Ποδόσφαιρο

Διεθνή φιλικά: Παναθηναϊκός - ΑΕΚ Λάρνακας, πρώτο τεστ εντός έδρας

Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 - 10:03

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την ΑΕΚ Λάρνακας σε δυνατό φιλικό που θα είναι και το πρώτο της φετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας, επί αθηναϊκού εδάφους

Διεθνή φιλικά: Παναθηναϊκός - ΑΕΚ Λάρνακας, πρώτο τεστ εντός έδρας

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός δίνει απόψε φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας το οποίο είναι στο κουπόνι για στοίχημα με τις αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος να έχουν το ενδιαφέρον τους.

Το τεστ Παναθηναϊκός - ΑΕΚ Λάρνακας θα ξεκινήσει στις 21:00 με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sports 1.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στη βάση του έπειτα από το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία όπου δεν ικανοποίησε με την αγωνιστική του εικόνα.

Θα είναι και το πρώτο τεστ εντός με τον Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο.

Ιδιαίτερος προβληματισμός και μετά την ήττα με 1-0 από την Μπραουνσβάιγκ στο τελευταίο φιλικό.

Τώρα θα δώσει ματς στη Λεωφόρο, αρχικά κόντρας την ΑΕΚ Λάρνακας και στη συνέχεια με την Μακάμπι Νετάνια προετοιμαζόμενος για τη συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Σέρβοι που απουσίαζαν λόγω ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, τίθενται σταδιακά στη διάθεση του κόουτς Ντιέγκο Αλόνσο που θα έχει περισσότερες ποιοτικές λύσεις σε σχέση με τα ματς στην Αυστρία. Αυτός που εξακολουθεί να απουσιάζει είναι ο επιθετικός Ιωαννίδης που κάνει θεραπείες.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Φίκαϊ, Κώτσιρας, Κάτρης, Ρούμπεν, Ζέκα, Μπακασέτας, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Αϊτόρ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Νταμπίζας, Γερεμέγεφ.

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Η ΑΕΚ Λάρνακας στο τελευταίο της φιλικό ηττήθηκε 3-2 από την Σερκλ Μπριζ.

Ήταν ανταγωνιστική στα απαιτητικά φιλικά με τον ΠΑΟΚ και την Βελγική Σερκλ Μπριζ αλλά υπέστη ισάριθμες ήττες.

Ο λόγος είναι η κάκιστη αμυντική λειτουργία που παρουσιάζει στο στάδιο της προετοιμασίας της η ομάδα από την Λάρνακα.

Κόντρα στον Παναθηναϊκό βασικό ζητούμενο είναι η βελτίωση στα μετόπισθεν, καθώς μπροστά οι πρασινοκίτρινοι σκοράρουν με άνεση.

Ακόμα σε φάση ανασύνταξης η ΑΕΚ η οποία κινείται μεταγραφικά για την απόκτηση τεσσάρων ενδεκαδάτων παικτών. Αριστερό μπακ κεντρικό μέσο, εξτρέμ και σέντερ φορ έχει ζητήσει ο Ισπανός προπονητής Χουάν Φεράντο και μάλιστα το συντομότερο δυνατό από την διοίκηση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η ζέστη αναμένεται να παίξει τον ρόλο της. Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο τεστ εντός έδρας. Η ΑΕΚ Λάρνακας, έχει τα αμυντικά κενά της και το 2-3 γκολ που προσφέρεται και στο υψηλό 2.27 έχει την αξία του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.