Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Europa League: Eλφσμποργκ-Πάφος, ευκαιρία για τους Σουηδούς

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 - 02:54

Οι Σουηδοί επιστρέφουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μάλιστα απέναντι σε μία κυπριακή ομάδα που γεύεται για πρώτη φορά την εκτός συνόρων περιπέτεια

Προκριματικά Europa League: Eλφσμποργκ-Πάφος, ευκαιρία για τους Σουηδούς

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ελφσμποργκ-Πάφος
20:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 867
Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας, χωρίς κατάθεση, κάθε μέρα για όλο το Ευρωπαϊκό!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |



Έλφσμποργκ

Πρώτο ματς για τον πρώτο προκριματικό. Η Έλφσμποργκ, σε σχέση με την αντίπαλο της, είναι σε φουλ δράση, αφού το πρωτάθλημα της Σουηδίας είναι σε εξέλιξη. Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη (3-0 επί της Μπρομαποϊκάρνα, που έκανε ντεμπούτο ο νέος τεχνικός Όσκαρ Χίλιεμαρκ. Έχει μόνο νίκες στα 5 τελευταία εντός έδρας.

Πέρυσι δεν συμμετείχε σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Πάφος

Ιστορική πρώτη συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση για την Πάφο, που ιδρύθηκε το 2013. Κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το κύπελλο, τη σεζόν που τελείωσε νικώντας 3-0 την Ομόνοια. Ο Ισπανόας Καρσέδο είναι από πέρσι στον πάγκο της. Έφερε 0-0 στο τελευταίο φιλικό με τον Παναθηναϊκό. Απέκτησε 4 αμυντικούς, μεταξύ άλλων.

Πέρυσι δεν συμμετείχε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.61 3.9 4.25 2.07 1.61 1.41 2.52 1.65 2 1.14 1.17 2.05
Έλφσμποργκ - Πάφος / Εκτίμηση

Η σουηδική ομάδα έχει σαφέστατα μεγαλύτερη εμπειρία από την αντίπαλό της, η οποία πάντως θα παίξει για την εμπειρία και τη... χαρά του παιχνιδιού στην πρώτη της ευρωπαϊκή συμμετοχή. Πολύ πιθανό το σκορ να ανοίξει.
1 και over 1,5 στο 2,17 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr