Ποδόσφαιρο

Copa America: Αργεντινή - Κολομβία, με τη στόφα της νικήτριας!

Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 - 16:50

Η Αργεντινή έφτασε σε έναν ακόμη τελικό μεγάλης διοργάνωσης και ο Μέσσι είναι έτοιμος να γράψει ιστορία. Απέναντί της η τρομερή Κολομβία των 28 αγώνων αήττητη. 

Copa America: Αργεντινή - Κολομβία, με τη στόφα της νικήτριας!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Αργεντινή - Κολομβία.

O μεγάλος τελικός της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στο Μαϊάμι. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

15-07, ΚΩΔ ΟΠΑΠ: 110, 03:00

Αργεντινή

Η Αργεντινή πέρασε με άνεση τον Καναδά και θα βρεθεί σε τελικό του Κόπα Αμέρικα για 6η φορά στις 8 τελευταίες διοργανώσεις. Σε αυτούς τους τελικούς όμως μόλις μια φορά πήρε τον τίτλο και ήταν στον προηγούμενο, κόντρα στην Βραζιλία. Η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι έχει κατακτήσει και το Μουντιάλ του 2022 και είναι μακράν η κορυφαία εθνική στον κόσμο. Είναι αήττητη με 11 νίκες στα τελευταία 13 στο Κόπα Αμέρικα. Παράλληλα έχει μόλις 2 ήττες στα τελευταία 44 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Για τον Λιονέλ Μέσι αυτός θα είναι ο 7ος τελικός μεγάλης διοργάνωσης όπου δίνει το παρών με την Εθνική Αργεντινής και είναι ο μοναδικός που το έχει καταφέρει.

Αγωνιστικά νέα

Δεν αναφέρθηκαν προβλήματα και όλοι είναι στην διάθεση του Σκαλόνι. Λογικά θα ξεκινήσει και η ίδια ενδεκάδα με τον ημιτελικό.

Πιθανή ενδεκάδα

Μαρτίνεζ, Μοντιέλ, Ρομέρο, Λ. Μαρτίνεζ, Ταλιαφίκο, Ντε Πολ, Ένζο, Μακ Άλιστερ, Μέσσι, Άλβαρεζ, Ντι Μαρία

Κολομβία

Τρομερή η Κολομβία και στον ημιτελικό απέναντι στην Ουρουγουάη όπου πήρε τη νίκη με το γκολ του Λέρμα, ύστερα από ασίστ του Χάμες Ροντρίγκες για να προκριθεί στον τελικό κι ενώ είχε αποβολή στο 45’. Τελευταία φορά που βρέθηκε σε τελικό του Κόπα Αμέρικα ήταν το 2001 όπου νίκησε 1-0 το Μεξικό για να κατακτήσει το μοναδικό συγκεκριμένο τρόπαιο της ιστορίας της Από τα 7 προηγούμενα Κόπα Αμέρικα, στα 3 βρέθηκε στον μικρό τελικό. ομάδα του Αργεντινού Νέστορ Λορέντσο έβγαλε αήττητη με 4 νίκες τα 5 ματς στη διοργάνωση δεχόμενη μόλις δύο γκολ. Γενικά έφτασε τα 28 σερί ματς αήττητη σε επίσημα και φιλικά, με 21 νίκες, δείχνοντας και το μέταλλο της. Σούπερ ο Χάμες Ροντρίκες που σε κάθε ματς στη φετινή διοργάνωση είτε σκόραρε, είτε έδωσε ασίστ, είτε έκανε και τα δύο. Ο Κολομβιανός σταρ, που έχει περάσει και από τον Ολυμπιακό, είναι σε τρομερή κατάσταση.

Αγωνιστικά νέα

Τιμωρημένος ο μπακ Μουνιός, νέος τραυματίας ο χαφ Ρίος o οποίος λογίζεται ως αμφίβολος, αλλά συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να είναι έτοιμος και να προλάβει.

Πιθανή ενδεκάδα

Βάργκας, Σ. Αρίας, Σάντζες, Μίνα, Μοζίκα, Ζ. Αρίας, Ρίος, Λερμά, Λουίς Ντίαζ, Χάμες, Μπόρε

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
Αργεντινή - Κολομβία / Εκτίμηση

Σαφώς και μιλάμε για τις δύο καλύτερες ομάδες του τουρνουά. Για την Αργεντινή ήταν λίγο πιο εύκολα τα πράγματα ως εδώ και λίγο πιο αναμενόμενα. Αντίθετα η Κολομβία έκανε τρομερή πορεία και ενθουσίασε με την απόδοσή της. Βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και αναμένεται να βάλει δύσκολα στου παγκόσμιους πρωταθλητές. Η Αργεντινή όμως έχει το μομέντουμ και την εμπειρία να πάρει ένα ακόμη τρόπαιο. Έχει μάθει πλέον τον τρόπο και έχει βγει από τη μιζέρια των προηγούμενων χρόνων.

1 ( 2.18) στη Betsson

Aργεντινή να σηκώσει το τρόπαιο σε πιο safe επιλογή στο 1.53 στη Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr