Ποδόσφαιρο

Διεθνή φιλικά: ΠΑΟΚ - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ με τα γκολ και 1.80

Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 - 09:44

Ανάλυση και προγνωστικό στοιχήματος για το φιλικό που θα δώσει ο ΠΑΟΚ απέναντι στην βελγική Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

Διεθνή φιλικά: ΠΑΟΚ - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ με τα γκολ και 1.80

Το δυνατό φιλικό του ΠΑΟΚ με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ είναι στο κουπόνι για στοίχημα με τις αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος να έχουν το ενδιαφέρον τους.

Το φιλικό ΠΑΟΚ - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ θα ξεκινήσει στις 15:00 με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports Start.

Στο Χορστ της Ολλανδίας η φιλική αναμέτρηση.

ΠΑΟΚ

Σε ματς που διήρκεσε 120 λεπτά ο ΠΑΟΚ υπέστη μία ακόμα ήττα από την Βελγική Γκενκ με 3-1.

Το αποτέλεσμα ήρθε σε συνέχεια του αρνητικού αποτελέσματος με αντίπαλο την Χιμπέρνιαν και πλέον επικρατεί προβληματισμός στις τάξεις του δικεφάλου του βορρά για την εικόνα στα ματς επί Ολλανδικού εδάφους.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια ημέρα μία ακόμα ομάδα του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίζει στην έδρα της Φιτέσε στο Αρνεμ την τοπική ομάδα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποοφάσισε να χρησιμοποιήσει την εξής ενδεκάδα:

Κοτάρσκι - Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα -Σβαμπ, Τσιγγάρας, Μουργκ - Ντεσπόντοφ, Τάισον και Μπράντον.

Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ

Η Σεν Ζιλουάζ έκανε προπονήσεις και έδωσε φιλικά ματς με πολύ αδύναμες ομάδες στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της επί Ολλανδικού εδάφους.

Τώρα θα φορτσάρει από τη στιγμή που σε διάστημα δύο ημερών θα αντιμετωπίσει διαδοχικά την Γκο Αχέντ Ιγκλς και την επομένη τον ΠΑΟΚ.

Ζητούμενο είναι ποια θα είναι η ενδεκάδα σε κάθε ένα από τα δύο δυνατά τεστ.

Ο 36χρονος Βέλγος προπονητής Σεμπαστιέν Ποκονιλολι ανέλαβε τα ηνία της ομάδας από τις Βρυξέλλες για να την καθοδηγήσει στην επόμενη σεζόν.

Έγιναν και ποιοτικές μεταγραφές για την ενίσχυση του ρόστερ. Δεν υπολογίζονται ακόμα οι ανέτοιμοι στόπερ Μπέργκες και Σάικς.

Η Ουνιόν στο τελευταίο της φιλικό διέλυσε 8-0 την άσημη Νίλεν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
ΠΑΟΚ - Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ / Εκτίμηση

Σε ένα φιλικό πολλά μπορούν να συμβούν και θέλει προσοχή. Το σίγουρο είναι πως σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Οπότε το G/G σε συνδυασμό με over, που είναι στο 1.80 στο pamestoixima.gr έχει την αξία του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.