Ποδόσφαιρο

Α' Βραζιλίας: Ξεχωρίζει το ντέρμπι Μποταφόγκο - Παλμέιρας

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 - 13:14

Αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για τις τέσσερις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής στο Brasileirao

Α' Βραζιλίας: Ξεχωρίζει το ντέρμπι Μποταφόγκο - Παλμέιρας

Η Α' Βραζιλίας έχει σήμερα Τετάρτη στο κουπόνι για στοίχημα τέσσερα ματς με τις αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος να έχουν το ενδιαφέρον τους.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΙΑΝΙΕΝΣΕ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε ηττήθηκρ 3-1 εκτός από την Παλμέιρας. Ήταν το δεύτερο ματς του Βάγκνερ Μαντσίνι στον πάγκο της έχοντας βγάλει με ήττα και το ντεμπούτο του. Γενικά έχει μια νίκη στα 10 τελευταία της ενώ τα 8 από αυτά ήταν και γκολ – γκολ. Με δύο ισοπαλίες έβγαλε την τελευταία 4άδα αγώνων της.Τραυματίας παραμένει ο κεντρικός αμυντικος Πέντρο Ενρίκε, αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Η Βάσκο νίκησε 2-0 εντός την Κορίνθιανς. Για την ομάδα του Πάιβα ήταν η τρίτη σερί νίκη. Την άλλαξε ο Πάιβα ο οποίος συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια στην τεχνικής της ηγεσία. Παράλληλα αποκτήθηκε και ο σταρ μεσοεπιθετικός Κουττίνιο, ο οποίος ξεκίνησε προπονήσεις. Το θέμα είναι πως παίζει στην ίδια θέση με τον Παγιέτ! Τραυματίες οι Ζαίρ (αμυντικός), Παουλίνιο (χαφ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Δύσκολη αναμέτρηση για να βγει σημείο από το βασικό σετ αποδόσεων. Καλύτερη πρόταση το 2-3 γκολ.

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΓΚΡΕΜΙΟ

Η Σάο Πάολο ηττήθηκε 2-1 εκτός από την Ατλέτικο Μινέιρο. Μπήκε τέλος σε 4 σερί νίκες. Με 2-3 γκολ έχει βγάλει τα 4 από τα 5 τελευταία εντός έδρας έχοντας 4 νίκες. Φέτος παρουσιάζει μια δυναμική που φέρνει αισιοδοξία, αλλά έχει και μεταπτώσεις.
Αμφίβολος ο μέσος Αραούχο. Γύρισαν οι διεθνείς Φεραρέσι (αμυντικός), Μπομποντίγια (μεσοεπιθετικός), Χάμες Ροντρίγκες (μέσος). Τιμωρημένος ο Φράνκο (στόπερ).

Η Γκρέμιο ηττήθηκε 2-0 εντός από την Κρουζέιρο. Ακολούθησε το εντός έδρας 3-1 επί της Οπεράριο όπου έδωσε και πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Κάτι θετικό και για τον Ρενάτο Γκαούτσο που είναι πιεσμένος για την παραμονή του στον πάγκο. Κατι που συμβαίνει επειδή η Γκρέμιο έχει μια νίκη και δύο ισοπαλίες στα 10 τελευταία πρωταθλήματος. Μια ισοπαλία έχει στα πέντε τελευταία εκτός έδρας βάζοντας μόλις δύο γκολ. Τραυματίας ο αμυντικός Φάμπιο. Αμφίβολος ο επιθετικός Ντιέγκο Κόστα. Γύρισαν οι διεθνείς Σοτέλδο (επιθετικός), Βιλασάντι (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Μικρή η τιμή του άσου για το φαβορί που είναι η Σάο Πάολο, αλλά ανεβαίνει αν συνδυαστεί με over 1.5 γκολ και πάει στο 2.00.

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ

Η Μποταφόγκο νίκησε 1-0μ εκτός την Βιτόρια. Το ντέρμπι με την πρωταθλήτρια Παλμέιρας είναι το πρώτο μεγάλο κρας τεστ. Η ομάδα του Αρτούρ Ζόρζε είναι αήττητη με 4 νίκες στα 5 τελευταία της με τα 4 από αυτά να ήταν 2-3 γκολ ενώ μόλις μια ήττα έχει στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια. Εξέτισαν οι Μπάστος (μέσος), Τικίνιο (επιθετικός). Τραυματίες οι εξτρέμ Νασιμέντο, Τζεφίνιο.

Η Παλμέιρας νίκησε 3-1 εντός την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα είναι αήττητη με 3 νίκες στα 4 τελευταία της και βγάζει μεγάλη συνέπεια σε αυτό τον μαραθώνιο αγώνων. Με over έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός έδρας έχοντας 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Γύρισαν οι διεθνείς Εντρίκ, Ρίος (μέσος). Παραμένουν τραυματίες οι αμυντικοί Ρόμουλο, Λάζαρο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Προβλέπεται μεγάλη μάχη και στην τακτική ανάμεσα σε δύο Πορτογάλους τεχνικούς. Πιθανό το Χ του 3.10.


ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ - ΒΙΤΟΡΙΑ

Η Φορταλέσα έκανε το μπαμ νικώντας 2-1 εκτός την Φλαμένγκο. Έχει 5 νίκες και 1 ισοπαλία στα 7 τελευταία της ματς και είναι από τις πλέον φορμαρισμένες. Με νίκες έβγαλε τα 6 τελευταία εντός πρωταθλήματος έχοντας δεχθεί ένα γκολ. Τραυματίες οι Μαρίνιο (επιθετικός), Μοϊσές (εξτρέμ), Ζε Γουελίσον (μέσος), Μαρτίνες (μέσος), Καλέμπε (μέσος), Πέντρο Ρότσα (εξτρέμ).

Η Βιτόρια ηττήθηκε 1-0 εκτός από την Μποταφόγκο. Ήταν η 3η ήττα στα 4 τελευταία για την ομάδα του Τιάγκο Καρπίνι έχοντας και μια νίκη. Μια νίκη και δύο ισοπαλίες έχει στα 5 τελευταία εκτός έδρας δείχνοντας κενά αλλά αν κάποια ομάδα την υποτιμήσει μπορεί να της κάνει την ζημιά. Ψάχνει τους βαθμούς που θα την βοηθήσουν να φύγει από τις επικίνδυνες θέσεις. Εκτός είναι οι Ντουντού (μέσος), Ουβίνι (χαφ), Καστίγιο (επιθετικός), Αντράντε (χαφ), Γκαμάλιο (εξτρέμ), Εβεράλντο (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Φορταλέσα έχει το πάνω χέρι για νίκη με τον άσο να είναι και στο 1.70.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr