Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: ΠΑΟΚ - Μπάνια Λούκα, «Έχω τρέλα μέσα στο μυαλό» και δυνατό προγνωστικό...

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024 - 00:42

Με ένα δυνατό ειδικό στοίχημα και ένα combo bet με γκολ και κόρνερ θα πάμε στο ΠΑΟΚ - Μπάνια Λούκα

Προκριματικά Champions League: ΠΑΟΚ - Μπάνια Λούκα, «Έχω τρέλα μέσα στο μυαλό» και δυνατό προγνωστικό...

ΠΑΟΚ – ΜΠΟΡΑΤΣ

* Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο τον νικητή του ζευγαριού Μάλμε – Κλάκσβικ.

Ο ΠΑΟΚ έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε πέρσι τη Super League κάνοντας 4 σερί νίκες στα ντέρμπι με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη και συμμετέχει στα προκριματικά του Champions League. Σαφώς πιο έμπειρος στην Ευρώπη από την αντίπαλο του με καλές πορείες την τελευταία τριετία, όπου έχει φθάσει δις στους «8» του Conference League. Συνολικά μετρά 234 ματς με 90-65-79 και γκολ 313-286. Πρώτη φορά στην ιστορία του θα παίξει με ομάδα από την Βοσνία.

Μέτρια εικόνα στα φιλικά με 3 ήττες και μία νίκη σε 4 ματς. Νίκησε με 2-1 την ΑΕΚ Λάρνακας και έχασε από Χιμπέρνιαν (1-0) και με ανατροπή από τις Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (2-1) και Φίτεσε (2-1). Στις μεταγραφές αναζητεί φορ και φαίνεται να καταλήγει σε Τσάλοφ.

Χωρίς προβλήματα ο «δικέφαλος»

Πάνοπλος θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στην πρώτη αναμέτρηση της σεζόν. Όπως έγινε γνωστό από την αποστολή που ανακοινώθηκε, ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπολογίζει άπαντες για τον αγώνα με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League.

Τι ισχύει για την Μπόρατς

Κάπως έτσι, και με τον Νάσμπεργκ να μην βρίσκεται στην αποστολή αφού είναι εκτός της ευρωπαϊκής λίστας και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο Ρουμάνος τεχνικός θα μπορέσει να επιλέξει τον καλύτερο δυνατό σχηματισμό.Στους εκλεκτούς του και οι τρεις μεταγραφές της ομάδας, αφού υπολογίζονται κανονικά οι Καμαρά, Τσιφτσής και Θυμιάνης.

Από την άλλη η Μπόρατς ζορίστηκε, αλλά τα κατάφερε στον α’ προκριματικό με την αλβανική Εγκάτια. Νίκησε στο 1ο ματς με γκολ στα χασομέρια με 1-0 και στη ρεβάνς που ήταν άκρως επεισοδιακή τα κατάφερε στα πέναλτι. Βρέθηκε να χάνει στο 17’, ισοφάρισε στο 30’ με τον Λούκιτς για να δεχθεί το 2-1 στο 82’. Το ματς πήγε στην παράταση, δεν προέκυψε νικητής και όλα κρίθηκαν στα πέναλτι, όπου μίλησε η ψυχραιμία και η ευστοχία.

Άπειρη στην Ευρώπη. Μόλις 24 ματς έχει στην Ευρώπη η Μπόρατς με 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και 11 ήττες με τέρματα 35-48.

Πωλήθηκε στην Χάποελ Τελ Αβίβ ο Τσέλιτς (Α), ενώ πήρε τον Σκόρουπ (Μ) από την βοσνιακή Γκαμπέλα που δηλώθηκε στην λίστα. Σίγουρα εκτός ο Σλοβένος χαφ, Πίχλερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ξεκάθαρα τα πράγματα… Το ματς και η πορεία εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ. Θα πάμε με ειδικό στοίχημα… Να σκοράρει ο Κωνσταντέλιας. Πληρώνει εξαιρετικά. Δεν μπορούμε να αφήσουμε έτσι το 2.75 στο pamestoixima.gr. Ενώ θα πάμε και σε combo με γκολ και κόρνερ με το over 2,5 και το Over 8.50 στο 2.30 στο pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.