Ποδόσφαιρο

Euro 2024, Ισπανία - Αγγλία: Τελικός με γκολ και σκόρερ

Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 - 22:30

Με τα γκολ στον τελικό του Euro 2024 στο Βερολίνο ανάμεσα στην Ισπανία και την Αγγλία, αλλά και ειδικό στοίχημα με σκόρερ.

Euro 2024, Ισπανία - Αγγλία: Τελικός με γκολ και σκόρερ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.35 2.9 3.45 1.54 2.37 1.18 4.5 1.81 1.88 1.3 1.42 1.54

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ

ΙΣΠΑΝΙΑ

Φουλ για την 4η κούπα

Στο «Olympiastadion» του Βερολίνου. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη… Η Ισπανία κατάφερε με ανατροπή να αφήσει εκτός την Γαλλία και να προκριθεί στον 5ο τελικό Euro της ιστορίας της. Βρέθηκε να χάνει στο 9’ με γκολ του Μουανί, αλλά έβγαλε αντίδραση. Ισοφάρισε στο 21’ με γκολάρα του Γιαμάλ και τα έφερε όλα τούμπα στο 25’ ο Όλμο. Έδωσε χώρο και μπάλα στην Γαλλία, αλλά δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και πανηγύρισε την πρόκριση. Έτσι επιστρέφει στο φινάλε της διοργάνωσης μετά το 2012, όπου το είχε πάρει και πάει φουλ για την 4η κούπα με την κορυφαία επίθεση του τουρνουά με 13 γκολ!

Επιστρέφουν Λε Νορμάν και Καρβαχάλ

Ξανά εκτός ο Πέδρι (Μ) που τραυματίστηκε στον προημιτελικό με την Γερμανία. Εξέτισαν και επιστρέφουν ο βασικός μπακ Καρβαχάλ, αλλά και ο ενδεκαδάτος στόπερ Λε Νορμάν.

ΑΓΓΛΙΑ

Θυμίζει… παλιά Γερμανία

Με τρόπο που θυμίζει το παλιό ρητό «και στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί» προκρίθηκε στον τελικό για 2η σερί διοργάνωση και ψάχνει το πρώτο της τρόπαιο. Επικράτησε με 2-1 των Ολλανδών με τον Σάουθγκεϊτ να βλέπει… όνειρο. Και αυτό γιατί στο 81’ έβαλε τους Ουότκινς και Πάλμερ αντί των Κέιν-Φόντεν και οι δύο συνεργάστηκαν στο 2-1 του 90+1’. Βρέθηκε να χάνει στο 7’, ισοφάρισε στο 18’ με πέναλτι του Κέιν με τις δύο ομάδες να έχουν και από ένα δοκάρι. Πολλή παθητικότητα στο β’ και από τις δύο μέχρι το 90+1’.

Τρεις προκρίσεις με ισάριθμες ανατροπές

Απέκλεισε με ανατροπή την Σλοβακία στους «16», την Ελβετία και το ξανάκανε με την Ολλανδία (2-1) στα ημιτελικά. Σημάδι για «it ‘s coming home» για πολλούς… Θα φανεί αν έχουν δίκιο.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ισπανία (4-3-3): Σιμόν – Καρβαχάλ, Λε Νορμάν, Λαπόρτ, Κουκουρέγια – Όλμο, Ρόδρι, Φαμπιάν Ρουίθ – Γαμάλ, Μοράτα, Νίκο Γουίλιαμς.

Αγγλία (3-4-2-1): Πίκφορντ – Γουόκερ, Στόουνς, Γκουεχί – Σάκα, Μάινο, Ράις, Σο – Μπέλιγχαμ, Φόντεν – Κέιν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεδομένα πολλές οι επιλογές σε έναν τέτοιο τελικό… Η Ισπανία πείθει για το τρόπαιο, η Αγγλία δεν πείθει, αλλά παίρνει προκρίσεις και πολλοί λένε πως κάτι τέτοιο είναι κάτι σαν οιωνός τίτλου. Εμείς λέμε όχι σε τελικό σημείο νικητή, αλλά «ναι» στο g/g. Όλο και κάπως θα βρει τρόπο η Αγγλία να σκοράρει κατά των Ισπανών. Διότι για την «φούρια ρόχα» με την εικόνα που έχει, δεν βλέπουμε πως θα μπορέσουν τα «τρία λιοντάρια» να κρατήσουν το μηδέν στην εστία τους.

Και επειδή σε ένα τέτοιο ματς δεν γίνεται να μην πας με ειδικό στοίχημα, θα πάμε ρισκαδόρικα και κάπως ιντριγκαδόρικα, διότι το ποδόσφαιρο έχει δείξει ότι κάποια πράγματα τα επιστρέφει! Και τι ακριβώς εννοούμε; Θα πάρουμε ως anytime scorer τον Σάκα που είχε ακούσει πολλά για το χαμένο πέναλτι με την Ιταλία. Και κάτι του χρωστά η ιστορία!

Επομένως οι δύο επιλογές:

Ισπανία – Αγγλία g/g με απόδοση 2.03 στην Betsson

Ισπανία – Αγγλία Να σκοράρει ο Σάκα με απόδοση 4.25 στο pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr