Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να μπουν πολλά γκολ

Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 - 08:17

Ολοκληρώνεται ο πρώτος προκριματικός γύρος στη τρίτη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της UEFA και τα πονταρίσματα πηγαίνουν στα υψηλά σκορ ενόψει των ρεβάνς.

Προκριματικά Conference League: Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να μπουν πολλά γκολ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Conference League.

ΟΥΡΑΡΤΟΥ – ΤΑΛΙΝΑ ΚΑΛΕΒ

Η Ουραρτού, η πρώην Μπάνατς είναι μπαρουτοκαπνισμένη σε αυτό το επίπεδο και το έδειξε στην Εσθονία, επικρατώντας με 2-1. Οι Αρμένιοι θέλουν να σταθούν ανταγωνιστικά στη σεζόν που αρχίζει στις 2 Αυγούστου και μέχρι τότε θέλουν να προχωρήσουν όσο γίνεται και στο Κόνφερενς. Ηγέτης τους ο Μοβσεσιάν.

Η Ταλίνα επιβεβαίωσε από το πρώτο ματς πως το επίπεδό της, όπως και συνολικά το ποδόσφαιρο στη Εσθονία συρρικνώνεται χρόνο με τον χρόνο Θα μπορούσε να ηττηθεί με μεγαλύτερο σκορ, καλείται τώρα να κάνε υπέρβαση. Στο πρωτάθλημα έπειτα από 20 αγωνιστικές βρίσκεται στην έκτη θέση πληρώνοντας την κάκιστη άμυνα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Έχει πέσει στα… πατώματα ο άσος για την Ουραρτού, που έδειξε πως είναι ανώτερη ομάδα. Η Ταλίνα είναι αναγκασμένη να ψάξει τα γκολ για να κυνηγήσει την ανατροπή, αν και οι ελπίδες της μοιάζουν να είναι ελάχιστες. Over 2,5 στο 1,55 από την Betsson.

ΚΟΥΟΠΙΟ – ΣΤΡΑΣΕΝ

Η Κουόπιο τα έκανε όλα σωστά στο Λουξεμβούργο, εκτός από το να σκοράρει. Δεν θέλει να δώσει άλλα δικαιώματα στον υποδεέστερη αντίπαλο, αναμένεται εκ νέου παιχνίδι κυριαρχίας από τους κιτρινόμαυρους. Στο πρωτάθλημα Φινλανδίας βρίσκεται στη πρώτη θέση και δεν αγωνίστηκε στο Σαββατοκύριακο για να ξεκουραστεί για την ρεβάνς.

Τι και αν δεν έπαιξε στη φυσική της έδρα η Στράσεν; Με μαζική άμυνα πέτυχε τον στόχο να κρατήσει καθαρή εστία και λίγο έλειψε να βάλει και ένα γκολ μέσα από στημένες φάσεις. Ομάδα που από σπόντα συμμετέχει στο Κόνφερενς έχοντας τερματίσει μόλις έκτη πέρσι στο πρωτάθλημα και δεν δήλωσαν συμμετοχή στο Κόνφερενς δύο προπορευόμενοι από αυτήν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύσκολα θα μείνει στο μηδέν για δεύτερο σερί παιχνίδι η Κουόπιο, που είναι το ξεκάθαρο φαβορί στο ζευγάρι. Δεν βρήκε δίχτυα στο Λουξεμβούργο, αλλά στη Φινλανδία τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Over 2,5 στο 1,55 από την Betsson.

ΜΙΛΣΑΜΙ - ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΖΟΝΤΙΝΟ

Η Μιλσάμι αξιοποίησε απόλυτα την ουδέτερη έδρα όπου έγινε το πρώτο ματς και με μεγάλη αποτελεσματικότητας την τελική προσπάθεια κατήγαγε θρίαμβο. Κρατούν ακόμα χαμηλούς τόνους οι Μολδαβοί που δεν είναι απόλυτα έτοιμοι αγωνιστικά, αφού το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 3 Αυγούστου.

Η αναγκαστική μετακόμιση στην Ουγγαρία έβγαλε από τον ρυθμό της Ζοντίνο που ενώ διαπρέπει στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας ούσα συγκάτοικος στην κορυφή με την Ντιναμό Μινσκ, κόντρα στη Μιλσάμι ήταν εξαιρετικά ευάλωτη. Και τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς σε όλες τις διοργανώσεις εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τιμολογείται ως φαβορί το διπλό, αν και δεν δικαιολογείται κάτι τέτοιο με βάση το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων. Η Τορπέντο ίσως επηρεάστηκε από το ουδέτερο γήπεδο. Πάντως, θα πρέπει να ψάξει από νωρίς το γκολ, αν θέλει να προκριθεί, μετά το 2-4 του πρώτου αγώνα. Over 2,5 στο 1,95 από την Betsson.

ΛΕΒΑΝΤΙΑ ΤΑΛΙΝ – ΣΙΑΟΥΛΙΑΙ

Η Λεβάντια ήταν πολύ καλύτερη της αντιπάλου της στο πρώτο παιχνίδι και θα μπορούσε να φθάσει ακόμα και σε διπλάσιο σκορ αν ήταν πιο αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια. Σε εκπληκτική κατάσταση, κάνει πάρτι στο πρωτάθλημα Εσθονίας, όπου μετρά οκτώ συνεχόμενες νίκες με έξοχη άμυνα.

Η Σιαουλιάι αν και γηπεδούχος επέλεξε το σύνηθες παιχνίδι του χαμηλού ρυθμού και των λίγων φάσεων στο πρώτο ματς και τα πλήρωσε. Δεν έχει το εύκολο γκολ και δεν μπόρεσε να αντιδράσει όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Πολύ δύσκολα θα αλλάξουν τα δεδομένα στη ρεβάνς για την ομάδα που βρίσκεται στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος Λιθουανίας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με βάση την εικόνα της πρώτης αναμέτρησης, περιμένουμε άλλο ένα ανοικτό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. Η Σιαουλιάι θα ψάξει την ανατροπή του 2-0 και η Λεβάντια Τάλιν θα βρει χώρους και ούσα το φαβορί, έδειξε πως μπορεί να σκοράρει εύκολα. Over 2,5 στο 1,66 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr