Ποδόσφαιρο

Β' Βραζιλίας: Φαβορί η Ρεγκάτας

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 - 02:37

Φαβορί η Ρεγκάτας στο εντός με την Μποταφόνγκο. Κοιτάμε προς τον 1 που πληρώνει ικανοποιητικά.

Β' Βραζιλίας: Φαβορί η Ρεγκάτας

CRB - ΜΠΟΤΑΦΟΝΓΚΟ SP

Η Κλαμπ Ρεγκάτας μετά από την ήττα απέναντι στη Μιρασόλ, δεν άφησε τον χρόνο να πάει χαμένος. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες, απέναντι στη Κορίτιμπα, την οποία τη κέρδισε με 2-1. Ήταν πολύ καλύτερη και άξιζε τη νίκη σε αυτό το ματς, οπότε δικαίως ήρθε. Βοήθησε αρκετά και το γεγονός πως η αντίπαλός της, έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 62’, μετά την αποβολή του Φρίζο. Μεγάλη βαθμολογική ανάσα, παράλληλα όμως μετράει μόλις μία ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Μοναδική απουσία ο Κλέιτον.

Η Μποταφόγκο έκανε μια μεστή εμφάνιση κόντρα στην Αμαζόνας, η οποία μετουσιώθηκε σε ήττα. Παρότι ήταν καλύτερη και πιο πιεστική, η αντίπαλός της εμφανίστηκε πιο κυνική. Μόλις με ένα σουτ στο στόχο η Αμαζόνας, κατάφερε και έφυγε με το διπλό από τη Μποταφόγκο (1-0). Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τη φιλοξενούμενη, όπου ξανά έδειξε αδυναμία στην εκμετάλλευση των φάσεων που δημιουργεί. Παραμένει οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και πρέπει να ξεκινήσει να κερδίζει. Δεν έχουν αναφερθεί απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λογικό το σετ και ο φαβορτισμός των γηπεδούχων. Κοιτάμε προς τον 1. Ικανοποιητικό το 1.77 στο pamestoixima.gr

ΟΠΕΡΑΡΙΟ – ΓΚΟΙΑΣ

Δε λέει να σηκώσει κεφάλι το τελευταίο διάστημα η Οπεράριο. Έφτασε σε μία ακόμη ήττα, αυτή τη φορά κόντρα στη Γκρέμιο εκτός έδρας, για το κύπελλο. Ηττήθηκε 3-1 φυσιολογικά απέναντι σε μία πιο καλή και δυνατή αντίπαλο και έμεινε εκτός θεσμού του κυπέλλου. Έφτασε τα 4 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη. Για το πρωτάθλημα είχε ηττηθεί τη τελευταία αγωνιστική με 2-0 από την Αμέρικα. ‘Ενας βαθμός τις χωρίζει στη βαθμολογία. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα.

Η Γκοίας είχε ένα μικρό διάστημα που δεν έδωσε αγώνα για το πρωτάθλημα, μιας και το τελευταίο το έδωσε στις 6/07 απέναντι στη Σαπεκοένσε. Εκεί ηττήθηκε με 1-2 εντός έδρας. Πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, βάσει προσπάθειας και επιθετικότητας, αλλά δεν ήταν τυχερή και εύστοχη. Δημιούργησε 22 ευκαιρίες για γκολ και σκόραρε μόλις μία. Σε αντίθεση με την αντίπαλό της, που δοκίμασε τρία σουτ στο στόχο, σκοράροντας δις. Μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπερδεμένο ζευγάρι και ουδείς βγάζει καθαρή εικόνα. Θα λέγαμε no bet στο pregame.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr