Ποδόσφαιρο

MLS: Θα βγάλει αντίδραση η Ιντερ Μαϊάμι, «τρένο» το Κολόμπους

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 - 21:46

Τα ξημερώματα της Πέμπτης συνεχίζεται με την 24η αγωνιστική το κορυφαίο πρωτάθλημα των ΗΠΑ και το ενδιαφέρον μας εστιάζεται σε υψηλές αποδόσεις με καλές πιθανότητες επαλήθευσης

MLS: Θα βγάλει αντίδραση η Ιντερ Μαϊάμι, «τρένο» το Κολόμπους

ΑΤΛΑΝΤΑ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ

Η Ατλάντα έχασε 0-1 από το Μόντρεαλ, παίζοντας από το 55' με δέκα παίκτες. Προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και ενώ είχε προηγηθεί αήττητο τεσσάρων αγώνων και βρίσκεται εμφανώς σε πτωτική πορεία. Εντός έδρας έχει μία νίκη σε έξι ματς. Τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal. Τιμωρημένος ο αμυντικός Γκρέγκερσεν (13/0), τραυματίες ο αμυντικός Αμπραμ (12/0) και οι μέσοι Λομπιανίντζε (16/4), Μοσκέρα (15/0).

Η Νιου Γιορκ Σίτι άσκησε πίεση κατά διαστήματα στο Σικάγο, αλλά δε μπόρεσε να φτάσει στο γκολ και περιορίστηκε στο ισόπαλο 0-0. Εμεινε μακριά από τη νίκη σε 2ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί δύο επιτυχίες. Εκτός έδρας, προέρχεται από τέσσερα ματς χωρίς νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί τρεις επιτυχίες. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς μακριά από το γήπεδο της έχουν έρθει Under 2,5 και No Goal. Εκτός ο αμυντικός Ρίσα (20/0) και ο μέσος Μοράλες (6/0). Η Ατλάντα δεν... ξέχασε το ποδόσφαιρο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Είναι σαφές ότι η Ατλάντα κάνει κοιλιά αλλά απέναντι στη Σίτι που εκτός έδρας είναι σταθερά κακή, έχει μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπεί «στις ράγες». 1 στο 2,33 από την Betsson

ΙΝΤΕΡ ΜΑϊΑΜΙ – ΤΟΡΟΝΤΟ

Η Ιντερ Μαϊάμι βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-1 από το Σινσινάτι, ισοφάρισε, στη συνέχεια όμως δέχθηκε πέντε γκολ και υπέστη συντριβή με 1-6. Ελαβε τέλος το νικηφόρο σερί των τεσσάρων αγώνων και το αήττητο πέντε παιχνιδιών, γνωρίζοντας 2η ήττα σε 15 αγώνες. Τα οκτώ τελευταία ματς έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal. Αμφίβολοι ο αμυντικός Βέιγκαντ (13/0) και οι μέσοι Γκόμεζ (10/2) και Ρεδόνδο (5/0). Εκτός ο αμυντικός Φρέιρε (10/0), ο μέσος Ρόγιας (8/3) και οι Μέσι (12/12), Σουάρες (16/12).

Το Τορόντο στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Φιλαδέλφεια Γιουνάιτεντ, αλλά στο δεύτερο μέρος έκανε την ανατροπή και επικράτησε 2-1. Επέστρεψε στις νίκες μετά από οκτώ παιχνίδια και βελτιώθηκε το κλίμα. Τα 12 από τα τελευταία 13 παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5. Αμφίβολος ο μέσος Λόνγκσταφ (19/2). Εκτός ο τερματοφύλακας Τζόνσον (12 συμμ.), ο αμυντικός Λάργεα (2/0), οι μέσοι Κοέλο (19/1) και Οσόριο (14/1) και ο επιθετικός Σπίτσερ (13/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λείπει πολύ ο Μέσι από την Ιντερ, κάτι που φάνηκε στη συντριβή από το εκπληκτικό Σινσινάτι. Σε σχέση με το Τορόντο όμως είναι πιο σαφώς πιο ποιοτική και μπορεί να επιστέψει στις νίκες με πολύ πιθανό το over αλλά και το αμφίσκορο. 1 και over 2,5 στο 2,28 από την Betsson

ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ ΚΡΟΥ – ΣΑΡΛΟΤ

Το Κολόμπους ήταν σαρωτικό κόντρα στο Λος Αντζελες και επικράτησε με το ευρύ 5-1! Σημείωσε 5η διαδοχική νίκη, 6η σε επτά ματς και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση! Εντός έδρας έχει μία ήττα σε 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Τα επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχουν έρθει Over 2,5. Αμφίβολος ο επιθετικός Ράσελ – Ρόουι (11/3). Τιμωρημένος ο επιθετικός Ινεστρόσα (16/2). Τραυματίας ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Μπους (2 συμμ.).

Η Σάρλοτ προηγήθηκε 2-0 κόντρα στο Σινσινάτι, δέχθηκε γκολ στο 45', γλίτωσε στο 48' όταν η αντίπαλος της έχασε πέναλτι, τελικά σημείωσε και 3ο γκολ και επικράτησε 3-1, παίζοντας από το 72' με αριθμητικό πλεονέκτημα. Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ήττες και βελτιώθηκε το κλίμα. Εκτός έδρας, έχει τρεις επιτυχίες σε τέσσερα ματς. Βρίσκεται στην πρώτη επτάδα της Ανατολικής Περιφέρειας. Τραυματίας ο μέσος Ούρσο (12/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Κολόμπους πάει «τρένο» αλλά το 1,50 του άσου είναι πολύ χαμηλό απέναντι σε μία μαχητική Σάρλοτ που μπορεί να κάνει ζημιές. Είναι προτιμότερο να ρισκάρουμε ελαφρώς προσδοκώντας τουλάχιστον τέσσερα γκολ από δύο ομάδες που σκοράρουν με ευκολία. Οver 3.5 στο 2,45 από την Betsson

ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΡΕΝΤ ΜΠΟΥΛΣ – ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Οι Ν.Υ. Ρεντ Μπουλς προηγήθηκαν κόντρα στο Κολοράντο, αλλά ισοφαρίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Τουλάχιστον, έμειναν αήττητοι σε 6ο ματς (με πέντε ισοπαλίες), ενώ έχουν μία ήττα σε εννέα αγώνες. Μπορούν να παρουσιάσουν καλύτερη εικόνα. Εντός έδρας είναι αήττητοι σε δέκα ματς. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο γήπεδο τους έχουν έρθει No Goal. Αμφίβολος ο 2ος σκόρερ Φόσμπεργκ (15/6), τραυματίας ο μέσος Στρουντ (8/0).

Το Μόντρεαλ επικράτησε 1-0 της Ατλάντα, παίζοντας από το 55' με αριθμητικό πλεονέκτημα. Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγώνες, σημειώνοντας 2η επιτυχία σε οκτώ αγώνες. Εκτός έδρας δεν έχει νίκη σε δέκα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Τα τρία τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5. Αμφίβολοι ο αμυντικός Αλβάρες (14/1) και ο επιθετικός Τογιέ (10/1). Εκτός ο αμυντικός Βάτερμαν (16/0), οι μέσοι Πιετί (16/1) και Τσονιέρ (15/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Νέα Υόρκη είναι τόσο δυνατή όσο δίνει το «φτωχό» 1,40 του άσου. Από την άλλη το Μόντρεαλ έχει 5/6 Goal/Goal στα τελευταία ματς και αυτά τα δύο μπορούμε να τα συνδυάσουμε.
1 και G/G στο 2,63 από το pamestoixima.gr

ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ - ΣΙΚΑΓΟ ΦΑΙΑΡ

Το Σινσινάτι βρέθηκε πίσω 0-2 από το Σάρλοτ, μείωσε, στο 48' έχασε πέναλτι, στη συνέχεια δέχθηκε 3ο γκολ και έχασε 1-3, μένοντας με δέκα παίκτες στο 72'. Ελαβε τέλος το νικηφόρο σερί των τριών αγώνων. Τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal. Τιμωρημένος ο αμυντικός Ρόμπινσον (17/1). Τραυματίες οι αμυντικοί Μιάζγκα (16/0) και Χάγκλουντ (10/0) και ο μέσος Πίντο (10/0).

Το Σικάγο άντεξε στην πίεση που δέχθηκε κατά διαστήματα από τη Νιου Γιορκ Σίτι και πήρε το βαθμό (0-0). Εμεινε μακριά από τη νίκη σε 2ο παιχνίδι, ενώ έχει μία επιτυχία σε πέντε αγώνες. Εκτός έδρας, προέρχεται απο τρεις διαδοχικές ήττες, έχοντας μόλις μία νίκη σε έντεκα αγώνες. Τραυματίες οι αμυντικοί Γκούτμαν (8/0), Σάλκουιστ (6/0) και Γκάσπερ (4/0) και οι μέσοι Σακίρι (12/2) και Ναβάρο (10/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: To Σινσινάτι παρά την εξαιρετική πορεία του παρουσιάζει «αρρυθμίες» εντός έδρας αλλά απέναντι στο Σικάγο είναι ξεκάθαρο φαβορί. Πιθανό και το over 2,5 που εμφανίζει πολύ συχνά τελευταία η γηπεδούχος
1 και over 2,5 στο 2,27 από την Betsson

ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΝΤΙ ΣΙ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Μινεσότα προηγήθηκε κόντρα στο Χιούστον, αλλά ισοφαρίστηκε και έμεινε στο ισόπαλο 1-1, με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Πήρε βαθμό μετά από έξι ήττες. Ωστόσο, δεν έχει νίκη σε οκτώ ματς, έχοντας μία επιτυχία σε έντεκα παιχνίδια και καλείται να ανακάμψει. Τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal. Εκτός γκολκίπερ Κλερ (15 συμμ.), ο μέσος Χάρβι (5/0) και ο 1ος σκόρερ Ολουβασέγι (15/7).

Η Ουάσινγκτον βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος του αγώνα με τη Νάσβιλ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 2-1. Επέστρεψε στις νίκες μετά από 11 αγώνες, σημειώνοντας 2η επιτυχία σε 14 ματς. Τα πέντε τελευαία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5. Τραυματίες οι αμυντικοί Ταμπς (8/0), Αντλί (7/0) και Μπερνμπάουμ (6/0), ο μέσος Χόπκινς (16/0) και ο επιθετικός Φλέτσερ (13/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κλασική περίπτωση....γκολ το συγκριμένο ματς. Οι δύο ομάδες σκοράρουν αλλά και δέχονται γκολ με ευκολία με τους γηπεδούχους να έχουν προβάδισμα ως προς το τελικό αποτέλεσμα.
1 και Over 2,5 στο 2,40 από το pamestoixima.gr

ΝΑΣΒΙΛ - ΟΡΛΑΝΤΟ ΣΙΤΙ

Η Νάσβιλ προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Ουάσινγκτον, αλλά στο δεύτερο μέρος δέχθηκε δύο γκολ και έχασε 1-2. Υπέστη 4η διαδοχική ήττα και ενώ είχαν προηγηθεί δύο νίκες και αήττητο τριών αγώνων και βρίσκεται σε πτώση. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal. Τραυματίες ο αμυντικός ΜακΝάγκτον (5/0) και οι μέσοι Γοδόι (14/1) και Λιλ (1/0).

Το Ορλάντο στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Νιου Ινγκλαντ βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά στο δεύτερο μέρος πέτυχε τρία γκολ και νίκησε 3-1. Σημείωσε 3η διαδοχική νίκη, 4η σε πέντε ματς, ενώ έχει μία ήττα σε έξι αγώνες και σε γενικές γραμμές είναι σε καλή κατάσταση. Οι επτά τελευταίοι αγώνες έχουν έρθει Over 2,5. Εκτός ο τερματοφύλακας Σταϊντούχαρ και ο αμυντικός Χόλιντεϊ (4/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε ανοδική πορεία το Ορλάντο που έχει την ευκαιρία απέναντι στην ντεφορμέ Νάσβιλ να πάρει μία σημαντική νίκη. 2 στο 2,52 από το pamestoixima.gr

ΝΤΑΛΑΣ- ΟΣΤΙΝ

Το Ντάλας ήταν καλύτερο από τους Λ.Α. Γκάλαξι και επικράτησε 2-0, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ήττες από το Κάνσας σε πρωτάθλημα και Κύπελλλο (η μία στην παράταση). Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal. Εκτός είναι οι μέσοι Ντελγκάδο (17/3), Σαϊντέ (3/0) και Βελάσκο (1/0) και ο επιθετικός – 2ος σκόρερ Φερέιρα (13/4).

Το Οστιν έχασε 0-1 από το Σιάτλ, παίζοντας από το 77' με δέκα παίκτες. Δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη με τη Νιου Γιορκ Σίτι (2-1) και επέστρεψε άμεσα στις ήττες. Εκτός έδρας έχει μία νίκη σε επτά αγώνες. Τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5. Τιμωρημένος ο αμυντικός Χάινς -Ικε (20/1). Εκτός και ο μέσος Περέιρα (15/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Ντάλας έχει χτίσει εξαιρετική έδρα, μετρώντας 4/5 νίκες εντός στα τελευταία ματς. Δεν τα πάει καλά εκτός το Οστιν που παλεύει στην άμυνα αλλά δεν τα καταφέρνει να παίρνει αποτέλεσμα
1 και under 3,5 στο 2,95 από την Betsson


ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΓΟΥΑΙΤΚΑΠΣ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ

Το Βανκούβερ προηγήθηκε 1-0 κόντρα στο Σεντ Λούις, ισοφαρίστηκε, αλλά στη συνέχεια πέτυχε τρία γκολ και έφτασε στην ευρεία επικράτηση με 4-1. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με το Μόντρεαλ, σημειώνοντας 3η επιτυχία στα τέσσερα τελευταία ματς όπου διατηρείται αήττητο και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες. Τα επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal. Τραυματίες ο αμυντικός Αντεκούγκμπε (6/0) και ο μέσος Κρέιλατς (11/2).

Το Κάνσας προηγήθηκε 2-0 κόντρα στο Σαν Χοσέ, δέχθηκε γκολ στο 82' και αγχώθηκε στο τέλος, αλλά τελικά επικράτησε 2-1. Σημείωσε 3η διαδοχική νίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (η μία στην παράταση), 4η σε πέντε ματς και σε γενικές γραμμές είναι σε καλή κατάσταση. Τα τέσσερα τελευταία ματς έχουν έρθει Goal/Goal. Αμφίβολοι ο αμυντικός Καστεγιάνος (6/1), ο μέσος Βάλτερ (9/2) και ο επιθετικός Σαλόι (17/2). Τραυματίας ο μέσος Ερνάντες (7/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πάντα δυσκολεύεται το Βανκούβερ απέναντι στο Κάνσας, που δύσκολα παραδίδεται χωρίς μάχη. Η μεταξύ τους παράδοση άλλωστε το αποδεικνύει και στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό που να δικαιολογεί το 1,71 του άσου. Πάμε «απέναντι» με πολλές πιθανότητες. Χ2 στο 2,15 από την Betsson


ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΓΚΑΛΑΞΙ - ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ ΡΑΠΙΝΤΣ

Οι Λ.Α. Γκάλαξι πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση με το Ντάλας και έχασαν 0-2, με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στην εντός έδρας νίκη με τη Μινεσότα (2-1) και επέστρεψαν άμεσα στις ήττες. Εντός έδρας, έχου μία ήττα σε έντεκα αγώνες. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5. Τραυματίες οι μέσοι Πιουγκ (16/6), Μπρούγκμαν (14/0) και Πέρες (6/0).

Το Κολοράντο βρέθηκε πίσω στο σκορ από τους Ν.Υ. Ρεντ Μπουλς, αλλά έφρασε στην ισοφάριση (1-1) στο δεύτερο ημίχρονο. Ελαβε τέλος το μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγώνων. Ωστόσο, έμεινε αήττητη σε 3ο διαδοχικό ματς, ενώ έχει μία ήττα σε επτά αγώνες. Εκτός έδρας έχει μία νίκη σε πέντε αγώνες. Τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς έχουν έρθει Over 2,5. Εκτός οι αμυντικοί Μπομπίτο (16/2) και Τρέιβις (4/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κεραυνός εν αιθρία η ήττα των Γκάλαξι από το Ντάλας. Η ομάδα του Λος Αντζελες, θέλει άμεσα να ανακάμψει και έχει την ποιότητα για να το κάνει. Αλλωστε το Κολοράντο είναι συνεπές... στις κακές εμφανίσεις εκτός έδρας. 1 και over 1,5 στο 2,10 από την Betsson

ΣΑΝ ΧΟΣΕ ΕΡΘΚΟΥΕΙΚΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Το Σαν Χοσέ βρέθηκε πίσω 0-2 από το Κάνσας, μείωσε, αλλά δε μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση και έχασε 1-2. Δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη με το Σικάγο (1-0) και επέστρεψε άμεσα στις ήττες, χάνοντας για 7η φορά στα οκτώ τελευταία ματς. Επίσης, σε δώδεκα αγώνες έχει μόνο μία νίκη. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει No Goal. Τραυματίες ο γκολκίπερ Ντάνιελ (4 συμμ.), οι αμυντικοί Ακάπο (14/0), Γουίλσον (11/1) και Ρίκετς (1/0).

To Xιούστον βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Μινεσότα, αλλά ισοφάρισε και πήρε το βαθμό (1-1), με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Εμεινε μακριά απο τη νίκη σε 2ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί δύο επιτυχίες. Πάντως, σε οκτώ αγώνες έχει μία ήττα. Τα εννέα από τα δέκα τελευταία ματς έχουν έρθει Goal/Goal. Αμφίβολος ο επιθετικός Γκάινς (2/0). Εκτός ο μέσος Καρασκίλα (16/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι το Σαν Χοσέ που κάνει νίκες με το σταγονόμετρο. Η Ντινάμο δεν έχει χάσει στα 3 από τα τέσσερα τελευταία και απέναντι σε μία αντίπαλο που είναι στα μέτρα της μπορεί να αυξήσει αυτό το σερί. Χ2 και under 3.5 στο 2,11 από την Betsson

ΣΙΑΤΛ ΣΑΟΥΝΤΕΡΣ – ΣΕΝΤ ΛΟΥΙΣ ΣΙΤΙ

Το Σιάτλ επικράτησε 1-0 του Οστιν, έπειτα από ένα ισορροπημένο ματς, παίζοντας από το 77' με αριθμητικό πλεονέκτημα. Σημείωσε 5η διαδοχική νίκη, 6η σε επτά ματς όπου διατηρείται αήττητη, ενώ σε έντεκα αγώνες έχει μία ήττα και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση! Εντός έδρας, προέρχεται από τέσσερις επιτυχίες και αήττητο εννέα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μία ήττα σε 13 παιχνίδια. Αναμένεται να παίξει χωρίς προβλήματα.

Το Σεντ Λούις βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-1 απο το Βανκούβερ, ισοφάρισε, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε τρία γκολ και έχασε με το βαρύ 1-4. Σε δώδεκα αγώνες έχει μόνο μία νίκη. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal. Αμφίβολοι ο αμυντικός Πάρκερ (16/0) και ο επιθετικός – 1ος σκόρερ Κλάους (19/5). Εκτός οι αμυντικοί Νίλσον (14/1) και Χιέμπερτ (11/0) και οι μέσοι Οστρακ (12/1) και Αλμ (12/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λογικό το 1,62 του άσου το Σιάτλ μπορεί να κάνει κάτι... καλύτερο απέναντι στο Σεντ Λούις που έχει και σημαντικές απουσίες 1/1 Η/Τ στο 2,50 από την Betsson

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ - ΡΕΑΛ ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ

Το Λος Αντζελες ήταν τραγικό κόντρα στο Κολόμπους και γνώρισε τη συντριβή με 1-5! Στο 83' έμεινε με δέκα παίκτες και στο 97' με εννέα. Ελαβε τέλος το νικηφόρο σερί των τεσσσάρων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς και το αήττητο 13 παιχνιδιών, γνωρίζοντας 2η ήττα σε 19 ματς. Αμφίβολοι ο αμυντικός Σανό (10/0) και ο επιθετικός Μίλερ (4/0). Τιμωρημένοι οι βασικοι αμυντικοί Μουρίγιο (21/0) και Παλένσια (20/0).

Το Σολτ Λέικ πραγματοποίησε κακή εμφάνιση με το Πόρτλαντ και έχασε 0-3. Ελαβε τέλος το μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγώνων, γνωρίζοντας 2η ήττα σε δώδεκα αγώνες. Εκτός έδρας έχει μία νίκη σε επτά ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς έχουν έρθει Over 3,5 και Goal/Goal. Εκτός είναι οι αμυντικοί Γκλαντ (15/0) και Σίλβα (3/0) και ο μέσος Ρουίς (3/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι δύο πρωτοπόροι έρχονται από πολύ οδυνηρές ήττες και αναμένεται μάχη στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Οι επιθέσεις τους είναι ιδιαίτερα παραγωγικές και αξίζει η πρόβλεψη στο εύρος τερμάτων.
4-6 γκολ στο 2,40 από την Betsson

Βαθμολογία -

16/07/2024Eastern Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σινσινάτι Σινσινάτι 48 23 15 3 5 43 29 14
2 Ίντερ Μαϊάμι Ίντερ Μαϊάμι 47 23 14 5 4 51 37 14
3 Κολόμπους Κρού Κολόμπους Κρού 42 21 12 6 3 45 19 26
4 Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς 37 23 9 10 4 37 28 9
5 Νιου Γιορκ Σίτι Νιου Γιορκ Σίτι 36 23 11 3 9 33 27 6
6 Σάρλοτ Σάρλοτ 35 23 10 5 8 27 24 3
7 Ορλάντο Σίτι Ορλάντο Σίτι 30 23 8 6 9 35 37 -2
8 Τορόντο Τορόντο 27 24 8 3 13 32 44 -12
9 Νάσβιλ Νάσβιλ 26 23 6 8 9 26 33 -7
10 Μόντρεαλ Ιμπακτ Μόντρεαλ Ιμπακτ 26 23 6 8 9 32 46 -14
11 Ατλάντα Γιουνάιτεντ Ατλάντα Γιουνάιτεντ 24 23 6 6 11 31 33 -2
12 Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ 23 24 5 8 11 32 48 -16
13 Νιου Ίνγκλαντ Νιου Ίνγκλαντ 22 21 7 1 13 21 41 -20
14 Σικάγο Φάιαρ Σικάγο Φάιαρ 22 23 5 7 11 28 40 -12
15 Φιλαδέλφεια Γιούνιον Φιλαδέλφεια Γιούνιον 21 23 4 9 10 37 41 -4
Final Series
Final Series Play-offs
16/07/2024Western Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Los Angeles FC Los Angeles FC 43 22 13 4 5 44 29 15
2 Ρεάλ Σολτ Λέικ Ρεάλ Σολτ Λέικ 43 23 12 7 4 48 30 18
3 Λος Άντζελες Γκάλαξι Λος Άντζελες Γκάλαξι 43 24 12 7 5 44 32 12
4 Κολοράντο Ράπιντς Κολοράντο Ράπιντς 38 24 11 5 8 45 38 7
5 Πόρτλαντ Τάιμπερς Πόρτλαντ Τάιμπερς 36 24 10 6 8 48 39 9
6 Βανκούβερ Γουάιτκαπς Βανκούβερ Γουάιτκαπς 35 22 10 5 7 38 30 8
7 Σιάτλ Σάουντερς Σιάτλ Σάουντερς 34 23 9 7 7 32 26 6
8 Houston Dynamo Houston Dynamo 31 22 8 7 7 30 27 3
9 Μινεσότα Γιουνάιτεντ Μινεσότα Γιουνάιτεντ 30 23 8 6 9 36 38 -2
10 Όστιν Όστιν 30 23 8 6 9 25 32 -7
11 Ντάλας Ντάλας 26 23 7 5 11 34 37 -3
12 Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι 23 24 6 5 13 39 49 -10
13 Σεντ Λούις Σίτι Σεντ Λούις Σίτι 22 23 4 10 9 31 43 -12
14 Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς 14 23 4 2 17 31 58 -27
Final Series
Final Series Play-offs

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr