Ποδόσφαιρο

MLS: Παίζει ρέστα το Πόρτλαντ, «δώρο» 2,43 από LA

Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 - 00:00

Πλήρης αγωνιστική στο MLS τα ξημερώματα της Κυριακής με αποδόσεις άνω του διπλασιασμού στα ντέρμπι των πρώτων θέσεων αλλά και με το βλέμμα μας σε κρυμμένες εκπλήξεις

MLS: Παίζει ρέστα το Πόρτλαντ, «δώρο» 2,43 από LA

ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ - ΣΑΡΛΟΤ

Το Σινσινάτι προηγήθηκε 1-0 κόντρα στην Ιντερ Μαϊάμι, ισοφαρίστηκε, αλλά στη συνέχεια πάτησε… γκάζι, πέτυχε πέντε γκολ και έφτασε στην ευρεία επικράτηση με 6-1, παίζοντας από το 62’ με αριθμητικό πλεονέκτημα. Σημείωσε 3η διαδοχική νίκη, 5η σε έξι αγώνες και έπιασε κορυφή στην Ανατολική Περιφέρεια. Τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal. Τραυματίες οι αμυντικοί Μιάζγκα (16/0) και Χάγκλουντ (10/0) και ο μέσος Πίντο (10/0).

Η Σάρλοτ βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ιντερ Μαϊάμι, ισοφάρισε, αλλά δέχθηκε 2ο γκολ στο 86’ και έχασε 1-2, έπειτα από ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Υπέστη 2η διαδοχική ήττα και ενώ είχε προηγηθεί αήττητο τεσσάρων αγώνων και δείχνει πως βρίσκεται σε πτώση. Βρίσκεται, πάντως, στην πρώτη επτάδα της Ανατολικής Περιφέρειας, καλείται όμως να ανακάμψει. Τιμωρημένος ο βασικός επιθετικός Αγκγιεμάνγκ (21/6). Τραυματίας ο μέσος Ούρσο (12/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Σινσινάτι «βλέπει» μόνο την Ιντερ Μαϊάμι βαθμολογικά, αν και εκτός εδρας παίζει καλύτερα από ό,τι εντός. Πάντως η Σάρλοτ με 3-1-6 εκτός, δύσκολα θα του δημιουργήσει προβλήματα.
1 και over 2,5 στο 2,49 από την Betsson

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ – ΝΑΣΒΙΛ

Η Ουάσινγκτον ήταν τραγική στο παιχνίδι με το Ορλάντο Σίτι και γνώρισε τη συντριβή με 0-5, παίζοντας σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίκτες. Υπέστη 2η διαδοχική ήττα, 5η σε έξι παιχνίδια. Δεν έχει νίκη σε έντεκα αγώνες, ενώ έχει μία επιτυχία σε 13 ματς. Τιμωρημένος ο αμυντικός Μπάρτλετ (23/1). Τραυματίες οι αμυντικοί Ταμπς (8/0), Αντλί (7/0) και Μπερνμπάουμ (6/0), ο μέσος Χόπκινς (16/0) και ο επιθετικός Φλέτσερ (13/1).

Η Νάσβιλ γνώρισε «βαριά» ήττα με 1-4 από το Πόρτλναντ. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο ήταν ήδη πίσω στο σκορ με 0-4, στο 35’ έμεινε και με δέκα παίκτες και μείωσε στο 2ο μέρος. Υπέστη 3η διαδοχική ήττα και ενώ είχαν προηγηθεί δύο νίκες και αήττητο τριών αγώνων και βρίσκεται σε πτώση. Τιμωρημένος ο μέσος Ανούνγκα (20/0). Τραυματίες ο αμυντικός ΜακΝάγκτον (5/0) και οι μέσοι Γοδόι (14/1) και Λιλ (1/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ιδιαίτερα προβληματική η DC εντός έδρας δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη και ο άσος είναι χαμηλά. Η Νάσβιλ εύκολα ή δύσκολα βρίσκει γκολ. G/G και over 3,5 στο 2,63 από το Pame Stoixima


ΜΟΝΤΡΕΑΛ - ΑΤΛΑΝΤΑ ΓΙΟΥΝ.

Το Μόντρεαλ βρέθηκε πίσω στο σκορ από το Βανκούβερ, αλλά έφτασε στην ισοφάριση (1-1), με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Εμεινε μακριά από τη νίκη σε 2ο διαδοχικό ματς, ενώ σε επτά αγώνες έχει μόνο μία επιτυχία. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει /. Αμφίβολοι ο αμυντικός Αλβάρες (14/1) και ο επιθετικός Τογιέ (10/1). Διεθνείς ο αμυντικός Βάτερμαν (16/0), οι μέσοι Πιετί (16/1) και Τσονιέρ (15/2).

Η Ατλάντα Γιουν. πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με το Σολτ Λέικ και έχασε 2-5. Αποκλείστηκε και από τα ημιτελικά του Κυπέλλου, χάνοντας εντός έδρας 1-2 από την Ιντι Ιλέβεν. Βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-2 (31’, 83’) και μείωσε στο 92’. Προέρχεται από τρεις ήττες και ενώ είχε προηγηθεί αήττητο τεσσάρων αγώνων. Εκτός ο αμυντικός Αμπραμ (12/0) και οι μέσοι Λομπιανίντζε (16/4), Μοσκέρα (15/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Nτέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που πετυχαίνουν και δέχονται γκολ πολύ εύκολα. Το Μόντρεαλ δε, στην έδρα του σκοράρει σαν πρωτοπόρος. Σε πολύ καλή απόδοση το over 3,5.
Over 3,5 στο 2,35 από το Pame Stoixima


ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ – ΟΡΛΑΝΤΟ

Η Νιού Ινγκλαντ έχασε 0-2 από το καλύτερο Σιάτλ, δεχόμενη από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη με την Ατλάντα (2-1) και επέστρεψε άμεσα στις ήττες. Αμφίβολοι ο αμυντικός Σπάλντινγκ (9/0), οι μέσοι Κ. Τζιλ (17/4) και Μπορέρο (8/0) και ΜακΝαμάρα (1/0) και ο επιθετικός Γουντ (5/0). Εκτός ο γκολκίπερ Ράβας (8 συμμ.), ο μέσος Ν. Τζιλ (9/1) και ο επιθετικός Τσανκαλάι (12/2).


Το Ορλάντο ήταν σαρωτικό κόντρα στην Ουάσινγκτον και επικράτησε με το ευρύ 5-0, παίζοντας από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με αριθμητικό πλεονέκτημα. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη, 3η σε τέσσερα ματς, ενώ έχει μία ήττα σε πέντε αγώνες και σε γενικές γραμμές είναι σε καλή κατάσταση. Εκτός έδρας, πάντως, έχει μία νίκη σε πέντε παιχνίδια. Οι έξι τελευταίοι αγώνες έχουν έρθει 2,5. Εκτός ο τερματοφύλακας Σταϊντούχαρ και ο αμυντικός Χόλιντεϊ (4/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Νιού Ινγκλαντ δεν είναι και η πιο αξιόπιστη εντός έδρας, σε αντίθεση με το Ορλάντο που χτυπάει κάθε ματς, ενώ έχει και σχετικά καλή παράδοση με τη συγκεκριμένη αντίπαλο. Μπορούμε να παίξουμε συνδυαστικά. Χ2 και over 2,5 στο 2,63 από την Betsson


ΤΟΡΟΝΤΟ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΟΥΝ.

Το Τορόντο υπέστη «βαριά» ήττα με 0-4 από το Κολόμπους, δεχόμενο τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Υπέστη 5η διαδοχική ήττα και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ισοπαλίες. Παράλληλα, έμεινε μακριά από τη νίκη σε 8ο ματς μετά από δύο επιτυχίες. Αμφίβολος ο μέσος Λόνγκσταφ (19/2). Εκτός ο τερματοφύλακας Τζόνσον (12 συμμ.), ο αμυντικός Λάργεα (2/0), οι μέσοι Κοέλο (19/1) και Οσόριο (14/1) και ο επιθετικός Σπίτσερ (13/2).

Η Φιλαδέλφεια Γιουν. έμεινε στο ισόπαλο 0-0 κόντρα στους Ν.Υ. Ρεντ Μπουλς, αντέχοντας στην πίεση που δέχθηκε κατά διαστήματα. Πήρε βαθμό μετά από πέντε διαδοχικές ήττες, ωστόσο έμεινε μακριά από τη νίκη σε 9ο ματς, ενώ σε 16 αγώνες έχει μόνο μία επιτυχία. Αμφίβολοι είναι ο μέσος Μαρτίνες (14/0) και ο επιθετικός Αντερσον (4/0). Τραυματίες ο γκολκίπερ Μπλέικ (5 συμμ.) και ο μέσος Μπεντόγια (17/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Eχει πολύ ισοπαλία το ματς καθώς αμφότερες βρίσκονται σε κακό χάλι και στην παρούσα φάση θέλουν τουλάχιστον να μη χάσουν. Το 2,12 του άσου οφείλεται στην καλή παράδοση των γηπεδούχων. Το ακούμε. 1Χ και over 2,5 στο 2,20 από το Pame Stoixima

ΟΣΤΙΝ – ΣΙΑΤΛ

Η Οστιν βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Νιου Γιορκ Σίτι, αλλά έκανε την ανατροπή με δύο γκολ του Ζαρντές. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εκτός έδρας ήττα από το Κάνσας (0-2), η οποία είναι και η μοναδική σε τέσσερα παιχνίδια. Αρκετά καλή η παρουσία της στην έδρα της όπου σε δέκα αγώνες έχει μόνο μία ήττα. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει 2,5. Διεθνής ο μέσος Περέιρα (15/0).

Το Σιάτλ ήταν καλύτερο από τη Νιου Ινγκλαντ και επικράτησε 2-0, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Προκρίθηκε και στα ημιτελικά του Κυπέλλου, επικρατώντας εκτός έδρας του Σακραμέντο με 2-1. Προηγήθηκε 2-0 (16’, 31’) και δέχθηκε το γκολ στο 49’. Σημείωσε 4η διαδοχική νίκη, 5η σε έξι ματς όπου διατηρείται αήττητη, ενώ σε δέκα αγώνες έχει μία ήττα. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal. Αναμένεται να παίξει χωρίς προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφίρροπο και αυτό το ματς με το Σιάτλ πάντως να μην έχει γνωρίσει ποτέ ήττα στην έδρα της αντιπάλου του. Επίπλέον οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται και καλύτερο μομέντουμ. Οριακά αποδεκτό το διπλό με κάλυψη. 2DNB στο 1,98 από την Betsson


ΣΙΚΑΓΟ – ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ

Το Σικάγο, έπειτα από ένα ματς το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, έχασε 0-1 από το Σαν Χοσέ. Δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη με τη Φιλαδέλφεια Γιουν. (4-3) και επέστρεψε άμεσα στις ήττες, χάνοντας για 3η φορά στα τέσσερα τελευταία ματς. Τα οκτώ από τα εννέα τελευταία ματς έχουν έρθει /. Τραυματίες οι αμυντικοί Γκούτμαν (8/0), Σάλκουιστ (6/0) και Γκάσπερ (4/0) και οι μέσοι Σακίρι (12/2) και Ναβάρο (10/0).

Η Νιου Γιορκ Σίτι μπορεί να προηγήθηκε νωρίς στο ματς με την Οστιν, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε δύο γκολ και έχασε 1-2. Ελαβε τέλος το μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγώνων και επέστρεψε στις ήττες. Εκτός έδρας, προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες και ενώ είχαν προηγηθεί τρεις νίκες και αήττητο τεσσάρων αγώνων. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς μακριά από το γήπεδο της έχουν έρθει 2,5 και . Εκτός ο αμυντικός Ρίσα (20/0) και ο μέσος Μοράλες (6/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καλύτερη ομάδα συνολικά οι Nεοϋορκέζοι έστω και στα τελευταία εκτός έδρας ματς δεν έχουν νίκη. Το Σικάγο έχει σοβαρές αδυναμίες στην άμυνα που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Σίτι, αρκεί να αποφύγει τα λάθη. 2DNB στο 2,10 από την Betsson


ΝΤΑΛΑΣ – Λ.Α. ΓΚΑΛΑΞΙ

Το Ντάλας βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-2 από το Κάνσας, ισοφάρισε, στο 82’ όμως δέχθηκε και 3ο γκολ και έχασε 2-3. Μεσοβδόμαδα έπαιξε και πάλι στην έδρα του Κάνσας, αυτή τη φορά για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, έχασε 1-2 στην παράταση (κ.α. 1-1) και αποκλείστηκε. Σε πέντε αγώνες στις δύο διοργανώσεις έχει μία νίκη. Εκτός είναι οι μέσοι Ντελγκάδο (17/3), Σαϊντέ (3/0) και Βελάσκο (1/0) και ο επιθετικός – 2ος σκόρερ Φερέιρα (13/4).

Οι Λ.Α. Γκάλαξι προηγήθηκαν κόντρα στη Μινεσότα, ισοφαρίστηκαν, αλλά πέτυχαν 2ο γκολ στο 90’ και επικράτησαν τελικά με 2-1. Επέστρεψαν έτσι άμεσα στις νίκες μετά την εντός έδρας ήττα από το Λος Αντζελες, σημειώνοντας 5η νίκη σε έξι παιχνίδια. Εκτός έδρας έχουν μία ήττα σε έξι αγώνες. Τα τρία τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει 2,5. Τραυματίες οι μέσοι Πιουγκ (16/6), Μπρούγκμαν (14/0) και Πέρες (6/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Ντάλας δύσκολα χάνει εντός και η Γκάλαξι δύσκολα χάνει εκτός. Επιπλέον οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι και στην παράδοση. Καλός ο άσος με κάλυψη. 1DNB στο 2,10 από την Betsson

ΧΙΟΥΣΤΟΝ – ΜΙΝΕΣΟΤΑ

Το Χιούστον προηγήθηκε 1-0 κόντρα στο Σολτ Λέικ, στη συνέχεια βρέθηκε πίσω 1-2, ισοφάρισε, αλλά τελικά δέχθηκε 3ο γκολ και έχασε 2-3. Ελαβε τέλος το αήττητο σερί των έξι παιχνιδιών. Εντός έδρας έχει μία ήττα σε έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις και αυτή στα πέναλτι. Τα οκτώ από τα εννέα τελευταία ματς έχουν έρθει Goal/Goal. Αμφίβολος ο επιθετικός Γκάινς (2/0). Διεθνής ο μέσος Καρασκίλα (16/1).


Η Μινεσότα βρέθηκε πίσω στο σκορ από τους Λ.Α. Γκάλαξι, ισοφάρισε, αλλά τελικά έχασε 1-2, με γκολ στο 90’! Υπέστη 6η διαδοχική ήττα και ενώ είχε προηγηθεί μίνι αήττητο σερί δύο αγώνων. Επίσης, δεν έχει νίκη σε επτά ματς, έχοντας μία επιτυχία σε δέκα παιχνίδια. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει 2,5 και /. Διεθνείς ο γκολκίπερ Κλερ (15 συμμ.), ο μέσος Χάρβι (5/0) και ο 1ος σκόρερ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το... φεγγάρι δείχνει καθαρά Χιούστον εξ'ου και η χαμηλή απόδοση. Η Μινεσότα πελαγοδρομεί στα τελευταία ματς και δύσκολα θα πάρει κάτι από το συγκεκριμένο ακόμα και αν βελτιωθεί.
1 και over 2,5 στο 2,34 από την Betsson

ΣΕΝΤ ΛΟΥΙΣ – ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ

Το Σεντ Λούις βρέθηκε νωρίς πίσω 0-1 από το Κολοράντο, ισοφάρισε, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε τρία γκολ και έχασε με το «βαρύ» 1-4. Δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη με το Σαν Χοσέ (2-0), η οποία είναι και η μοναδική σε έντεκα αγώνες και επέστρεψε άμεσα στις ήττες. Αμφίβολοι ο αμυντικός Πάρκερ (16/0) και ο επιθετικός – 1ος σκόρερ Κλάους (19/5). Διεθνής ο αμυντικός Χιέμπερτ (11/0). Τραυματιες ο αμυντικός Νίλσον (14/1) και οι μέσοι Οστρακ (12/1) και Αλμ (12/1).


Το Βανκούβερ προηγήθηκε κόντρα στο Μόντρεαλ, αλλά ισοφαρίστηκε και έμεινε στο ισόπαλο 1-1, με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Ελαβε τέλος το μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγώνων. Τουλάχιστον, έμεινε αήττητη σε 3ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες. Εκτός έδρας έχει μία νίκη σε τέσσερις αγώνες. Τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal. Τραυματίες ο αμυντικός Αντεκούγκμπε (6/0) και ο μέσος Κρέιλατς (11/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παίζουν καλύτερα αυτή την περίοδο τα «άσπρα καπέλα» και σκοράρουν περισσότερο. Οι γηπεδούχοι έχουν θέμα στην άμυνα. Λογικά θα έχουμε σχετικά υψηλό σκορ, αλλά η απόδοση στο διπλό με κάλυψη είναι πολύ πιο θελκτική. 2DNB στο 2,42 από το Pame Stoixima


ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ – ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΡΕΝΤ ΜΠΟΥΛΣ

Το Κολοράντο προηγήθηκε νωρίς 1-0 κόντρα στο Σεντ Λούις, ισοφαρίστηκε, αλλά στη συνέχεια πέτυχε τρία γκολ και έφτασε στην ευρεία επικράτηση με 4-1. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη, 5η σε έξι παιχνίδια και είναι σε καλή κατάσταση. Βρίσκεται σταθερά στην πρώτη 7άδα της Δυτικής Περιφέρειας. Εντός έδρας, έχει μία ήττα σε εννέα παιχνίδια. Τα εννέα από τα δέκα τελευταία ματς έχουν έρθει 2,5. Διεθνής ο αμυντικός Μπομπίτο (16/2). Tραυματίες ο αμυντικός Τρέιβις (4/0).


Οι Ν.Υ. Ρεντ Μπουλς άσκησαν πίεση κατά διαστήματα στο ματς με τη Φιλαδέλφεια Γιουν., αλλά περιορίστηκαν τελικά στο ισόπαλο 0-0. Εμειναν αήττητοι σε 5ο ματς (με τέσσσερις ισοπαλίες), ενώ έχουν μία ήττα σε οκτώ αγώνες. Εκτός έδρας, έχουν μία νίκη σε επτά αγώνες. Μπορούν να παρουσιάσουν καλύτερη εικόνα. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει 2,5. Αμφίβολος ο 2ος σκόρερ Φόσμπεργκ (15/6), τραυματίας ο μέσος Στρουντ (8/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι που μετρούν τέσσερις νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία πέντε ματς, με 15-6 γκολ! Μοιράζουν... ταρίφες κανονικά. Οι Ρεντ Μπουλς φυσικά δεν είναι κακή ομάδα, αλλά εκτός, κλείνονται πολύ στην άμυνα και δεν τους έχει βγει. 1 και over 1,5 στο 2,40 από το Pame Stoixima

ΠΟΡΤΛΑΝΤ – ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ

Το Πόρτλαντ επικράτησε εύκολα της Νάσβιλ με 4-1. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο ήταν ήδη μπροστά 4-0, στο 35’ απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα και δέχθηκε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εκτός έδρας ήττα 2-3 από το Ντάλας, σημειώνοντας 4η επιτυχία σε πέντε ματς. Επίσης, έχει μία ήττα σε εννέα αγώνες. Διεθνείς είναι ο γκολκίπερ Κρεπό (13 συμμ.) και ο αμυντικός Μίλερ (15/0).

Το Σολτ Λέικ ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ και έφτασε στην ευρεία επικράτηση με 5-2. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη, 3η σε τέσσερα παιχνίδια, ενώ σε έντεκα αγώνες έχει μόνο μία ήττα και είναι σε καλή κατάσταση. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς έχουν έρθει 4,5 και /. Εκτός είναι οι αμυντικοί Γκλαντ (15/0) και Σίλβα (3/0) και ο μέσος Ρουίς (3/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ομάδα της ισοπαλίας το Σολτ Λέικ εκτός έδρας, προσέχει αρκετά στην άμυνα και έτσι καταφέρνει να μη χάνει. Πολύ πιθανό ακόμα ένα Χ και εδώ, όμως αξίζει περισσότερο το «φυλαγμένο διπλό. Αλλωστε η βαθμολογική τους διαφορά λέει πολλά. 2DNB στο 2,25 από την Betsson


ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ – ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

Το Λος Αντζελες προηγήθηκε 2-0 στο τοπικό ντέρμπι με τους Λ.Α. Γκάλαξι, δέχθηκε γκολ στο 2ο μέρος και αγχώθηκε, αλλά έφτασε τελικά στην επικράτηση με 2-1. Προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, επικρατώντας εντός έδρας 3-1 του Νιου Μέξικο. Σημείωσε 4η διαδοχική νίκη στις δύο διοργανώσεις, 12η σε 13 αγώνες όπου διατηρείται αήττητη, ενώ έχει μία ήττα σε 18 αγώνες. Αμφίβολοι ο αμυντικός Σανό (10/0) και ο επιθετικός Μίλερ (4/0).

Το Κολόμπους ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με το Τορόντο, πετυχαίνοντας τρία γκολ και έφτασε στην ευρεία επικράτηση με 4-0. Σημείωσε 4η διαδοχική νίκη, 5η σε έξι ματς. Τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχουν έρθει Over 2,5. Τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει 2,5. Αμφίβολος ο επιθετικός Ράσελ – Ρόουι (11/3). Τραυματίας ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Μπους (2 συμμ.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ας μη μας ξεγελούν οι νίκες που έχει κάνει το Κολόμπους στα τελευταία ματς. Είναι απέναντι σε υποδεέστερες ομάδες, τη στιγμή που το πρωτοπόρο Λος Αντζελες... όλα τα σφάζει, με ρεκόρ μέχρι στιγμής εντός έδρας 9-2-0 και γκολ... 29:8! Κλασική περίπτωση άσου και over. 1 και over 2,5 στο 2,43 από την Betsson

ΣΑΝ ΧΟΣΕ – ΚΑΝΣΑΣ

Το Σαν Χοσέ, έπειτα από ένα ματς το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, επικράτησε 1-0 του Σικάγου. Ελαβε τέλος το αρνητικό σερί των έξι ηττών, ενώ επέστρεψε στις νίκες μετά από δέκα αγώνες. Σε 4ο παιχνίδι με τεχνικό τον Ιαν Ράσελ, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γκονζάλες. Τα τρία τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει . Τραυματίες ο γκολκίπερ Ντάνιελ (4 συμμ.), οι αμυντικοί Ακάπο (14/0), Γουίλσον (11/1) και Ρίκετς (1/0).

Το Κάνσας προηγήθηκε 2-0 κόντρα στο Ντάλας, ισοφαρίστηκε, αλλά στο 82’ πέτυχε 3ο γκολ και επικράτησε με 3-2. Μεσοβδόμαδα υποδέχθηκε και πάλι το Ντάλας, αυτή τη φορά για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, επικράτησε 2-1 στην παράταση (κ.α. 1-1) και πήρε την πρόκριση. Σε τέσσερα ματς στις δύο διοργανώσεις έχει μία ήττα. Αμφίβολοι ο αμυντικός Καστεγιάνος (6/1), ο μέσος Βάλτερ (9/2) και ο επιθετικός Σαλόι (17/2). Τραυματίας ο μέσος Ερνάντες (7/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναμέτρηση ουραγών. Το Κάνσας δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη εκτός έδρας. Το Σαν Χοσέ κάτι προσπαθεί να πάρει και η νίκη επί του Σικάγο θα του έχει δώσει -λογικά- ψυχολογία.
1 και over 1,5 στο 2,10 από το Pame Stoixima

Βαθμολογία -

12/07/2024Eastern Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σινσινάτι Σινσινάτι 48 22 15 3 4 42 26 16
2 Ίντερ Μαϊάμι Ίντερ Μαϊάμι 47 23 14 5 4 51 37 14
3 Κολόμπους Κρού Κολόμπους Κρού 39 20 11 6 3 40 18 22
4 Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς 36 22 9 9 4 36 27 9
5 Νιου Γιορκ Σίτι Νιου Γιορκ Σίτι 35 22 11 2 9 33 27 6
6 Σάρλοτ Σάρλοτ 32 22 9 5 8 24 23 1
7 Ορλάντο Σίτι Ορλάντο Σίτι 27 22 7 6 9 32 36 -4
8 Νάσβιλ Νάσβιλ 26 22 6 8 8 25 31 -6
9 Τορόντο Τορόντο 24 23 7 3 13 30 43 -13
10 Ατλάντα Γιουνάιτεντ Ατλάντα Γιουνάιτεντ 24 22 6 6 10 31 32 -1
11 Μόντρεαλ Ιμπακτ Μόντρεαλ Ιμπακτ 23 22 5 8 9 31 46 -15
12 Νιου Ίνγκλαντ Νιου Ίνγκλαντ 22 20 7 1 12 20 38 -18
13 Σικάγο Φάιαρ Σικάγο Φάιαρ 21 22 5 6 11 28 40 -12
14 Φιλαδέλφεια Γιούνιον Φιλαδέλφεια Γιούνιον 21 22 4 9 9 36 39 -3
15 Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ 20 23 4 8 11 30 47 -17
Final Series
Final Series Play-offs
12/07/2024Western Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Los Angeles FC Los Angeles FC 43 21 13 4 4 43 24 19
2 Ρεάλ Σολτ Λέικ Ρεάλ Σολτ Λέικ 43 22 12 7 3 48 27 21
3 Λος Άντζελες Γκάλαξι Λος Άντζελες Γκάλαξι 43 23 12 7 4 44 30 14
4 Κολοράντο Ράπιντς Κολοράντο Ράπιντς 37 23 11 4 8 44 37 7
5 Πόρτλαντ Τάιμπερς Πόρτλαντ Τάιμπερς 33 23 9 6 8 45 39 6
6 Βανκούβερ Γουάιτκαπς Βανκούβερ Γουάιτκαπς 32 21 9 5 7 34 29 5
7 Σιάτλ Σάουντερς Σιάτλ Σάουντερς 31 22 8 7 7 31 26 5
8 Houston Dynamo Houston Dynamo 30 21 8 6 7 29 26 3
9 Όστιν Όστιν 30 22 8 6 8 25 31 -6
10 Μινεσότα Γιουνάιτεντ Μινεσότα Γιουνάιτεντ 29 22 8 5 9 35 37 -2
11 Ντάλας Ντάλας 23 22 6 5 11 32 37 -5
12 Σεντ Λούις Σίτι Σεντ Λούις Σίτι 22 22 4 10 8 30 39 -9
13 Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι 20 23 5 5 13 37 48 -11
14 Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς 14 22 4 2 16 30 56 -26
Final Series
Final Series Play-offs

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr