη πορεία φθάνοντας μέχρι και την φάση των ομίλων στο Κόνφερενς Λιγκ. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Β’ Ελβετίας παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στη Νιόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η μοναδική διαφορά τους στη παρούσα φάση, είναι πως η Σεντ Πάτρικς έχειμ αγωνιστικό ρυθμό. Δεν μπροούμε να βρούμε κάτι άλλο για να πάμε προς τα αριστερά. G/G στη Betsson.

ΛΕΓΚΙΑ - ΚΑΕΡΝΑΦΡΟΝ

Η Λέγκια αξίζει να αποκτά ξανά το χαμένο στάτους από τα πρόσφατα πέτρινα χρόνια και γίνεται άμεση διεκδικήτρια του τίτλου. Την περασμένη σεζόν κατετάγη τρίτη, φέτος θέλει να ανακτήσει τον θρόνο. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κέρδισε την Ζαγκλέμπιε Λούμπιν με 2-0. Σε Under 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

Η Καερνάφρον έδειξε χαρακτήρα σε μια απαιτητική αναμέτρηση με αντίπαλο στα κυβικά της και πήρε στα σημεία την πρόκριση. Η υπέρβαση ολοκληρώθηκε, ουδείς περιμένει κάτι περισσότερο από την ομάδα της Ουαλίας. Αγωνίζεται επιθετικά, έχει σκοράρει και στα τρία πιο πρόσφατα ματς. Έχει ακόμα δρόμι μέχρι να ξεκινήσουν τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της στο νέο πρωτάθλημα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καμία αξία δεν παρουσιάζει συγκεκριμένο ματς, με τις αποδόσεις να είναι στα τάρταρα. Λογικότατο φαβορί η Λέγκια, θα πάμε με τα γκολ. 4-6 γκολ (1.90) στη Betsson.

ΖΡΙΝΣΚΙ ΜΟΣΤΑΡ - ΜΠΡΑΒΟ

Η Ζρίνσκι έδωσε και την περασμένη σεζόν τη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στη Βοσνία, αλλά περιορίστηκε στη δεύτερη θέση. Φέτος θέλει να ανέβει στο θρόνο, παραμένεις τον πάγκο ο Μάριο Ιβάνκοβιτς που τα κατάφερε μια χαρά πέρσι, ενώ ενισχύθηκε στο ρόστερ. Το νέο πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 3 Αυγούστου.

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Μπράβο που χρειάστηκε την παράταση για να αποκλείσει την ποιοτικά υποδεέστερη Κόναχς Κουέι. Πήραν το μάθημά τους οι σλοβένοι που θα επιδείξουν μεγαλύτερη σοβαρότητα στο βαλκανικό ντέρμπι. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ηττήθηκε από την Τσέλιε με 2-1. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς Under και No Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ξεκάθαρο φαβορί η γηπεδούχος με αγωνιστικό ρυθμό, απέναντι σε μία ομάδα που μπορεί να γίνει απειλητική. Over 2.5 (1.95) στη Betsson.

ΧΑΪΝΤΟΥΚ - ΤΟΡΣΑΒΝ

Η Χάιντουκ περιορίστηκε στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Κροατίας την περασμένη περίοδο και φυσικά θέλει να επιστρέψει σε επίπεδο διεκδικήτριας του τίτλου. Στην κατεύθυνση αυτή ανέλαβε τα ηνία ο Ιταλός Τζενάρο Γκατούζο πρώην της Μαρσέιη, ενώ έγιναν και πολλές μεταγραφικές κινήσεις. Στην πρόβα τζενεράλε νίκησε με 1-0 την Φενέρ.

Η Τόρσαβν ήταν ανταγωνιστική στο περσινό πρωτάθλημα στα Φερόε όπου κατετάγη στην τρίτη θέση, Σταθερά πρωταγωνιστεί αλλά θέλει και το κάτι παραπάνω φέτος και στα μισά της σεζόν βρίσκεται στη δεύτερη θέση διεκδικώντας τον τίτλο. Έγιναν κινήσει ενίσχυσης του ρόστερ, ενώ ο κόουτς Αντόλφο Σορμάνι παραμένει στο πόστο του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με τον Γκατούζο να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας σήμερα, περιμένουμε να έχει άλλη ψυχολογία η ομάδα και να δείξει κάποια πράγματα. Over 3.5 (1.95) στη Betsson.

ΜΠΡΕΪΝΤΑΜΠΛΙΚ - ΝΤΡΙΤΑ

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Μπρέινταμπλικ κόντρα στην αδύναμη και άπειρη Τίκβες από τα Σκόπια. Η ομάδα από το Κοπαβογκούρ εξακολουθεί αν πληρώνει την αδυναμία στην άμυνα. Γκολ-γκολ και όβερ 23,5 γκολ τα τρία πιο πρόσφατα ματς. Πορεύεται στην 3η θέση στο Ισλανδικό πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η Ντρίτα είναι από τις ανερχόμενες δυνάμεις στο ποδόσφαιρο του Κοσόβου. Και πέρσι πάλεψε για τον τίτλο, αλλά περιορίστηκε στη δεύτερη θέση. Στον πάγκο παραμένει ο σκοπιανός Ζεκίρια Ραμαντανί, ενώ ενισχύθηκε στο ρόστερ με παίκτες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Στην πρόβα τζενεράλε πήρε ισοπαλία 1-1 στην Βουλγαρία από την Αεντά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με μεγάλη ευκολία σκοράρει η Μπρέινταμπλικ, αλλά με την ίδια δυσκολία δέχεται κιόλας γκολ. Ανοιχτό το σενάριο για αμφίτερμα, ειδικά σε τέτοια τιμή. G/G (2.05) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr