Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Πολλά γκολ στο Στεάουα - Βίρτους

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 - 00:10

Η Στεάουα έχει προκριθεί, αλλά έχει κίνητρο κόντρα στην Βίρτους μετά το άσχημο αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του ρουμανικού πρωταθλήματος

Προκριματικά Champions League: Πολλά γκολ στο Στεάουα - Βίρτους

ΤΣΕΛΙΕ – ΦΛΟΡΑ ΤΑΛΙΝ

ΤΣΕΛΙΕ: Τυπική διαδικασία η ρεβάνς με δεδομένο το προβάδισμά της από το 1ο ματς. Προανήγγειλε αλλαγές στο βασικό σχήμα ο τεχνικός της, Νταμίρ Κρζνάρ. Του δίνει την δυνατότητα το σκορ. Τώρα το πόσες θα είναι δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει. Δεν θα είναι στην αποστολή ο νεοαποκτηθείς μέσος, Γιοστ Πίσεκ που αποτέλεσε την 7η μεταγραφή της το φετινό καλοκαίρι.

ΦΛΟΡΑ ΤΑΛΙΝ: Ραγδαίες εξελίξεις μετά την πεντάρα από την Τσέλιε. Παραιτήθηκε ο προπονητής, Νόρμπερτ Χουρτ και την θέση του πήρε ο Τάαβι Βίικ που εργαζόταν στην U21. «Τα πράγματα έγιναν πολύ γρήγορα. Το όνειρο κάθε Εσθονού προπονητή είναι να προπονήσει μια ομάδα στο επίπεδο της Φλόρα», δήλωσε ο νέος προπονητής. Δεν είχε υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Εσθονίας, όπου μετά από 20 αγώνες είναι στο -15 από την κορυφή.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ Α’ ΜΑΤΣ

ΦΛΟΡΑ ΤΑΛΙΝ – ΤΣΕΛΙΕ 0-5

Περίπατο έκαναν οι Σλοβένοι της Τσέλιε. Προηγήθηκαν με 3-0 στο ημίχρονο με Μάτκο (7΄), Βουκλίσενβιτς (10’) και Ζαμπουκόβνικ (45+1’) χάνοντας και πέναλτι στο 21’. Έβαλαν άλλα δύο γκολ στο β’ με Άαρονς 971’) και Σβέτλιν (90’).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ματς χωρίς ουσιαστικό κίνητρο. Δεν θα μπούμε καν στην διαδικασία να ασχοληθούμε μ’ αυτό… Μακριά και αγαπημένοι...

ΣΤΕΑΟΥΑ – ΒΙΡΤΟΥΣ

ΣΤΕΑΟΥΑ: Ανώμαλη προσγείωση στο πρωτάθλημα μετά την 7άρα επί της Βίρτους. Γκέλα στην πρεμιέρα με την Ουν. Κλουζ (1-1) με τον τεχνικό της ομάδας, Ηλία Χαραλάμπους να τα «χώνει] στους παίκτες. «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες», δήλωσε ο Κύπριος τεχνικός που πήγε μαζί με τον βοηθό του μέσα στο Σαββατοκύριακο στο Ισραήλ για να κατασκοπεύσει την επόμενη αντίπαλο, Μακάμπι Τελ Αβίβ. Δεδομένες οι αλλαγές στην 11άδα.

ΒΙΡΤΟΥΣ: Τι και αν έφαγε επτά, στην ομάδα από το Σαν Μαρίνο πανηγυρίστηκε σαν τίτλος το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ με τον Μανουέλ Μπατιστίνι στο 86’. «Υπέροχα παιδιά, γράψαμε άλλο ένα μικρό κομμάτι ιστορίας!», γράφτηκε, μάλιστα, χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ του ματς στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Θα παραταχθεί με την 11άδα του πρώτου ματς και θα ψάξει ξανά τουλάχιστον το γκολ.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ Α’ ΜΑΤΣ

ΒΙΡΤΟΥΣ – ΣΤΕΑΟΥΑ 1-7

Έκαναν περίπατο οι Ρουμάνοι. Χατ τρικ ο Ολάρου (πεν. 6’, 11’, 37’) και από δύο γκολ οι Πόπα (22’, 27’) και Μικουλέσκου (70’, 73΄).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η υπόθεση πρόκριση έχει κριθεί, όμως εμείς θα ασχοληθούμε, διότι η Στεάουα θα επιδιώξει να διασκεδάζει τις εντυπώσεις από το Χ στο πρωτάθλημα. Πάμε με το over 4,5. Καλούτσικο το 1.62 στην betsson.

ΝΤΕΤΣΙΤΣ – ΝΙΟΥ ΣΕΝΤΣ

ΝΤΕΤΣΙΤΣ: Στo «Ποντγκόριτσα Στέιντιουμ» και όχι στην φυσική της έδρα που δεν πληρεί τα κριτήρια της UEFA, η ρεβάνς. Άπειρη στην Ευρώπη με 0-1-4 σε 5 ματς, ξέρει το πόσο δύσκολη είναι η ρεβάνς, όπως παραδέχθηκε ο κόουτς, Πέκοβιτς. Αμφίβολοι ο νεαρός Τζελάι (Α) και ο έμπειρος Μπάλιτς που δεν έπαιξαν ούτε στο α’ ματς.

ΝΙΟΥ ΣΕΝΤΣ: Έχει την ευρωπαϊκή εμπειρία να διαχειριστεί την κατάσταση. Μετρά 77 ματς στην Ευρώπη με 18-12-47 και 81-151 γκολ. Τα τελευταία χρόνια κάνει προκρίσεις και φθάνει τουλάχιστον στον γ’ προκριματικό. Δεν προκύπτουν προβλήματα για τον τεχνικό Γκρεγκ Χάρισον που άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα μ’ αυτή του πρώτου ματς.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ Α’ ΜΑΤΣ

ΝΙΟΥ ΣΕΝΤΣ – ΝΤΕΤΣΙΤΣ 3-0

Οι Ουαλοί «καθάρισαν» από το α’ ημίχρονο το ματς. Μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 4΄με τον Γιανγκ. Έφθασαν στο 2-0 με τον ίδιο παίκτη στο 28’ και ο Ντέιβις στο 39’ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άλλο ένα ματς, το οποίο γυρίσαμε από και από κεί, αλλά άκρη δεν βγάλαμε, επομένως φουλ για no bet και βλέπουμε...

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ – ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ: Καλή αμυντικά, λίγα πράγματα επιθετικά και «λευκό» 0-0 στην Ισλανδία που της επιτρέπει να βλέπει πρόκριση στην επόμενη φάση. Άντεξε και με 10 παίκτες μετά το 80’. «Δεν ήταν πολύ καλή εμφάνιση, αλλά η άμυνά μας έπαιξε καθοριστικό ρόλο», είπε μετά το ματς ο τεχνικός, Στέφεν Μπράντλεϊ. Εκτός λόγω τιμωρίας ο βασικός Νάτζεντ (ΜΑ) που αποβλήθηκε στο πρώτο ματς. Πιθανές αλλαγές στην 11άδα.

ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ: Άξιζε τη νίκη στο πρώτο ματς, Δεν εκμεταλλεύτηκε τις στατικές φάσεις και τα 17 κόρνερ που κέρδισε, με αποτέλεσμα να μείνει στο μηδέν. Δεν αγωνίστηκε το σαββατοκύριακο στο ισλανδικό πρωτάθλημα, όπου μετά από 14 στροφές είναι στην κορυφή και στο +4 από την Βαλούρ. Πιθανές οι αλλαγές στην 11άδα κατά δήλωση του Γκουνλάουγκσον. Με τις γνωστές απουσίες.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ Α’ ΜΑΤΣ

ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ – ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ 0-0

Άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς, αν και μετά το 80’ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του μπακ-χαφ Νάτζεντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όλα ανοικτά στο ζευγάρι και για αυτό και ισορροπία στο σετ. Εμείς λέμε να πάμε με το g/g. Καλό το 1.77 στο pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr