Ποδόσφαιρο

Σούπερ Καπ Βελγίου: Κλαμπ Μπριζ - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ με τιμή στο 2.12

Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 - 10:34

Ανάλυση και προγνωστικό στοιχήματος για τον τελικό του Σούπερ Καπ στο Βέλγιο ανάμεσα στην Κλαμπ Μπριζ και την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

Σούπερ Καπ Βελγίου: Κλαμπ Μπριζ - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ με τιμή στο 2.12

Η νέα σεζόν στο Βέλγιο ξεκινάει με τον τελικό του Σούπερ Καπ ανάμεσα στην Κλαμπ Μπριζ και την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ. Μεγάλο το ενδιαφέρον και στο στοίχημα.

Η αναμέτρηση Κλαμπ Μπριζ - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ θα ξεκινήσει στις 21:00.

Το Σούπερ Καπ Βελγίου είναι διοργάνωση που ξεκίνησε το 1979 και εκεί αναμετρώνται ο πρωταθλητής και ο κυπελλούχος της χώρας.

Στη φετινή διοργάνωση θα αναμετρηθούν η Κλαμπ Μπριζ που κατέκτησε το πρωτάθλημα της προηγούμενης σεζόν με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ που ήταν η Κυπελλούχος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Το ματς θα γίνεις την έδρα της Μπριζ, θα είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν πάλι δεν αναδειχθεί νικητής θα εκτελεστούν πέναλτι. Πολυνίκης της διοργάνωσης είναι η Κλαμπ Μπριζ που έχει κατακτήσει το τρόπαιο 17 φορές.

Κλαμπ Μπριζ

Η Κλαμπ Μπριζ έκανε κάτι εντυπωσιακό τη σεζόν που τελείωσε για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Βρέθηκε στο -19 από την κορυφή κάποια στιγμή. Αλλά στα πλέι οφ και με την διαίρεση των βαθμών δια δύο έκανε ένα τρομερό ντεμαράζ και κατέκτησε τον τίτλο.

Ο κόουτς Χάγεν, που ήταν στην ομάδα Νέων, αντικατέστησε τον Ντέιλα, όταν τα πράγματα ήταν στο απροχώρητο και άλλαξε τα πάντα οδηγώντας την στον τίτλο.

Έδωσε περίπου 25 εκατ. Ευρώ για την απόκτηση των Τζόλη (εξτρέμ), Νίλσεν (φορ), Ρομέρο (στόπερ), Τζασχάρι (μέσος). Ωστόσο έδωσε τον επιθετικό Τιάγκο στην Μπρέντφορντ αντί του ποσού των 35 εκατ. ευρώ.

Αήττητη στα φιλικά προετοιμασίας (2-3-0), στα πιο σημαντικά κέρδισε 4-1 την ΑΕΚ, 3-0 τη Νόριτς και έφερε 1-1 με την Αϊντχόφεν.

Αγωνιστικά νέα

Με προβλήματα στα μπακ αφού εκτός είναι οι βασικοί Σάμπε, Μέιερ, Ντε Κάιπερ. Εκτός και ο στόπερ Ορντόνες και οι βασικοί εξτρέμ Όλσεν, Σκόρας, όπως και ο νεοφερμένος χαφ Τζασχάρι.

Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ

Η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ το πάλεψε για τον τίτλο του πρωταθλήματος αλλά και πάλι στα πλέι οφ δεν ήταν καλή κι έχασε το στέμμα μέσα απότα χέρια της. Τα τρία τελευταία χρόνια είναι διεκδικήτρια του τίτλου.

Πάντως τη σεζόν που τελείωσε αποζημειώθηκε με την κατάκτηση του κυπέλλου, κάτι που έκανε για πρώτη φορά μετά το 1914.

Ο τεχνικός Μπλέσιν έκανε καλή δουλειά, αλλά αποχώρησε και την θέση του πήρε ο άπειρος Σεμπάστιεν Ποκονιόλι. Ο 36χρονος πρώην διεθνής Βέλγος αμυντικός εργαζόταν μέχρι πρότινος στην U18 του Βελγίου, ενώ πιο πριν ήταν τεχνικός στην U21 της Ουνιόν και στην U18 της Γκενκ.

Πλήγμα οι αποχωρήσεις των εξαιρετικών επιθετικών Αμούρα, Νίλσον. Έκανε έξι μεταγραφές νεαρών παικτών με την ανώτερη ηλικία να ήταν τα 22 έτη. Κορυφαία μεταγραφικά της αποκτήματα ως τώρα ο 19χρονος εξτρέμ Κχαλαΐλι (Μακάμπι Χάιφα) και ο μεσοεπιθετικός Ελ Χατζ (Γκενκ).

Αήττητη έμεινε στα φιλικά της (3-2-0), στα σπουδαιότερα εξ αυτών κέρδισε 2-1 τον ΠΑΟΚ και έφερε 2-2 με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Αγωνιστικά νέα

Τραυματίες ο πολύτιμος στόπερ Μπέρτζες και ο επίσης κεντρικός αμυντικός Σάικς. Εκτός ομάδας τέθηκε ο χαφ Λαπουσίν για πειθαρχικούς λόγους.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.25 3.4 2.9 2.17 1.61 1.44 2.57 1.54 2.27 1.35 1.27 1.57
Κλαμπ Μπριζ - Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ / Εκτίμηση

Ο τελικός θα διεξαχθεί στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ και είναι ένα συν. Παράλληλα δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από την Ουνιόν με βάση το τι έχει γίνει στο ρόστερ της και δεν αναμένεται να επηρεαστεί από τις σημαντικές απουσίες στα άκρα της. Στο 2.12 ο άσος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr