Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: ΑΕΚ – Ίντερ Ντ' Εσκάλδες, δέστε ζώνες και παίξτε over

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024 - 00:56

Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στην Ένωση και την ομάδα από την Ανδόρα με το ποντάρισμα στα γκολ και την τιμή στο Over 3,5 να μας ικανοποιεί.

Προκριματικά Conference League: ΑΕΚ – Ίντερ Ντ' Εσκάλδες, δέστε ζώνες και παίξτε over

ΑΕΚ – ΙΝΤΕΡ ΝΤ’ ΕΣΚΑΛΔΕΣ

* Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Νόα - Σλιέμα

H AEK μπαίνει στην διαδικασία ως δευτεραθλήτρια στην Ελλάδα χάνοντας την τελευταία αγωνιστική το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ. Πρώτος βασικός στόχος της χρονιάς η πρόκριση στο league phase της διοργάνωσης με το πλέον υψηλό εμπόδιο να είναι πιθανό στα πλέι οφ. Μετ’ εμποδίων η προετοιμασία της λόγω Euro και Copa America σε συνδυασμό με την κάποια αργοπορία στις μεταγραφές. Με 1-2-2 ολοκλήρωσε τα φιλικά. Νίκησε την Μπέρσχοτ (3-0), έχασε από Μπριζ και Άλκμααρ, και έμεινε ισόπαλη με Γάνδη και Ομόνοια.

Η λίστα που δόθηκε στην UEFA το βράδυ της Παρασκευής δεν είχε τους Λαμέλα, Οντουμπάτζο που ανακοινώθηκαν το Σαββατοκύριακο, αλλά και τον Περέιρα ο οποίος δεν ήταν στο 100%. Εκτός έμειναν και ο μέχρι πρότινος τραυματίας Τσιλούλης, αλλά και ο Τσούμπερ που επέστρεψε στις προπονήσεις την Κυριακή.

Η ΑΕΚ πάντως έχει δικαίωμα μίας αλλαγής στη λίστα της, σε αυτόν τον γύρο μέχρι και την παραμονή του ματς (στους επόμενους γύρους μπορεί να δώσει νέα λίστα). Ίσως αυτή η αλλαγή να ήταν ο Λαμέλα, όμως ο Αργεντινός είναι άρρωστος και δεν προπονήθηκε χθες. Αν μπει κάποιος άλλος θα φανεί την τελευταία στιγμή.

Από την άλλη η Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες έκανε την απόλυτη υπέρβαση στον α’ προκριματικό γύρι κόντρα στην Βελέζ ούσα το αουτσάιντερ. Ειδικά η εμφάνισή της στην ρεβάνς της Ανδόρας ήταν εντυπωσιακή. Βρέθηκε να νικά στο ημίχρονο με 2-0, δέχθηκε το 2-1 στο 53’ και αντέδρασε άμεσα (57’) φθάνοντας σε άλλα δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Δεδομένα μικρή η εμπειρία της στην Ευρώπη με μόλις 16 ματς και συνολικό απολογισμό 6-3-7. Μετρά 6 σερί g/g εκτός συνόρων.

Το σίγουρο είναι πως επειδή πάντα το άγνωστο μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστα συναισθήματα η ΑΕΚ καλείται να μπει σοβαρή και αποφασιστική σε αυτές τις αναμετρήσεις και να παίξει όσο χρειάζεται, μιας κι ακόμα δεν είναι στο 100% όπως είναι φυσικό, προκειμένου να πάρει την πρόκριση.

Μόνο αμυντικός Ντίντι και οι 2 τερματοφύλακες δεν έπαιξαν στα 2 ματς με την Βελέζ, διότι όλοι οι άλλοι παίκτες από την λίστα της χρησιμοποιήθηκαν στα ματς με τους Βόσνιους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεδομένη η τεράστια διαφορά των δύο ομάδων. Αν η ΑΕΚ είναι σοβαρή και όπως πρέπει, θα καθαρίσει από το πρώτο ματς την υπόθεση πρόκριση. Πάμε με το over 3,5. Μία χαρά το 1.65 στο pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.