Ποδόσφαιρο

Conference League: Πληρώνει στο combo στο Βελέζ - Ίντερ Εσκάλντες

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 - 01:04

Ματς με φαβορί στην Βοσνία με την Βελέζ να 'χει σαφέστατα τον πρώτο λόγο για την νίκη

Conference League: Πληρώνει στο combo στο Βελέζ - Ίντερ Εσκάλντες

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.32 4.5 6.85 1.84 1.78 1.3 3 2.05 1.6 1.02 1.11 2.72

ΒΕΛΕΖ ΜΟΣΤΑΡ-ΙΝΤΕΡ ΕΣΚΑΛΝΤΕΣ

ΒΕΛΕΖ ΜΟΣΤΑΡ: Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Σαράγεβο γιατί το γήπεδο στο Μόσταρ δεν πληρεί τα κριτήρια της διοργάνωσης. Η Βελέζ την περασμένη σεζόν κατετάγη τρίτη στο πρωτάθλημα της Βοσνίας. Φέτος έριξε χρήματα για μεταγραφές, ενώ προσέλαβε και τον Αυστριακό προπονητή Νταμίρ Κάναντι, γνωστό από την διπλή θητεία στον Ατρόμητο, για να ανέβει επίπεδο.

Τι έκανε πέρσι

Δεν συμμετείχε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την περασμένη περίοδο

ΙΝΤΕΡ ΕΣΚΑΛΝΤΕΣ: Η Ίντερ πήρε πέρσι την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Ανδόρας που έχει κατακτήσει τρεις σερί σεζόν (2019-22). Πέρσι πέρασε και έναν γύρο στην ίδια διοργάνωση αποκλείοντας την Βίκινγκουρ από την Ισλανδία. Περιορισμένης δυναμικής ρόστερ, λίγες οι προσθαφαιρέσεις στην τρέχουαα μεταγραφική σεζόν, στον πάγκο βρίσκεται ξανά ο Ότγκερ Κανάλς.

Τι έκανε πέρσι

Πέρασε στον δεύτερο γύρο του Κόνφερενς Λιγκ όπου αποκλείστηκε από την Σκωτσέζικη Χιμπέρνιαν (2-1, 1-6)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Βελέζ φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη. Μας ικανοποιεί αρκετά η απόδοση στον 1. Ακόμη περισσότερο το combo με το over 1,5. Καλό το Click here">1.78 στην Betshop.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr