Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Ζαλγκίρις και Ντουντελάνζ τελειώνουν τη δουλειά!

Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 - 00:40

Έντονη δράση έχουμε σήμερα στο στοιχηματικό κουπόνι από τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ και εδώ θα βρείτε τα περισσότερα εξ αυτών. 

Προκριματικά Conference League: Ζαλγκίρις και Ντουντελάνζ τελειώνουν τη δουλειά!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις των προκριματικών του Κόνφερενς Λιγκ.

Δεύτεροι αγώνες της σειράς για τον 1ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ και των δύο αγώνων είναι ισόπαλο μετά το τέλος των 90 λεπτών, θα ακολουθήσει παράταση και εφόσον χρειαστεί, πέναλτι.

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΒΙΛΝΙΟΥΣ - ΒΑΑΣΑ

Η Ζαλγκίρις επιβεβαίωσε τη δυναμική που τη συνοδεύει στη φετινή περίοδο και την κρατά με άνεση στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας. Έκανε το παιχνίδι της με αντεπιθέσεις και ήταν αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια πανηγυρίζοντας δίκαιο διπλό στη Φινλανδία.

Η Βάασα ήταν τα θεωρητικό φαβορί στο ζευγάρι αλλά δεν μπόρεσε να το επιβεβαιώσει στην πράξη στο πρώτο ματς. Βρίσκεται σε κάμψη, μετρά τέσσερις σερί ήττες σε όλε τις διοργανώσεις και υποχωρεί διαρκώς την κατάταξη στη Φινλανδία. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς για λογαριασμό των μαυρόασπρων.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ζαλγκίρις θα σφραγίσει ουσιαστικά σήμερα τη πρόκρισή της, αφού είναι σε καλύτερο επίπεδο αυτή τη στιγμή σε σύγκριση με τη Βάασα, σε αρκετούς τομείς. 1 (1.52) στη Betsson.

ΠΑΪΝΤΕ ΛΙΝΑΜΕΣΚΟΝΤ - ΜΠΑΛΑ ΤΑΟΥΝ

Η Παϊντέ με όλο την αγωνιστική ετοιμότητα είχε περισσότερες δυνάμεις στο πρώτο ματς που έγινε στην Ουαλία και πήρε στο τέλος το διπλό που της δίνει προβάδισμα πρόκρισης. Στο πρωτάθλημα Εσθονίας περιορίζεται στην τέταρτη θέση έπειτα από 20 αγωνιστικές, είναι ομάδα που δημιουργεί και σκοράρει με άνεση, αλά δέχεται εύκολα γκολ.

Η Μπάλα πλήρωσε το γεγονός πως μετακόμισε σε άλλη πόλη για το ματς, αλλά και την αγωνιστική ανετοιμότητα από τη στιγμή που το πρωτάθλημα στην Ουαλία δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, οπότε δεν μπόρεσε να σταθεί ανταγωνιστικά μέχρι τέλους κόντρα στην Παϊντέ. Δύσκολα θα αλλάξουν τα εις βάρος της δεδομένα, Εκτός των άλλων καλείται να βελτιώσει την αμυνά της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τα πάντα μπορούν να συμβούν σε αυτό το ματς, ειδικά την ώρα που όλη τη διαφορά τη κάνει ένα γκολ. Λογικά οι γηπεοδούχοι έχουν το προβάδισμα λόγω ποιότητας, αλλά θα προιτμήσουμε να πάμε πιο επιφυλακτικά. 2-3 γκολ (2.00) στη Betsson.

ΜΑΡΣΑΞΛΟΚ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΤΙΡΑΝΩΝ

Η Μαρσαξλόκ αν και πρωτάρα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις έδειξε πως είναι αποφασισμένη να πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Ενισχυμένη με τρεις Βραζιλιάνους έβγαλε ποιότητα και έκανε δύσκολη τη ζωή στους Αλβανούς. Είναι αγωνιστικά ανέτοιμη, αλλά θα παλέψει για την υπέρβαση.

Η Παρτιζάν ήταν τα φαβορί στη αναμέτρηση, αλλά εν εποβεβαίωσε στο πρώτο ματς. Δυσκολεύτηκε πολύ στη δημιουργία, είχε έλλειψη ρυθμού και δεν κατέγραψε πολλές φάσεις στο ενεργητικό της, Είναι ακόμα σε φάση χτισίματος και οι μεταγραφές συνεχίζονται, αλλά θέλει να αποφύγει το κάζο του αποκλεισμού από ομάδα της Μάλτας όταν μάλιστα αύξησε το μπάτζετ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ίσως δε φτάσουν στις δύο ομάδες στα 90 λεπτά για να λύσουν τις διαφορές τους. Δεν πείθει κάποια ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή, ούτε κάποια θα πάρει ιδιαίτερα ρίσκα. Under 2.5 (1.62) στη Betsson.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ - ΜΟΡΝΑΡ ΜΠΑΡ

Η Ντιναμό Τιφλίδας ήταν στα χαρτιά το φαβορί αλλά δεν μπόρεσε να το επιβεβαιώσει στην πράξη στην αναμέτρηση με την Μόρναρ. Πολλά τα κενά στην άμυνα, αν και είχε την υπεροχή μόλις που μείωσε στο φινάλε. Απογοητευτική και η πορεία της στο πρωτάθλημα της Γεωργίας όπου ταλανίζεται στην πέμπτη θέση.

Τι και αν αγωνίστηκε σε άλλη πόλη, στην Ποντγκόριτσα. Η Μόρναρ δεν επηρεάστηκε από την αλλαγή γηπέδου αλλά και από το γεγονός πως το πρωτάθλημά της δεν έχει αρχίσει ακόμα και φάνηκε πολύ πιο έτοιμη και ανταγωνιστική από την Ντιναμό. Πληγώθηκε μόνο από το γκολ στις καθυστερήσεις, μένει να το διαχειριστεί στην απαιτητική αποστολή στην Τιφλίδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ντιναμό Τιφλίδας δεν είναι η ομάδα που ξέραμε, κυρίως γιατί διάγουν μια κακή σεζόν μέχρι στιγμής. Σίγουρα η αντίπαλός την δεν τρομάζει, αλλά δεν αξίζει να μπλέξουμε με σημεία. Over 2.5 (1.75) στη Betsson.

ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΕΣΚΑΛΔΕΣ

Το ματς θα διεξαχθεί στην πόλη Ντουντελάνζ, όπου η τοπική ομάδα θα επιδιώξει να βάλει το κερασάκι στην τούρτα για την πρόκριση στον δεύτερο γύρο. Αν και αγωνιστικά ανέτοιμη ήταν πολύ καλύτερη από τον αντίπαλό της στο πρώτο παιχνίδι και βάση ευκαιριών θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ. Δεν θα αλλάξει η ενδεκάδα.

Η Αθλέτικ έκανε φιλότιμη προσπάθεια στο πρώτο ματς αλλά δεν μπόρεσε παρά να κρατήσει χαμηλά το εις βάρος της σκορ. Θεωρητικά ελπίζει στη ανατροπή και την πρόκριση αλλά θα πρέπει να βελτιωθεί πολύ στο δημιουργικό κομμάτι, καθώς έκανε μόνο δύο τελικές προσπάθειες στο πρώτο παιχνίδι. Αργεί ακόμα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα Ανδόρρας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ντουντελάνζ έδειξε από το πρώτο παιχνίδι πως είναι ευρωπαϊκή ομάδα και θυμάται ακόμα πως κατακτόνται αυτές οι προκρίσεις. Έχει τη ποιότητα να διπλασιάσει τις νίκες της σήμερα. 1 (1.83) στη Betsson.

ΙΣΛΟΧ - ΛΑ ΦΙΟΡΙΤΑ

Το ματς θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία, στην πόλη Μεζοκόβεζντ, καθώς εξακολουθεί η απαγόρευση να αγωνίζονται στην Λευκορωσία οι ομάδες της χώρας. Η Ίσλοχ έδειξε πάντως από το πρώτο ματς πως είναι πολύ καλύτερη από τον αντίπαλό της, κατέγραψε 21 τελικές προσπάθειες. Κάκιστη η πορεία στο πρωτάθλημα όπου περιορίζεται στην ένατη θέση της κατάταξης

Η Λα Φιορίτα έπαιξε μαζική άμυνα στο πρώτο ματς και ηττήθηκε με το μίνιμουμ σκορ από την ανώτερη Ίσλοχ. Δεν αναμένεται αν αλλάξει τακτική στη ρεβάνς δεν έχει την ποιότητα άλλωστε για κάτι περισσότερο. Θα επιδιώξει να κρατήσει καθαρή εστία και να πετύχει γκολ από στημένη φάση όπως προσπάθησε στο πρώτο ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Επιφυλακτικά θα πάνε οι δύο ομάδες το ματς και θα κοιτάξουν να το διαχειριστούν ανάλογα με τον χρόνο και την εξέλιλή του. Παιχνίδι που είναι προτιμότερο να παρακολουθηθεί στο live. Αν παίζαμε κάτι θα ήταν ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ δεύτερο (2.00) στη Betsson.

ΚΟΝΑΧΣ ΚΟΥΕΙ - ΜΠΡΑΒΟ

Το ματς δεν θα διεξαχθεί στην έδρα των Νόμαντς, αλλά σε άλλη πόλη, την Μπανγκόρ, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. Η Κόναχς δεν φοβήθηκε στην αποστολή στη Λιουμπλιάνα, έπαιξε σωστά στην άμυνα και πήρε σπουδαίο διπλό επί ανώτερου ποιοτικά αντιπάλου. Μένει να το διαχειριστούν οι Ουαλοί που και πάλι θα παίξουν αμυντικά.

Η Μπράβο είχε την υπεροχή, πλήθος ευκαιριών αλλά ένα γκολ δεν μπόρεσε να βάλει και πλέον πάει στην Ουαλία με την πλάτη στον τοίχο. Ομάδα με ποιότητα που ενισχύεται δοαρκώς στο μεταγραφικό πεδίο για να διεκδικήσει τον τίτλο στη Σλοβενία, θέλει να αποφύγει το κάζο του αποκλεισμού από τον πρώτο γύρο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπράβο αν εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της και δεν επαναλάβει τα ίδια με το πρώτο παιχνίδι, λογικά θα φτάσει στη νίκη και στη πρόκριση. Ελπίζουμε πως δεν θα είναι το ίδιο άστοχη. Over 2.5 (1.75) Betsson.

ΣΚΕΝΤΙΓΙΑ - ΝΟΑ

Η Σκεντίγια πήγε στην Αρμενία με την ταμπέλα του φαβορί αλλά δεν μπόρεσε να το επιβεβαιώσει., Ανέτοιμη, κατέρρευσε από δυνάμεις στο τελευταίο ημίωρο και πλέον καλείται να ανέβει βουνό στην ρεβάνς. Εξακολουθεί να ενισχύεται στο μεταγραφικό πεδίο.

Η Νόα έπαιξε δίχως άγχος και με πολλή υπομονή ένα άριστο τακτικά παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο πρόσεξε την άμυνα και στην επανάληψη φόρτσαρε και πήρε παραμάζωμα στο φινάλε τον αντίπαλο. Έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά. σκοράρει με άνεση, αλλά και θέμα στην άμυνα, όπου δυσκολεύεται να κρατήσει καθαρή εστία. Πλήρης η αποστολή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Σκεντίγια είναι αυτή που καλείται να ανοιχτεί και να βρει ένα γρήγορο γκολ. Η Νόα ίσως εκμεταλλευτεί τα κενά και σκοράρει ξανά. Goal/goal (1.80) στη Betsson.

ΤΙΡΑΝΑ - ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΚΟΥΤΑΪΣΙ

Το ματς δεν θα διεξαχθεί στην έδρα των Τιράνων, αλλά στην πόλη Ελμπασάν λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου των Αλβανών, Έστω και έτσι θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στην καλή εμφάνιση που έκαναν στο πρώτο παιχνίδι και να πάρουν την νίκη που θα τους δώσει την πρόκριση. Εξακολουθεί η μεταγραφική ενίσχυση.

Η Τορπέντο έκανε την προσπάθεια στο πρώτο ματς για να πάρει προβάδισμα, όμως στο φινάλε ήταν μάλλον τυχερή που πήρε και την ισοπαλία. Έχει πάντως αγωνιστικό ρυθμό από το πρωτάθλημα Γεωργίας, όπου βρίσκεται στη δεύτερη θέση, αλλά της λείπει το εύκολο γκολ. Πλήρης η αποστολή στην Αλβανία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τα Τίρανα δεν έδειξαν κάτι ιδιαίτερο στο πρώτο παιχνίδι, όπως και η Τορπέντο. Ίσως πάνε σε χαμηλό ρυθμό το ματς και προσπαθήσουν να χτυπήσουν στο φινάλε του ματς. Under 2.5 (1.72) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr