Ποδόσφαιρο

Α' Βραζιλίας: Το σερί της Κρουζέιρο

Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 - 10:25

Αναλύσεις και προτάσεις για τις δύο αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής στο Brasileirao

Α' Βραζιλίας: Το σερί της Κρουζέιρο

Η Α' Βραζιλίας έχει δύο ματς απόψε στο κουπόνι για στοίχημα με τις αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος να έχουν το ενδιαφέρον τους.

ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ - ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Η Κρουζέιρο προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Γκρέμιο. Η ομάδα του Σεάμπρα έβγαλε με νίκες τα δύο τελευταία της και χωρίς να δεχθεί γκολ. Γυρίζει στην έδρα της όπου έχει μόνο νίκες στα έξι ματς που έχει δώσει, μέχρι στιγμής και στα τρία πιο πρόσφατα δεν δέχθηκε γκολ. Παραμένει τραυματίας ο αμυντικός Ράφα Σίλβα αλλά και ο μέσος Μάρλον.


Η Μπραγκαντίνο ηττήθηκε 2-0 εκτός από τη Σάο Πάολο. Η ομάδα του Πέντρο Καϊξίνια παρουσιάζει μεγάλα σκαμπανεβάσματα κάτι που φαίνεται και από την τελευταία 5άδα αγώνων έχοντας 2 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ τα 4 από αυτά έληξαν 2-3 γκολ. Με 2-3 γκολ έβγαλε και την τελευταία 5άδα εκτός έδρας αγώνων έχοντας 1 νίκη και 1 ισοπαλία. Εξέτισε την ποινή του ο επιθετικός Ελίνιο, διαθέσιμος και ο μέσος Φερνάντες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Κρουζέιρο είναι εξαιρετική στην έδρα της και η Μπραγκαντίνο έχει σκαμπανεβάσματα φέτος. Πάμε με τον άσο που βρίσκεται και στο 1.91.

ΜΠΑΙΑ - ΚΟΥΙΑΜΠΑ

Σούπερ εκτός έδρας νίκη για την Μπαϊα με το 3-1 επί της Ατλέτικο Παραναένσε. Η ομάδα του Ροτζέριο Σένι μετά από 16 αγωνιστικές είναι στην πρώτη 4άδα και μια ανάσα από την κορυφή, κάτι που έχει κάνει ποτέ στην ιστορία της στην πρώτη κατηγορία. Έχει τρεις νίκες και 2 ήττες στα 5 τελευταία της όπου μπήκαν από δύο γκολ και πάνω. Με νίκες έβγαλε και τα 7 εντός έδρας ματς όπου σε τρία από αυτά δέχθηκε γκολ. Εκτός παραμένει ο διεθνής αμυντικός Αρίας. Αμφίβολος ο μέσος Ασεβέδο.

Η Κουϊαμπά έφερε 1-1 εκτός με την Φλαμένγκο. Για την ομάδα του Πετίτ ήταν η 4η ισοπαλία στα 5 τελευταία της ματς, όπου τα 4 από αυτά έληξαν γκολ – γκολ. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός έδρας έχοντας 2 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Ο βασικός επιθετικός Ντέιβερσον αποθεραπεύτηκε. Παραμένει τραυματίς ο μπακ Αλεχάντρε.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Μικρή η τιμή του άσου και η Κουϊαμπά μπορεί να κάνει ζημιές. Αξίζει το ρίσκο με το 2-3 γκολ που είναι στο 2.00.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr