Ποδόσφαιρο

A' Νότιας Κορέας: Τα γκολ που πληρώνουν και το δελεαστικό no goal!

Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024 - 00:05

Πληρώνουν τα γκολ στο Γκιμτσέον - Γεονμπούκ, ενώ ρισκάρουμε με το no goal στο ματς της Σουγουόν με την Νταεγκού.

A' Νότιας Κορέας: Τα γκολ που πληρώνουν και το δελεαστικό no goal!

ΓΚΙΜΤΣΕΟΝ ΣΑΓΚΜΟΥ – ΓΕΟΝΜΠΟΥΚ

Σε ματς-ροντέο χωρίς τακτικές η Γκίμτσεον ηττήθηκε εντός από την Σουγουόν (2-3). Βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο ημίχρονο, αλλά έβγαλε αντίδραση στο β’ και ισοφάρισε στο 75’. Και πάλι, όμως, πλήρωσε αμυντική αφέλεια και έμεινε με άδεια χέρια. Παρότι νεοφώτιστη, πάντως, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την πορεία της ούσα στο -1 από την κορυφή. Δεν φαίνεται να έχει προκύψει κάποιο νέο πρόβλημα απουσίας.

Απίστευτο και όμως αληθινό. Νίκησε η Γεονμπούκ μετά τις 19/5 και το 0-3 από την Γκουάνγκζου. Επικράτησε εντός της Γιέγιου. Βρέθηκε να χάνει στο 1’. Απάντησε άμεσα και στο β’ βγάζοντας πάθος και αποφασιστικότητα βρήκε το γκολ νίκης που της επέτρεψε να πάρει το τρίποντο και να ανασάνει. Μετρά 3 σερί g/g και over 2,5 στο πρωτάθλημα, ενώ εκτός έχει 4 over 2,5 στα 5 πιο πρόσφατα. Εξέτισαν οι Λι Σου (Μ) και Κιμ Τζιν (Α).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λογικό και αναμενόμενο φαβορί η γηπεδούχος. Ωστόσο δεν μας ικανοποιεί η απόδοση. Περιμέναμε άνω του 2.00. Προτιμότερο το g/g. Μία χαρά το 1.66 στην Betsson.

ΓΚΟΥΑΝΓΖΟΥ – ΙΝΤΣΕΟΝ

Έκανε σπουδαίο «διπλό» η Γκουάνγκζου που την έφερε σε απόσταση βολής από την εξάδα. Επικράτησε εκτός της μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Ουλσάν με 0-1. Έβγαλε πάθος, αποφασιστικότητα. Ήταν τακτικά άριστη, πρόσεξε τις γραμμές και αφού έβγαλε αποτελεσματικότητα πήρε το τρίποντο. Μετρά 6 «2-3 γκολ» στα 7 πιο πρόσφατα εντός. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το θέμα με τον leader, Ασάνι που είναι «φευγάτος» για Λας Πάλμας. Γνωστές οι άλλες απουσίες.

Με «λευκή ισοπαλία» υπό βροχή στην έδρα της Νταεγκού (0-0) το ντεμπούτο του υπηρεσιακού, Μπγιουν Τζάε που αντικατέστησε τον Τζο Σουνγκ που αποχώρησε από τον πάγκο της Ίντσεον μετά από μία τετραετία. Παλεύει να μείνει στον αφρό αγνοώντας την νίκη σε 9 σερί αγωνιστικές. Τελευταίο τρίποντο στις 18/5 και το 0-1 επί της Νταέτζεον. Έκτοτε μετρά 0-5-4. Παραμένει εκτός ως φαίνεται ο βασικός στράικερ Γκέρσο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περίεργο ματς… Σίγουρα φαίνεται η γηπεδούχος να έχει τον πρώτο λόγο, αλλά και η Ίντσεον έχει ψυχολογία. Λέμε για αρχή μακριά και αγαπημένοι και βλέπουμε...

ΣΟΥΓΟΥΟΝ – ΝΤΑΕΓΚΟΥ

Σταθερά εντός εξάδας και κοντά στην κορυφή η Σουγουόν. «Τρέχει» αήττητο καρέ μετά την άσημη εμφάνιση με την Σεούλ και το βαρύ 3-0. Με 3-1-0 έτσι διατηρεί την επαφή της με την κορυφή. Προέρχεται από διπλό σε ματς ροντέο με την Σάγκμου με 3-2. Προηγήθηκε με 0-2 στο ημίχρονο και στο β’ πιέστηκε και δέχθηκε την ισοφάριση έβγαλε χαρακτήρα και πέτυχε άμεσα το γκολ της νίκης. Τρέχει με 4-1-0 εντός. Με τις γνωστές απουσίες.

Αναζητεί σανίδα σωτηρίας η Νταεγκού. Χωρίς νίκη σε τέσσερα σερί, μετρά δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Τελευταία το Χ με την Ιντσέον που είχε υπηρεσιακό τεχνικό υπό βροχή. Μετρά επτά n/g στα τελευταία 8 ματς πρωταθλήματος. Προβληματική εκτός, μετρά καρέ ηττών χωρίς, μάλιστα, να σκοράρει. Μετρά 380 λεπτά χωρίς γκολ εκτός. Δεν προκύπτουν ιδιαίτερες απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Έχει λογική το σετ. Δυσκοίλια στο γκολ στα εκτός η Νταεγκού. Κοιτάμε προς το no goal. Εξαιρετικό το 2.10 στο pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr