Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Conference League: Συνδυαστικά κέρδη από τους δυνατούς

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 - 00:59

Τέσσερις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που κρύβουν υψηλές αποδόσεις με την προσοχή μας να εστιάζει στην εμπειρία των φαβορί

Προκριματικά Conference League: Συνδυαστικά κέρδη από τους δυνατούς

ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΖΟΝΤΙΝΟ-ΜΙΛΣΑΜΙ

Και φέτος η Ζοντίνο θα δώσει τα εντός έδρας ματς εκτός της Λευκορωσίας, λόγω απαγόρευσης της ΟΥΕΦΑ. Το πρώτο σχετικό ματς θα γίνει στο Ζομπατέλι της Ουγγαρίας. Η Τορπέντο πέρσι κατέλαβε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα Λευκορωσία. Φέτος ισοβαθμεί στην κορυφή με την Ντιναμό Μινσκ έπειτα από 15 αγωνιστικές.

Τι έκανε πέρσι

Αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο του Κόνφερενς Λιγκ από την ΑΕΚ Λάρνακας (2-3, 1-1)

Η Μιλσάμι είναι μια μεσαίας δυναμικής ομάδα που την περασμένη σεζόν κατέλαβε την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα της Μολδαβίας. Δεν κάνει αλλαγές στο ρόστερ. Στηρίζεται στον ίδιο κορμό με την περασμένη σεζόν, ενώ τα ηνία ανέλαβε ο Ιγκόρ Πιχουσεάκ με την προοπτική να οδηγήσει ένα βήμα παραπάνω τους «αετούς»

Τι έκανε πέρσι

Αποκλείστηκε στιν πρώτο προκριματικό του Κόνφερενς από την Λιθουανική Πανεβέζις (0-1, 2-2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Ζοντίνο είναι ανώτερη από την αντίπαλό της αλλά το γεγονός ότι παίζει εκτός Λευκορωσίας τα εντός έδρας ματς αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα. Αλλωστε αυτό πλήρωσε και χθες η Ντιναμό Μινσκ που έμεινε στο 0-0 με την Πιούνικ. Παρ'όλα αυτά, ορθολογικά ο άσος υπερτερεί. 1 και under 3,5 στο 2,27 από την Betsson


ΚΑΕΡΝΑΦΡΟΝ-ΚΡΟΥΣΕΙΝΤΕΡΣ

Το ματς δεν θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της Καερνάφρον που δεν πληρεί τα κριτήρια της διοργάνωσης, αλλά στην πόλη Μπανγκόρ. Η Καερνάφρον κατετάγη πέμπτη την περασμένη σεζόν στην Ουαλία, αλλά επικράτησε στη διαδικασία των πλέι οφ για την έξοδο στο Κόνφερενς Λιγκ, όπου θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία σε διεθνή διοργάνωση.

Τι έκανε πέρσι

Δεν συμμετείχε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Η Κρουσέιντερς είναι μια από τις πιο ισχυρές ομάδες στη Βόρεια Ιρλανδία, αλλά πέρσι περιορίστηκε στην τέταρτη θέση και χρειάστηκε να δώσει αγώνες πλέι οφ για να πάρει την πρόκριση στην Ευρώπη. Φέτος ενισχύεται μεταγραφικά για να επιστρέψει σε φάση διεκδίκησης του τίτλου, ενώ στον πάγκο παραμένει ο έμπειρος Ντέκλαν Κάντεν.

Τι έκανε πέρσι

Αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο του Κόνφερενς από την Νορβηγική Ρόζενμποργκ (2-2, 2-3 παράταση).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Κρουσέιντερς είναι το φαβορί στην αναμέτρηση. Οι Βορειοϊρλανδοί έχουν την εμπειρία και την ισχύ απέναντι σε μία «σταχτοπούτα». 2 και under 3,5 στο 2,75 από την Betshop


ΜΟΡΝΑΡ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ

Έμεινε στην 2η θέση στο πρωτάθλημα Μαυρουβουνίου που είναι η κορυφαία διάκριση στην ιστορία της. Στο -6 από την πρωταθλήτρια Ντέτσιτς. Έτσι θα παίξει για πρώτη φορά στην Ευρώπη, παρθενική συμμετοχή. Συνεχίζει στον πάγκο της ο Ντουράσκοβιτς που είναι στο πόστο από τον Μαΐο του ’23.

Τι έκανε πέρσι

Παίζει για πρώτη φορά στην Ευρώπη

Η Ντιναμό έμεινε στην 2η θέση στο πρωτάθλημα Γεωργίας. Έχασε το πρωτάθλημα για 3 βαθμούς από την Ντιναμό Μπατούμι. Άλλαξε τεχνικό με τον Αυστριακό Φέλντχοφερ να αναλαμβάνει το τιμόνι της τις 16/6 αντικαθιστώντας τον Καράσκο. Έχει κοουτσάρει ήδη σε 5 ματς μετρώντας 1-2-2. Μετρά 170 ματς στην Ευρώπη με 72 νίκες και 24 ισοπαλίες.

Τι έκανε πέρσι

Αποκλείστηκε στον 1ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ από την Αστάνα με σκορ 3-2 και εν συνεχεία από Χάμρουν στο Κόνφερενς με 3-1.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί να επιβληθεί και να ξεκαθαρίσει το τοπίο για την πρόκριση η Ντιναμό. Πρωτάρα και η Μόρναρ στην Ευρώπη, δύσκολα θα πάρει κάτι παραπάνω από... εμπειρίες. 2 και under 3.5 στο 2,43 από την Betsson

ΒΑΛΟΥΡ – ΒΛΑΖΝΙΑ

Έμεινε στην 2η θέση στο πρωτάθλημα Ισλανδίας και στο -11 από την Βίκινγκουρ. ‘Εχει κάποια εμπειρία στην Ευρώπη έχοντας καταφέρει τρεις φορές να προκριθεί στην επόμενη φάση. Σταθερά στον πάγκο της από το 2022 ο Γκρέταρσον. Στην 3η θέση στο εν εξελίξει πρωτάθλημα με 8 βαθμούς διαφορά από την κορυφή.

Τι έκανε πέρσι

Δεν είχε αγωνιστεί πέρσι στην Ευρώπη.

Έμεινε στην 3η θέση η Βλάζνια στο αλβανικό πρωτάθλημα και στο -4 από τις Εγκνατία και Παρτιζάνι. Εχει νέο προπονητή στον πάγκο ο Τόμας Μπράνταριτς που ήταν και διετία 2020-22. Εχει εμπειρία από την Ευρώπη όμως χωρίς ιδιαίτερη διάκριση. Στο πρόσφατο παρελθόν είχε περιπέτειες και με στημένα ματς.

Τι έκανε πέρσι

Αποκλείστηκε στον α’ γύρο του από την Λίνφιλντ με συνολικό σκορ 3-2. Η Βαλούρ είχε κακή χρονιά πέρυσι και έμεινε εκτός Ευρώπης αλλά φέτος πάει καλά στο εγχώριο πρωτάθλημα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρ' όλα αυτά το ματς είναι μάλλον ντέρμπι, έχοντας να αντιμετωπίσει μία σκληροτράχηλη ομάδα που θέλει να πάρει αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στη δυνατή έδρα της. Χ2 στο 2,47 από την Βetshop

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr