Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Με τα γκολ στο Τσέλιε

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024 - 00:26

Πληρώνουν τα γκολ στο Τσέλιε - Σλόβαν Μπρατισλάβας. Φαβορί η Λουντογκόρετς και θα πάμε με combo bet.

Προκριματικά Champions League: Με τα γκολ στο Τσέλιε

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΝΤ. ΜΙΝΣΚ

*Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο τον νικητή του Λίνκολν Ρεντ Ιμπς – Καραμπάκ.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ: Έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά τα κατάφερε με την Ντιναμό Μπατούμι. Στην ρεβάνς βρέθηκε να χάνει από το 3’ με 1-0 και γενικώς είχε προβληματική εικόνα στο α’ μέρος. Στο β’ βελτιώθηκε, στο τέλος πιέστηκε, αλλά άντεξε με συνολικό 3-2 προκρίθηκε στον επόμενο γύρο.

Επί των αγωνιστικών, η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας μπορεί να ποντάρει στον φορ, Ντουά, ενώ ετοιμοπόλεμος είναι και ο επιθετικός, Ντέλεβ. Από κει και πέρα, δεν υπολογίζονται για διάφορους λόγους οι Γκρόπερ (Α) και Τερζίεβ (Α).

Πώς προκρίθηκε

Άφησε εκτός στον α’ προκριματικό την πρωταθλήτρια Γεωργίας, Ντιναμό Μπατούμι. Νίκησε εντός με 3-1 και έχασε εκτός με 1-0.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ: Η πρωταθλήτρια Λευκορωσίας πήρε επική πρόκριση μέσα στο Ερεβάν επί της Πιούνικ (0-1) με γκολ-πέναλτι στο 90’ και ενώ το πρώτο ματς στην Ουγγαρία είχε λήξει με 0-0. Ήταν καλύτερη και στα δύο ματς, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν. Είναι στην κορυφή στο εν εξελίξει πρωτάθλημα στην Λευκορωσία με 35 βαθμούς σε 15 αγώνες, ούσα αήττητη.

Το θετικό για τους Λευκορώσους είναι ο βαθμός ετοιμότητας του μέσου Σέντκο. Αντίθετα δεν είναι αισιόδοξα τα μηνύματα για τον μπακ Μπεγκούνοβ, τον αμυντικό Σιλίνσκι και τον χαφ Καλίνιν.

Πώς προκρίθηκε

Άφησε εκτός την Πιούνικ. Έμεινε στο 0-0 στην Ουγγαρία αν και είχε φάσεις να σκοράρει. Νίκησε στη ρεβάνς με γκολ πέναλτι του αμυντικού, Γκαβρίλοβιτς στο 90’!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεδομένα οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί… O άσος, βέβαια, είναι χαμηλά. Κοιτάμε σε combo και δη στον 1 και over 2,5. Πολύ καλό το 1.95 στο pamestoixima.gr

ΤΣΕΛΙΕ – ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ

*Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο τον νικητή του ζευγαριού ΑΠΟΕΛ – Πετροκούμπ

ΤΣΕΛΙΕ: Έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν η πρωταθλήτρια Σλοβενίας με «3 στα 3» εντός και εκτός συνόρων. Έκανε το «δύο στα δύο» με τους Εσθονούς της Φλόρα Ταλίν και ξεκίνησε με το δεξί και στο νέο πρωτάθλημα με την Μπράβο (2-1) αν και βρέθηκε να χάνει στο 26’ με 0-1. Το «γύρισε» με 2 γκολ στο β’. Αναβλήθηκε λόγω Ευρώπης το ντέρμπι με την Μάριμπορ.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, οι Σλοβένοι δεν φαίνεται να έχουν κάποια ιδιαίτερη διαφοροποίηση στην ενδεκάδά τους εν συγκρίσει με το ματς κόντρα στην Φλόρα Ταλίν,

Πώς προκρίθηκε

Άνετη πρόκριση για τους Σλοβένους. Νίκησαν με 5-0 εκτός την Φλόρα Ταλίν, ενώ επικράτησαν και στην ρεβάνς με 2-1.

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡ.: Επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και «καθάρισε» σχετικά εύκολα στον α’ προκριματικό την Στρούγκα από την Βόρεια Μακεδονία. Μάλιστα, στη εκτός έδρας ρεβάνς μπήκε και δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στην αντίπαλό της καταφέρνοντας να προηγηθεί με 0-2. Βρίσκεται σε μεταγραφική αναζήτηση φορ και ο Σπόραρ του Παναθηναϊκού είναι στόχος της. Πάει με κόσμο στην Σλοβενία. Έχει εμπειρία στην Ευρώπη με σχεδόν 200 ματς.

Το μοναδικό θέμα για τους φιλοξενούμενους είναι ο βαθμός ετοιμότητας του χαφ, Μπαρσεγκιάν, τον οποίο οι φιλοξενούμενοι είναι αποφασισμένοι να περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή.

Πώς προκρίθηκε

Νίκησε τόσο εντός όσο και εκτός την Στρούγκα από την Βόρεια Μακεδονία. Επικράτησε με 4-2 στην Μπρατισλάβα και με 1-2 εκτός έδρας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ξεκάθαρη εικόνα για το ματς… Είναι ένα παιχνίδι που «μυρίζει» γκολ με βάση τα όσα έδειξαν οι δύο ομάδες στον α’ προκριματικό. Κοιτάμε προς το over 2,5. Μας ικανοποιεί το 1.84 στο pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr