Ποδόσφαιρο

Α' Αργεντινής: Τα κίνητρα σε Σαν Λορέντσο, Μπάνφιλντ

Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 - 09:54

Αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για τις τρεις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α' Αργεντινής

Α' Αργεντινής: Τα κίνητρα σε Σαν Λορέντσο, Μπάνφιλντ

Η Α' Αργεντινής έχει στο κουπόνι για στοίχημα τρεις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής με τις αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος να έχουν το ενδιαφέρον τους.

ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΣΟ - ΟΥΡΑΚΑΝ

Σούπερ τοπικό ντέρμπι με την ονομασία Κλάσικο Πορτένιο, με την αντιπαλότητα να είναι μεγάλη. Η Σαν Λορέντσο ηττήθηκε 2-1 εκτός από την Ουνιόν. Έχει μια ισοπαλία στα 4 παιχνίδια της έχουν φέρει προβληματισμό με τον Λεάντρο Ρομανιόλι. Ο επιθετικός Ροντρίγκες, ο αμυντικός Τριπίτσιο και ο μέσος Βόμπεργκαρ είναι τα νέα αποκτήματα με τη Σαν Λορέντσο να θέλει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Η Ουρακάν νίκησε 1-0 εντός την Ριβαδαβία. Στα τρία τελευταία, τα οποία έβγαλε με νίκες, δεν δέχθηκε και κανένα γκολ. Το θέμα είναι αν η διακοπή θα την επηρρεάσει αρνητικά έχοντας και το ντέρμπι με τη Σαν Λορέντσο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Το κίνητρο της Σαν Λορέντσο είναι μεγαλύτερο ενώ η διακοπή ίαως κόψει τον ρυθμό της Ουρακάν. Αξίζει το ρίσκο στον άσο του 2.80.

ΡΑΣΙΝΓΚ - ΓΟΔΟΙ ΚΡΟΥΖ

Η Ρασίννγκ ηττήθηκε 2-0 εκτός από την Λανούς. Προηγήθηκαν τρεις νίκες όπου δεν δέχθηκε γκολ. Παράλληλα είχε 5 νίκες στα 6 ματς που έδωσε στον όμιλο του Σουνταμερικάνα, για να πάρει την πρώτη θέση και να προκριθεί στην φάση των «16». Θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτή την καλή πορεία.

Η Γοδόι Κρουζ έφερε 1-1 εντός με την Ροζάριο. Για την ομάδα του Ολδρά ήταν το δεύτερο σερί 1-1 ενώ προηγήθηκε το 0-0 με την Ριβαδαβία. Θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη αλλά έχει θέματα στην δημιουργία και το σκοράρισμα, πάνω στα οποία δούλεψε το διάστημα της διακοπής. Στα θετικά η πρόκριση στο κύπελλο απέναντι στην άσημη Ποβενίρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ματς το οποίο δεν αναμένεται να ανοίξει είναι το συγκεκριμένο με το no goal του 1.70 να έχει την αξία του.

ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ

Η Μπάνφιλντ ηττήθηκε 2-1 εκτός από την Ιντεπεντιέντε. Ο έμπειρος Φαλσιόνι αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία με την ομάδα να είχε μόλις μια νίκη στα 5 παιχνίδια της. Ο Ουρουγουανός Γκουστάβο Μουνούα έγινε ο αντικαταστάτης του και θα κάνει ντεμπούτο απέναντι στην Ατλέτικο Τουκουμάν. Με 2-3 γκολ έβγαλε η Μπάνφιλντ τα 4 τελευταία της ματς. Αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Η Ατλέτικο Τουκουμάν έφερε 1-1 εντός με την Ντιφένσα. Δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα. Έχει βγάλει με σκορ 1-1 τα τρία τελευταία ματς ενώ προηγήθηκαν δύο ήττες. Σαφώς και το διάστημα της διακοπής δούλεψε πάνω σε θέματα της αμυντικής λειτουργίας και μένει να φανεί αν βρήκε λύσεις. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν νέα προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο νέος τεχνικός αναμένεται να φέρει άλλον αέρα στην Μπάνφιλντ και να της δώσει τη νίκη με τον άσο να δίνεται και στο 2.50.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr