Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Ζευγάρια για γκολ

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 - 02:02

Φαβορί η Σλόβαν με την Λουντογκόρετς, αλλά και ζευγάρια για γκολ

Προκριματικά Champions League: Ζευγάρια για γκολ

ΣΤΡΟΥΓΚΑ – ΣΛΟΒΑΝ

ΣΤΡΟΥΓΚΑ: Η ρεβάνς δεν θα διεξαχθεί στην φυσική της έδρα, αλλά στην Οχρίδα σε απόσταση 15 χιλιομέτρων. «Θα κάνουμε το καλύτερο, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο», δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Κάτιπ Οσμάνι που έκανε ντεμπούτο στην Μπρατισλάβα. Μετρά «6 στα 11» over 2,5 στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι γηπεδούχοι.

ΣΛΟΒΑΝ: Το 4-2 του πρώτου ματς δίνει προβάδισμα πρόκρισης στην Σλόβαν, αλλά ο κόουτς, Βλαντιμίρ Βάις παρουσιάστηκε προσγειωμένος. «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, πρέπει να είμαστε σοβαροί», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός. Αμφίβολος ο σκόρερ Κούτσκα που έχει κάποιες ενοχλήσεις. Δεδομένη η ευρωπαϊκή της εμπειρία με 198 ματς με 80-50-68.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ Α’ ΜΑΤΣ

ΣΛΟΒΑΝ – ΣΤΡΟΥΓΚΑ 4-2

Η γηπεδούχος προηγήθηκε με 2-0 με Βάις (16’) και Μακ (36΄). Δέχθηκε το 2-2 με Ιμπράιμι (πεν. 55’, 74΄) και σκόραρε δις στο τέλος με τον Κούτσκα (85’, 90+1’).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με βάση το σκορ του α’ ματς η Σλόβαν είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Μπορεί να κάνει το «δύο στα δύο». Ικανοποιητικό το διπλό στο 1.88 στο pamestoixima.gr

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΑΤΟΥΜΙ – ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΑΤΟΥΜΙ: Το τελικό 3-1 του πρώτου αγώνα την κολακεύει. Το γκολ που πέτυχε, είναι για bloopers, καθώς σκόραρε με τους παίκτες της Λουντογκόρετς να έχουν σταματήσει λόγβ σφυρίγματος από την εξέδρα. Χωρίς νίκη σε 9 σερί ευρωπαϊκά ματς. Έχει να κερδίσει από τη σεζόν 2021-22 και τα προκριματικά του Conference League, όπου είχε επικρατήσει με 4-1 της ΜΠΑΤΕ. Μετρά συνολικά 30 ματς στην Ευρώπη με 9-6-15 και 38-47 γκολ.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ: Σαφές προβάδισμα πρόκρισης με δεδομένο το σκορ του πρώτου αγώνα, όπου βάσει ευκαιριών θα μπορούσε περισσότερα γκολ. Ο τεχνικός της ομάδας, Γκεόργκι Ντερμέντζιεφ αναμένεται και πάλι να στηριχθεί στον περσινό κορμό με τους νεοαποκτηθέντες να έρχονται από τον πάγκο. Δύσκολα θα είναι στην αποστολή ο Ντουά που ήταν με την Ελβετία στο Euro, στον πάγκο και ο Πιοτρόφσκι που έπαιξε στα γήπεδα της Γερμανίας.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ Α’ ΜΑΤΣ

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΑΤΟΥΜΙ 3-1

Με σχετική άνεση έφθασαν οι Βούλγαροι στην νίκη. Προηγήθηκαν με 2-0 στο 24’ με Τεκπετέι (13’) και Ρικ (24’). Δέχθηκαν το 2-1 στο 64’ από τον Μαμουτσασβίλι με το 3-1 να γίνεται στο 72’ με τον Βίτρι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ισχύει ότι και στην περίπτωση της Σλόβαν. Η Λουντογκόρετς έχει τα φόντα να κάνει το δύο στα δύο. Καλούτσικο το 1.80 στο pamestoixima.gr

ΝΤΙΦΕΡΝΤΑΝΖ – ΚΛΑΚΣΒΙΚ

ΝΤΙΦΕΡΝΤΑΝΖ: Δηλώνει έτοιμη για την ανατροπή. «Στο α’ ματς κάναμε παιδικά λάθη, όμως μπορούμε την ανατροπή», δήλωσε ο τεχνικός, Πέδρο Ρεσέντε. Έχει εμπειρία στην Ευρώπη, ωστόσο θα πρέπει να κάνει υπέρβαση, καθώς δεν έχει νίκη στα τελευταία 12 ματς. Πιθανές οι αλλαγές στην ενδεκάδα της.

ΚΛΑΚΣΒΙΚ: Ψυχραιμία συνέστησε μετά το 2-0 του πρώτου ματς ο Χόσεθ. Με κόσμο ταξιδεύει στο Λουξεμβούργο η Κλάκσβικ που έχει ευρωπαϊκές εικόνες. Σε 49 ματς μετρά 13 νίκες και 11 ισοπαλίες με γκολ 60-92. Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι θα πάνε με τη συνταγή του πρώτου ματς.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ Α’ ΜΑΤΣ

ΚΛΑΚΣΒΙΚ – ΝΤΙΦΕΡΝΤΑΝΖ 2-0

Με δύο γκολ του Φρέντερικσμπεργκ στο 12’ και με πέναλτι στο 45+4’ η ομάδα από τα Νησιά Φερόε πήρε προβάδισμα πρόκρισης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περίεργο ζευγάρι. Το 2-0 του α΄ ματς δίνει προβάδισμα στην Κλάκσβικ, αλλά οι γηπεδούχοι μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση. Κοιτάμε προς τον 1. Καλό το 1.65 στο pamestoixima.gr

ΠΕΤΡΟΚΟΥΜΠ – ΟΡΝΤΑΜΠΑΣΙ

ΠΕΤΡΟΚΟΥΜΠ: Η ρεβάνς δεν θα διεξαχθεί στην φυσική της έδρα, αλλά στο «Zimbru Stadium» που βρίσκεται σε απόσταση 36 χιλιομέτρων. «Μπορούμε την πρόκριση», δήλωσε την Κυριακή ο τεχνικός της ομάδας, Αντρέι Μαρτίν. Μόλις μία νίκη στα 6 τελευταία ευρωπαϊκά, γενικώς μικρή εμπειρία στην Ευρώπη. Επίσης δεν έχει σκοράρει στα 4 από τα 5 τελευταία εκτός συνόρων. Τέλος ο μεσοεπιθετικός Αμπάγκνα (Ε) και ο πορτιέρε Αμπαλόρα.

ΟΡΝΤΑΜΠΑΣΙ: Ισορροπημένο το πρώτο ματς. Είχε φάσεις, αλλά και κάποια κενά στην άμυνα που δεν πλήρωσε,. «Σημαντικό που δεν δεχθήκαμε γκολ», δήλωσε ο κόουτς, Σέντνεφ. Και η Ορνταμπάσι δεν έχει σπουδαία εμπειρία στην Ευρώπη. Μόλις 18 ματς με 3 νίκες, 8 ισοπαλίες και επτά ήττες. Το μεγάλο πρόβλημα ακούει στο όνομα του Ζαριμπέτοφ (ΜΑ) που είναι τραυματίας και δύσκολα θα αγωνιστεί.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ Α’ ΜΑΤΣ

ΟΡΝΤΑΜΠΑΣΙ – ΠΕΤΡΟΚΟΥΜΠ 0-0

Χωρίς νικητή και με ανοικτούς λογαριασμούς τελείωσε το πρώτο ματς στο Σίμκεντ του Καζακστάν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μακριά και αγαπημένοι… Είναι ένα ζευγάρι, όπου πραγματικά δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη.

ΛΑΡΝ – ΡΙΓΑΣ ΣΚΟΛΑΣ

ΛΑΡΝ: Αναζητεί ένα θαύμα με βάση την εικόνα της στο α’ ματς. Σχεδόν άφαντη στο δημιουργικό κομμάτι πλην των πρώτων λεπτών. Απείλησε στην αρχή, γλίτωσε από το VAR το 1-0 στο δεκάλεπτο, αλλά στο 30’ βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ. Καμία αντίδραση και άλλα δύο γκολ στο β’ μέρος. «Είναι δύσκολο να ανατρέψουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση», παραδέχθηκε ο κόουτς, Λιντς. Μικρή η εμπειρία της στην Ευρώπη με 13 ματς συνολικά και 4-3-6 απολογισμό. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

ΡΙΓΑΣ ΣΚΟΛΑ: Σε εξαιρετικό μομέντουμ με αήττητο σερί 13 ματς από τις 5/5 εντός και εκτός Λετονίας. Μετά το άνετο 3-0 επί της Λαρν προκρίθηκε και στους «8» του Κυπέλλου Λετονίας. Παίζοντας με 10 παίκτες από το 70’ νίκησε με ανατροπή την Νταουγκάβπιλς. Βρέθηκε να χάνει στο 17’, έμεινε στο 70’ με 10 και σκόραρε δύο φορές στο 75΄ και στο 81’. Πιθανές οι αλλαγές εν συγκρίσει με την 11άδα του πρώτου ματς.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ Α’ ΜΑΤΣ

ΡΙΓΑΣ ΣΚΟΛΑΣ – ΛΑΡΝ 3-0

Ανώτερη η γηπεδούχος, «καθάρισε» σχετικά εύκολα με γκολ των Κίγκουρς το 30’, Μπαλόντις στο 49’ και Πάνιτς στο 60’.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το 3-0 δεν αφήνει περιθώρια στην Λαρν. Θα ψάξει τουλάχιστον το γκολ στο εντός έδρας. Αυτό μας κάνει να κοιτάμε στο g/g. Ικανοποιητικό το 1.61 στο pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr