Ποδόσφαιρο

Α' Σουηδίας: Με combo στο Μιάλμπι - Μάλμε

Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 - 00:00

Φαβορί, αλλά η Μάλμε, αλλά η απόδοση στο 2 δεν μας ικανοποιεί, αντίθετα προκύπτει δυνατό combo.

Α' Σουηδίας: Με combo στο Μιάλμπι - Μάλμε

ΜΙΑΛΜΠΙ – ΜΑΛΜΕ

Νίκη θρίλερ στο εντός με την Σίριους (3-2) σε ματς με 5 γκολ από το 51’ και μετά. Βρέθηκε να χάνει στο 51’, το γύρισε στο 68΄. Δέχθηκε την ισοφάριση στο 84’ και βρήκε γκολ νίκης στο 87’. Τρέχει αήττητο καρέ και είναι εντός τριάδας. Μετρά 4 σερί g/g και over 2,5. Στο ιατρικό δελτίο οι χαφ Νουάνκο και Πέτερσον, τιμωρημένος ο σκόρερ Γιόχανσον.

Επέστρεψε με πεντάρα από την διακοπή. Διέλυσε την Χάλμσταντ (5-1) σε ματς που δεν σηκώνει κριτική βάσει σκορ. Ειδικά μετά το 70’ η αντίπαλος της δεν πήρε ανάσα, δεν της άφησε πολλά περιθώρια. Παραμένει στην κορυφή με απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της. «Τρέχει» αήττητο σερί 7 αγώνων, ενώ μετρά 4 σερί over 2,5 εκτός. Εκτός οι Τίνερχολμ (Α) και οι μέσοι Κέσεϊ και Βέκια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ζευγάρι με φαβορί. Λογικός και αναμενόμενος ο φαβοριτισμός της φιλοξενούμενης. Το 2, όμως, σε αυτές τις αποδόσεις δεν θα μας ικανοποιεί. Προτιμότερο να πάμε σε combo. Θα πάμε με το X2 & over 2,5. Πολύ καλό το 2.10 στο pamestoixima.gr.

ΣΙΡΙΟΥΣ – ΓΚΑΪΣ

Μπορούσε τον βαθμό στο εκτός με την Μιάλμπι (3-2). Προηγήθηκε στο 51’, ισοφάρισε στο 84’, αλλά δέχθηκε γκολ πέναλτι στο 90+7’ και έμεινε με άδεια χέρια. Παλεύει να μείνει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη χωρίς να τα καταφέρνει με ιδιαίτερη επιτυχία. Μία νίκη στα τελευταία 5 ματς, ενώ έχει 6 over 2,5 στα 7 πιο πρόσφατα. Μετρ΄«4 στα 6» over 2,5 εντός. Εκτός οι Κάρλσον (Α) και Πέρσον (Ε).

Έμεινε στο μηδέν στο εντός με την Χάμαρμπι (0-0). Συνολικά ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της, αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης. Ειδικά στο β’ μέρος απείλησε αρκετά μετά το 60’, ωστόσο δεν κατόρθωσε να βρει γκολ νίκης. Έτσι παραμένει στο -4 από την τριάδα, έχει 5 n/g στα 6 πιο πρόσφατα. Εκτός οι τιμωρημένοι Άμπεργκ (Μ) και Μιλοβάνοβιτς (Μ). Τραυματίες οι Λαβ (Ε), Τόμασον (Μ), Φράιντεϊ (Μ) και Μπινάκου (Α).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ζευγάρι που δεν μπορούμε πραγματικά να διαβάσουμε τι θα γίνει… Περίεργο ματς και λέμε να πάμε ρισκαδόρικα σε ειδικό στοίχημα. To anytime score 1-1 μας εξιτάρει. Εξαιρετικό το 2,25 στο pamestoixima.gr.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr