Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Ίντερ Κλουμπ Ντ' Εσκάλδες - Βελέζ Μόσταρ, φαβορί οι φιλοξενούμενοι

Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 - 07:56

Οι δύο ομάδες άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς στην Βοσνία και η πρόκριση θα κριθεί στην Ανδόρα, όπου η ΑΕΚ θα μάθει τον αντίπαλο που θα έχει στην αρχή του φετινού ευρωπαϊκού ταξιδιού της.

Προκριματικά Conference League: Ίντερ Κλουμπ Ντ' Εσκάλδες - Βελέζ Μόσταρ, φαβορί οι φιλοξενούμενοι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ίντερ Κλουμπ Ντ’ Εσκάλδες – Βελέζ Μόσταρ.

19:00 – Κωδ. ΟΠΑΠ: 490

Πρώτος αγώνας: Βελέζ Μόσταρ - Ίντερ Κλουμπ Ντ' Εσκάλδες 1-1

Δεύτερος αγώνας για τον 1ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ και των δύο αγώνων είναι ισόπαλο μετά το τέλος των 90 λεπτών, θα ακολουθήσει παράταση και εφόσον χρειαστεί, πέναλτι.

Ο νικητής της σειράς θα αντιμετωπίσει στον 2ο προκριματικό γύρο την ΑΕΚ.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο και πιο συγκεκριμένα στο “Εστάντι Νασιονάλ”, στην Ανδόρα λα Βέγια.

MEGA DEAL προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ίντερ Κλαμπ ντε Εσκάλντες

Η Εσκάλδες δίχως καν προετοιμασία αφού το πρωτάθλημα αρχίζει στις 15 Σεπτεμβρίου, ήταν άκρως ανταγωνιστική σε μια δύσκολη έδρα στο Σαράγεβο και πήρε ισοπαλία κόντρα σε κάθε προγνωστικό. Ήταν αξιόπιστη αμυντικά δημιούργησε λίγες ευκαιρίες στην επίθεση, ανάλογη θα είναι η τακτική της τώρα. Το αρνητικό τώρα είναι ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τη φυσική της έδρα, γιατί δεν πληροί τα κριτήρια της UEFA. Η Ίντερ θέλει να επαναλάβει ότι και την περασμένη αγωνιστική περίοδο, όταν πέρασε έναν γύρο στο Κόνφερενς.

Βελέζ Μοστάρ

Η Βελέζ είτε υποτίμησε την Ίντερ, είτε επηρεάστηκε από την αλλαγή έδρας αγωνιζόμενη στο Σαράγεβο, αλλά η ουσία είναι πως δεν έπεισε με την απόδοσή της. Ήταν καλύτερη στα σημεία αλλά θα χρειαστεί πολύ περισσότερα στην ρεβάνς για να μην πέσει θύμα της πρώτης μεγάλης έκπληξης της διοργάνωσης. Αυτό το ματς ήταν το ντεμπούτο του Νταμίρ Κάναντι στον πάγκο, που είναι γνωστός από το πέρασμά του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρόμητου. Το 2021/22 έφτασε έως τον τρίτο προκριματικό του Κόνφερενς, έχοντας αποκλείσει προηγουμένως την ΑΕΚ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.75 3.05 2.32 1.6 2.1 1.19 3.85 1.82 1.77 1.44 1.27 1.32
Ίντερ Κλαμπ ντε Εσκάλντες - Βελέζ Μοστάρ / Εκτίμηση

Εξ' αρχής στο ζευγάρι υπήρχε ξεκάθαρο φαβορί κι αυτό ήταν η Βελέζ Μόσταρ. Αν αποκλειστεί, θα συνιστά μεγάλη έκπληξη, αν και δεν έπεισε με την εμφάνισή της στο πρώτο παιχνίδι. Πάντως, τιμολογείται ως φαβορί και στο εκτός έδρας ματς κι αυτό είναι ενδεικτικό για τη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων. 2 στο 2,25 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr