Ποδόσφαιρο

Φουλ δράση στο Κύπελλο Ιαπωνίας με δυνατές προτάσεις

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 - 00:15

Αρκετές επιλογές σε καλές αποδόσεις, ευκαιρίες, αλλά και ρίσκα στο Κύπελλο Ιαπωνίας.

Φουλ δράση στο Κύπελλο Ιαπωνίας με δυνατές προτάσεις

ΚΑΒΑΣΑΚΙ - ΤΡΙΝΙΤΑ ΟΙΤΑ

Στην έδρα της Οϊτά. Η Καβασάκι , στην Α' Ιαπωνίας, έφερε ισοπαλία 2-2 εκτός έδρας με τη Γιούμπιλο Ιβάτα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 20', έκανε την ανατροπή (51', 80'), αλλά ισοφαρίστηκε στο 92'! Αυτή ήταν η 4η διαδοχική ισοπαλία, ενώ παρέμεινε μακριά από τη νίκη σε 5ο ματς μετά από δύο επιτυχίες. Πάντως, σε οκτώ αγώνες έχει υποστεί μόνο μία ήττα.

Καλείται να βελτιωθεί

Η παρουσία της στο πρωτάθλημα, ωστόσο, είναι κατώτερη του αναμενομένου, βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και καλείται να βελτιωθεί. Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

ΚΑΒΑΣΑΚΙ ΣΟΝΙ ΣΕΝΤΑΪ 2-0

Η Καβασάκι νίκησε 2-0 με τα γκολ των Γιαμάντα (39’) και Μαρτσίνιο (58’).

Η Οϊτά, στη Β' Ιαπωνίας, επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Ιβάκι, με γκολ στο 92', έπειτα από ένα ισορροπημένο ματς. Επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια και βελτιώθηκε το κλίμα. Παράλληλα, έμεινε αήττητη σε 2ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί δύο.

Εφεση στο No Goal

Βρίσκεται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, αλλά για την ώρα είναι μακριά από την πρώτη εξάδα και πρέπει να εντείνει τις προσπάθειες της ώστε να βρεθει πιο κοντά στον στόχο της. Τα επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει No Goal.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

ΟΪΤΑ ΚΑΓΚΟΣΙΜΑ 1-0

Η Οϊτά επικράτησε 1-0 με γκολ του Ισα στο 73’.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λογικό το σετ και ο φαβοριτισμός της Καβασάκι. Κοιτάμε προς τα αριστερά, θα πάμε με τον 1. Ικανοποιητικό το Click here" style="color: #ff0000;">1.55 στην Click here" style="color: #ff0000;">Betshop.

ΚΙΟΤΟ ΣΙΜΙΖΟΥ

Στην έδρα της Σιμίζου. H Κιότο στην Α' Ιαπωνίας, επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Σόναν, με γκολ στο 24' και ενώ η αντίπαλος της έχασε πέναλτι στο 53'. Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ματς, έμεινε αήττητη σε 2ο διαδοχικό ματς, ενώ σε επτά αγώνες έχει μόνο μία ήττα.

Προτελευταία...

Ωστόσο, βρίσκεται στην προτελευταία θέση και είναι σε πίεση και καλείται να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, ώστε να ανέβει στη βαθμολογία. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει No Goal.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

ΚΙΟΤΟ ΟΜΙΓΙΑ 2-0

Η Κιότο νίκησε 2-0 με γκολ των Γιατσίντα (24’) και Γιαμασάκι (53’).

Η Σιμίζου, στη Β' Ιαπωνίας, επικράτησε εντός έδρας της Σίμπα Σεφ Γιουν. 2-0, με δύο γκολ στο πρώτο ημίωρο (7', 20'). Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες και δείχνει πως είναι σε φάση ανάκαμψης.

Κοντά στην κορυφή

Βρίσκεται στην 3η θέση, έχοντας μόλις ένα βαθμό διαφορά από την κορυφή και αναμένεται να είναι από τις ομάδες, οι οποίες θα διεκδικήσουν την απευθείας άνοδο. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5. Εκτός ο μέσος Ματσουζάκι (22/2).

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

ΣΙΜΙΖΟΥ ΧΕΒΙ ΙΝΤΡΟΥΣΤΡΙΣ 9-0

Σε… στιλ προπόνησης, η Σιμίζου νίκησε 9-0 (7’ Ντούγκλας Τάνκε, 29’ Ματσουζάκι, 56’ Καβατάνι, 57’, 64’, 69’, 83’ Γκουίντζι, 63’ πεν. Τσίμπα, 94’ Κιταγκάβα).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από δω το γυρίσαμε, από κει το γυρίσαμε, δεν βγάλαμε άκρη. Επομένως πάμε με no bet.

ΝΙΓΚΑΤΑ ΑΛΜΠΙΡΕΞ - Β-ΒΑΡΕΝ ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ

Στην έδρα της Β-Βάρεν Ναγκασάκι. Στο Λιγκ Καπ: Νιγκάτα Β-Βάρεν Ναγκασάκι 2-1 (5/6) και Β-Βάρεν Ναγκασάκι Νιγκάτα 1-1 (9/6). Η Νιγκάτα, στην Α' Ιαπωνίας, έχασε εντός έδρας με 3-4 από την Τόσου, σε ένα θεαματικό ματς! Βρέθηκε πίσω 0-1 στο 13', ισοφάρισε στο 17', στη συνέχεια δέχθηκε τρία γκολ (32', 51', 53') και μείωσε με γκολ στο 61' και στο 84'.

Τέλος το σερί

Ελαβε τέλος το αήττητο σερί των οκτώ αγώνων, ενώ σε πέντε αγώνες έχει μία νίκη. Είναι στο 2ο μισό της βαθμολογίας, αλλά για την ώρα δεν κινδυνεύει άμεσα.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

ΝΙΓΚΑΤΑ ΓΚΙΡΑΒΑΝΖ 4-4 (κ.α., 3-1 πεν.)

Η Νιγκάτα προηγήθηκε 1-0 (Κόμι), στη συνέχεια βρέθηκε πίσω 1-2 (37’, 42’), προηγήθηκε και πάλι -3-2 (45’+3’ Τανιγκούτσι, 53’ Οκουμούρα), ισοφαρίστηκε 3-3 (78’), έκανε το 4-3 (90’ πεν. Σουζούκι), το 4-4 στο 94’ και προκρίθηκε στα πέναλτι!

Η Β-Βάρεν Ναγκασάκι, στη Β' Ιαπωνίας, επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Ροάκο Κουμαμότο, με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο (16', 22'). Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Τοκουσίμα. Παράλληλα, έμεινε αήττητη σε 5ο διαδοχικό ματς, ενώ σε 27 αγώνες έχει υποστεί μόλις μία ήττα!

Στην κορυφή!

Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και είναι μία από τις ομάδες οι οποίες διεκδικούν την απευθείας άνοδο. Το κλίμα στην ομάδα είναι αρκετά καλό και υπάρχει αυτοπεποίθηση, με την ομάδα να δείχνει πως έχει δυναμική.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

Β-ΒΑΡΕΝ ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ ΚΑΜΑΤΑΜΑΡΕ 3-2

Η Β-Βάρεν Ναγκασάκι προηγήθηκε 2-0 (1’ Ματσουζάβα, 3’ Χούανμα), δέχθηκε γκολ στο 44’, στο 58’ ο Γιαμάντα έκανε το 3-1 και το 3-2 έγινε στο 70’.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μοιρασμένο το σετ. Δεν προκύπτει ξεκάθαρο φαβορί. Πιο safe να πάμε με τα γκολ. Πάμε με το g/g. Αρκετά καλό το Click here" style="color: #ff0000;">1.65 στην Click here" style="color: #ff0000;">Betshop.

ΣΑΓΚΑΝ ΤΟΣΟΥ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ

Στην έδρα της Γιοκοχάμα. Η Τόσου, στην Α' Ιαπωνίας, επικράτησε εκτός έδρας της Νιγκάτα με 4-3, σε ένα θεαματικό παιχνίδι! Προηγήθηκε στο 16', ισοφαρίστηκε στο 17', στη συνέχεια έκανε το 4-1 (32', 51', 53'), δέχθηκε δύο γκολ στο 61', και στο 84', αγχώθηκε στο τέλος, αλλά τελικά έφτασε στην επικράτηση.

Σε άνοδο

Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες, δείχνει πως είναι σε άνοδο και το κλίμα είναι καλύτερο. Βρίσκεται, πάντως, ακριβώς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και είναι σε πίεση.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

ΤΟΣΟΥ ΚΟΤΣΙ 2-1

Η Τόσου προηγήθηκε στο 3’ με τον Βινίσιους Αραούχο, ισοφαρίστηκε στο 44’ και στο 51’ πάλι ο Βινίσιους Αραούχο έκανε το 2-1.

Η Γιοκοχάμα, στη Β' Ιαπωνίας, επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Μπλάουμπλιζ Ακίτα, με γκολ στο 72'. Βρίσκεται στη 2η θέση, ένα βαθμό πίσω απο την κορυφή και είναι από τις ομάδες, οι οποίες διεκδικούν την απευθείας άνοδο.

Οκτώ σερί νίκες

Σημείωσε 8η διαδοχική νίκη, η μία στην παράταση, στην προηγούμενη φάση του Κυπέλλου, ενώ έχει εννέα επιτυχίες σε δέκα ματς και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Επίσης, σε έντεκα αγώνες έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 3,5.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΧΑΤΣΙΝΟΕ 1-1 (κ.α., 2-1 παρ.)

Η Γιοκοχάμα προηγήθηκε στο 58’ με τον Μίτα, ισοφαρίστηκε στο 88’ και προκρίθηκε με γκολ του Μουρόι στο 109’ της παράτασης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βασικός στόχος η άνοδος για την Γιοκοχάμα. Επομένως κοιτάμε προς τα αριστερά. Θα πάμε συντηρητικά με τον 1 DNB. Εξαιρετικό το Click here">2.21 στην Click here">Betshop.

ΣΑΠΟΡΟ ΓΙΑΜΑΓΚΑΤΑ

Στην έδρα της Γιαμαγκάτα. Η Σαπόρο, στην Α' Ιαπωνίας, έχασε 0-2 εκτός έδρας από την καλύτερη Κασίμα, με δύο γκολ που δέχθηκε στο 2ο ημίχρονο (61', 66'). Υπέστη 5η διαδοχική ήττα, χωρίς να έχει σημειώσει γκολ και ενώ είχε προηγηθεί αήττητο τριών αγώνων.

Δύσκολη η παραμονή

Πρόκειται για μία ομάδα με αρκετές αδυναμίες, βρίσκεται στην τελευταία θέση, απέχει ήδη 11 βαθμούς από τη γραμμή σωτηρίας και όπως δείχνουν τα πράγματα, δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία. Τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5 και No Goal.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

ΣΑΠΟΡΟ ΤΟΤΣΙΓΚΙ 3-1

Η Σαπόρο προηγήθηκε 2-0 (9’ Κιμ Γκουν, 16’ Ιζούμα), δέχθηκε γκολ στο 45’+2’ και ο Χάρα στο 65’ έκανε το 3-1.

Η Γιαμαγκάτα, στη Β' Ιαπωνίας, επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Τοτσίγκι, με γκολ που πέτυχε στο 77', έπειτα από ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη, ενώ έμεινε αήττητη σε 3ο παιχνίδι. Επίσης, σε οκτώ αγώνες έχει υποστεί μόνο μία ήττα και σε γενικές γραμμές είναι σε καλή κατάσταση.

Μακριά απ' όλα

Βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, μακριά από την πρώτη εξάδα, αλλά και από την επικίνδυνη ζώνη, όπως δείχνουν τα πράγματα, δύσκολα θα αλλάξει η κατάσταση της.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

ΓΙΑΜΑΓΚΑΤΑ ΣΑΓΚΑΜΙΧΑΡΑ 3-2

Η Γιαμαγκάτα προηγήθηκε 2-0 (9’ Γιαμάντα, 12’ Ματσουμότο), δέχθηκε γκολ στο 21’, στο 39’ ο Κάτο έκανε το 3-1 και στο 55’ έγινε το 3-2.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φαβορί η Σάπορο βάσει αποδόσεων. Εμείς διαφωνούμε με αυτό. Δεν θα ασχοληθούμε με τελικό σημείο νικητή. Γενικώς θα αφήσουμε την όποια επιλογή στο live.

ΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ - ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ

Στην έδρα της Βέντφορετ Κόφου. Η Σερέζο Οσάκα, στην Α' Ιαπωνίας, έφερε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με την Τόκιο Βέρντι. Στο 42' απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, δέχθηκε γκολ στο 49', αλλά τελικά ισοφάρισε στο 76'. Ελαβε τέλος το μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγώνων. Ωστόσο, έμεινε αήττητη σε 7ο διαδοχικό ματς, ενώ σε 12 αγώνες έχει υποστεί μόνο μία ήττα.

Εφεση στο Goal/Goal

Βρίσκεται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και θέλει να πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα. Τα εννέα από τα δέκα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

ΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ ΤΖΙ ΛΙΣ 3-1

Η Σερέζο Οσάκα προηγήθηκε 2-0 (7’ Γουατανάμπε, 14’ Σακάτα), δέχθηκε γκολ στο 27’ και στο 64’ ο Ταμέντα έκανε το 3-1.

Η Βέντφορετ Κόφου, στη Β' Ιαπωνίας, έχασε 1-3 εντός έδρας από την Τοκουσίμα. Προηγήθηκε στο 39', αλλά στο δεύτερο ημίχρονο πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και δέχθηκε τρία γκολ (57', 67', 98'). Επέστρεψε άμεσα στις ήττες μετά την εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Οϊτά.

Μία νίκη σε έντεκα ματς

Παράλληλα, έμεινε μακριά από τη νίκη σε 2ο διαδοχικό ματς, ενώ σε έντεκα αγώνες έχει σημειώσει μόνο μία νίκη και δεν είναι σε καλή κατάσταση. Βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και θέλει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

ΒΕΝΤΦΟΡΕΤ ΚΟΦΟΥ ΧΟΝΤΑ 2-0

Η Βέντφορετ Κόφου νίκησε 2-0 με δύο γκολ του Ουτάκα (82’, 91’).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυνατός ο άσσος. Σε πολύ κακή κατάσταση η φιλοξενούνενη. Καλό το Click here" style="color: #ff0000;">1,81 στην Click here" style="color: #ff0000;">Betshop.

ΣΟΝΑΝ ΜΠΕΛΜΑΡΕ - ΤΟΚΙΟ ΒΕΡΝΤΙ

Στην Α’ Ιαπωνίας: Σόναν Τόκιο Βέρντι 1-2 (3/4). Η Σόναν, στην Α' Ιαπωνίας, επικράτησε 3-2 εκτός έδρας της Ουράβα, σε ένα ματς το οποίο είχε δραματικό τέλος! Προηγήθηκε στο 32', στο 2ο ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκορ (61', 74'), αλλά έκανε την ανατροπή στο τέλος (90', 92')! Επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα παιχνίδια και βελτιώθηκε το κλίμα.

Σε πίεση...

Πάντως, παρουσιάζει αρκετές αδυναμίες, βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και είναι σε πίεση. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς έχουν έρθει Under 2,5.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

ΣΟΝΑΝ ΚΟΝΑΝ 3-1

Η Σόναν προηγήθηκε στο 37’ με τον Γιαμάντα, ισοφαρίστηκε στο 50’, αλλά στη συνέχεια ο Λούκιαν πέτυχε δύο γκολ (80’, 96’).

Η Τόκιο Βέρντι, στην Α' Ιαπωνίας, έφερε ισοπαλία 1-1 εντός έδρας με τη Σερέζο Οσάκα. Στο 42' έμεινε με δέκα παίκτες, προηγήθηκε πάντως στο 49', αλλά τελικά ισοφαρίστηκε στο 76'. Δε μπόρεσε έτσι να δώσει συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη 2-1 με τη Γιοκοχάμα Μαρίνος. Τουλάχιστον, έμεινε αήττητη σε 2ο διαδοχικό ματς, ενώ σε τέσσερα παιχνίδια έχει μία ήττα.

Περιορισμένες δυνατότητες

Γενικά, πρόκειται για μία ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες. Βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά και από την πρώτη τριάδα.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

ΤΟΚΙΟ ΒΕΡΝΤΙ ΝΑΓΚΑΝΟ 5-0

Ανετη επικράτηση για την Τόκιο Βέρντι με 5-0 (30’ Γιαμάντα, 43’, 62’ Χακαμάτα, 76’ Γιαμάμι, 85’ Κιμούρα).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ομάδα περιορισμένων δυνατότητων η Τόκιο κι αυτό μας δίνει ένα δικαίωμα να κοιτάμε προς τα αριστερά. Πάμε με τον 1 DNB. Καλό το Click here">1.79 στην Click here">Betshop.

ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ ΕΧΙΜΕ

Στην έδρα της Εχίμε. Η Φουκουόκα, στην Α' Ιαπωνίας, έχασε με 1-2 εντός έδρας από την Κιότο Σάνγκα, σε ένα παιχνίδι το οποίο είχε απίστευτο φινάλε! Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 47', ισοφάρισε στο 93', αλλά δέχθηκε 2ο γκολ στο 99'! Ελαβε τέλος το μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγώνων, καθώς και το αήττητο επτά αγώνων.

Στόχος η τριάδα

Βρίσκεται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και θέλει να πλησιάσει την πρώτη τριάδα. Στα δέκα τελευταία ματς, μόνο σε ένα δεν έχει σκοράρει

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ ΣΙΤΙ 8-0

Περίπατος για τη Φουκουόκα με 8-0 (30’ Γουέλινγκτον, 43’ Καναμόρι, 51’ Κιτατζίμα, 65’, 81’ Ζαχέντι, 72’, 88’ Ματσουόκα, 77’ Τσουρούνο).

Η Εχίμε, στη Β' Ιαπωνίας, υπέστη βαριά ήττα με 0-4 από τη Θέσπα Γκούνμα εντός έδρας, δεχόμενη από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο (36', 45', 57', 76'). Υπέστη 2η διαδοχική ήττα με το ίδιο σκορ και ενώ είχαν προηγηθεί τέσσερις επιτυχίες και βρίσκεται σε πτώση...

Προβληματίζει...

Προβληματίζει έντονα η αμυντική λειτουργία στα τελευταία ματς, αλλά και η επιθετική δυστοκία. Είναι στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, αλλά βρίσκεται μακριά από την πρώτη τριάδα. Τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

ΟΚΑΪΑΜΑ ΕΧΙΜΕ 1-7

Η Εχίμε προηγήθηκε 2-0 (1’ Μοριβάκι, 15’ Χαμασίτα), δέχθηκε γκολ στο 28’ και στη συνέχεια πέτυχε 5 γκολ (42’, 51’, 72’ Φουναχάσι, 70’ Χαμασίτα, 86’ Οζάκι).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά η απόδοση τον 1 δεν μας ικανοποιεί. Ίσως το Over 2,5, αλλά και πάλι δεν τρελαινόμαστε…

ΒΙΣΕΛ ΚΟΜΠΕ - ΤΟΚΟΥΣΙΜΑ ΒΟΡΤΙΣ

Στην έδρα της Τοκουσίμα. Η Βίσελ Κόμπε, στην Α' Ιαπωνίας, επικράτησε 3-1 εκτός έδρας της Χιροσίμα. Προηγήθηκε στο 11', ισοφαρίστηκε στο 17', αλλά στο δεύτερο ημίχρονο παρουσίασε καλύτερη εικόνα, πέτυχε δύο γκολ (52', 71'). Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ματς χωρίς επιτυχία. Επίσης, σε επτά αγώνες έχει μία ήττα και σε γενικές γραμμές είναι σε καλή κατάσταση.

Στο όριο της τριάδας

Βρίσκεται οριακά εκτός της πρώτης τριάδας. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

ΒΙΣΕΛ ΚΟΜΠΕ ΤΟΓΙΑΜΑ 2-0

Η Βίσελ Κόμπε νίκησε 2-0 με γκολ των Μιγιασίρο (15’) και Πάτρικ (60’).

Η Τοκουσίμα, στη Β' Ιαπωνίας, επικράτησε εκτός έδρας της Βέντφορετ Κοφού με 3-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 39', αλλά στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε τρία γκολ (57', 67', 98') και έφτασε στην επικράτηση. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Β-Βάρεν Ναγκασάκι. Παράλληλα, έμεινε αήττητη σε 3ο διαδοχικό ματς, ενώ έχει μία ήττα σε πέντε παιχνίδια.

Στο δεύτερο μισό

Είναι στο 2ο μισό της βαθμολογίας, το... ταβάνι της είναι χαμηλό, ωστόσο βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

ΤΟΚΟΥΣΙΜΑ ΣΕΝΤΑΪ 1-0

Η Τοκουσίμα νίκησε 1-0 με γκολ του Ουατάρι στο 93’!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν πάρουμε, κάτι, θα πάμε με την κόντρα. Κοιτάμε το Χ2 της διπλής ευκαιρίας και περιμένουμε τις αποδόσεις.

ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ ΜΙΤΟ

Στην έδρα της Μίτο. Η Γιοκοχάμα Μαρίνος, στην Α' Ιαπωνίας, υπέστη συντριβή εκτός έδρας από την Γκάμπα Οσάκα με 0-4, δεχόμενη από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο (4', 45'+3', 70', 88'). Υπέστη 4η διαδοχική ήττα και ενώ είχαν προηγηθεί δύο νίκες και προβληματίζει ένοντα με την εικόνα που παρουσιάζει.

Κατώτερη των προσδοκιών

1Βρίσκεται στο 2ο μισό της βαθμολογίας, μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά προσδοκούσε σε καλύτερη παρουσία και καλείται να βελτιωθεί. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς έχουν έρθει Over 2,5.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ ΤΖΙΦΟΥ 2-2 (κ.α., 5-4 πεν.)

Η Γιοκοχάμα Μαρίνος προηγήθηκε στο 81’ με τον Ουνάκα, στη συνέχεια βρέθηκε πίσω 1-2 (83’, 89’), ισοφάρισε στο 96’ με τον Ινούε και προκρίθηκε στα πέναλτι!

Η Μίτο, στη Β' Ιαπωνίας, πραγματοποιήσε κακή εμφάνιση στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Φουτζιέντα και έχασε 1-3. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-3 (36', 41', 48') και μείωσε στο 92'. Επέστρεψε άμεσα στις ήττες μετά την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Ρενόφα Γιαμαγκούτσι. Παράλληλα, έμεινε μακριά από τη νίκη σε 3ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί δύο επιτυχίες.

Σε πίεση

Βρίσκεται ακριβώς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και είναι σε πίεση. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

ΡΟΑΣΟ ΚΟΥΜΑΜΟΤΟ ΜΙΤΟ 1-2

Η Μίτο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 29’, αλλά έκανε την ανατροπή (51’ Αντο, 92’ Ουμέντα).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φαβορί οι γηπεδούχοι και μ’ αυτούς θα πάμε. Πληρώνει ο 1. Θα πάμε με το Click here">1,63 στην Click here">Betshop.

ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ - ΤΕΓΚΕΒΑΧΑΡΟ ΜΙΓΙΑΖΑΚΙ

Στην έδρα της Τεγκεβαχάρο Μιγιαζάκι. Η Γκάμπα Οσάκα έκανε... περίπατο στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Γιοκοχάμα Μαρίνος, στην Α' Ιαπωνίας και επικράτησε με το ευρύ 4-0, πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο (4', 45'+3', 70', 88'). Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο παιχνίδια, ενώ σε δώδεκα αγώνες έχει υποστεί μόνο μία ήττα.

Σε υψηλό επίπεδο

Βρίσκεται στην 3η θέση και διεκδικεί τον τίτλο, έχοντας διαφορά πέντε βαθμών από την κορυφή. Τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ 3-0

Η Γκάμπα Οσάκα επικράτησε 3-0 με γκολ των Ντάουχαν (19’), Γιαμασίτα (25’) και Τζέμπαλι (35’).

Η Τεγκεβαχάρο Μιγιαζάκι αγωνίζεται στην 3η κατηγορία και στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε 0-1 εντός έδρας από την Τζίφου, με γκολ στο 65, παρά το γεγονός ότι από το 57' έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα. Υπέστη 2η διαδοχική ήττα και ενώ είχε προηγηθεί αήττητο έξι αγώνων. Επίσης, έμεινε μακριά απο τη νίκη σε 4ο ματς, ενώ σε έξι παιχνίδια έχει μία επιτυχία.

Αρκετές αδυναμίες

Παρουσιάζει πολλές αδυναμίες, βρίσκεται ακριβώς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, είναι σε πίεση και παλεύει για την παραμονή της.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ ΤΕΓΚΕΒΑΧΑΡΟ ΜΙΓΙΑΖΑΚΙ 1-2

Η Τεγκεβαχάρο Μιγιαζάκι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 61’, αλλά έκανε την ανατροπή (77’ Ανο, 94’ πεν. Ινούε).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όλα πετσοκομμένα στο ζευγάρι, Οτιδήποτε πάρουμε μόνο στο live.

ΚΑΣΙΜΑ ΑΝΤΛΕΡΣ ΦΟΥΤΖΙΕΝΤΑ

Στην έδρα της Φουτζιέντα. Η Κασίμα, στην Α' Ιαπωνίας, επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Σαπόρο, ανεβάζοντας την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο και πετυχαίνοντας δύο γκολ (61', 66'). Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, με εκατέρωθεν ευκαιρίες. Επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά από τέσσερα παιχνίδια και βελτιώθηκε το κλίμα, ενώ σε οκτώ αγώνες έχει υποστεί μόνο μία ήττα.

Σε υψήλο επίπεδο

Κινείται σε υψηλό επίπεδο, βρίσκεται στη 2η θέση και διεκδικεί τον τίτλο, έχοντας διαφορά πέντε βαθμών από την πρωτοπόρο Μασίντα Ζέλβια.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

ΚΑΣΙΜΑ ΝΑΡΑ ΚΛΑΜΠ 2-1

Η Κασίμα προηγήθηκε στο 21’ με τον Γκάβριτς, ισοφαρίστηκε στο 41’ και στο 53’ ο Σουζούκι έκανε το 2-1.

Η Φουτζιέντα, στη Β' Ιαπωνίας, πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μίτο και επικράτησε εύκολα με 3-1. Προηγήθηκε 3-0 (36', 41', 48') και δέχθηκε γκολ στο 92'. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες και δείχνει πως είναι σε άνοδο.

Σε ίση απόσταση

Βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, έχοντας την ίδια διαφορά τόσο από την επικίνδυνη ζώνη, όσο και απο την πρώτη εξάδα. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

ΦΟΥΤΖΙΕΝΤΑ ΤΟΤΣΙΓΚΙ 2-0

Η Φουτζιέντα επικράτησε 2-0 με γκολ των Σιμαμπούκου (5’) και Νακαγκάβα (33’).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ξεκάθαρα τα πράματα, Φαβορί η Κασίμα. Ικανοποιητικό το Click here">1.56 στην Click here">Betshop.

ΤΟΚΙΟ - ΣΙΜΠΑ ΙΣΙΧΑΡΑ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Στην έδρα της Σίμπα Ισιχάρα. Η Τόκιο, στην Α' Ιαπωνίας, έχασε 2-3 εκτός έδρας από την Κασίβα. Προηγήθηκε στο 2', στη συνέχεια βρέθηκε πίσω 1-2 (14', 32'), ισοφάρισε στο 86', αλλά δέχθηκε 3ο γκοολ στο 94'! Υπέστη 2η διαδοχική ήττα και ενώ είχαν προηγηθεί δύο νίκες και αήττητο τεσσάρων αγώνων και δείχνει πως είναι σε πτώση.

Μακριά από την τριάδα

Βρίσκεται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, αλλά είναι μακριά απο την πρώτη τριάδα. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

ΤΟΚΙΟ ΒΕΡΤΙΕΝ 3-0

Η Τόκιο νίκησε 3-0 με γκολ των Χιγκάσι (21’), Μορισίγκε (37’) και Χαρακάβα (42’).

Η Σίμπα Ισιχάρα, στη Β' Ιαπωνίας, έχασε 0-2 εκτός έδρας από τη Σιμίζου, δεχόμενη τα δύο γκολ στο πρώτο ημίωρο (7', 30'). Στη συνέχεια είχε ορισμένες ευκαιρίες, αλλά δεν έφτασε τελικά στο γκολ. Δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη με την Καγκοσίμα (2-1) και επέστρεψε άμεσα στις ήττες.

Με σκαμπανεβάσματα

Παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της εσχάτως και καλείται να γίνει πιο πιο σταθερή, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες της για την πρώτη εξάδα, από την οποία απέχει δύο βαθμούς.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

ΣΙΜΠΑ ΙΣΙΧΑΡΑ ΤΣΟΥΚΓΙΟ 2-1

Η Σίμπα Ισιχάρα προηγήθηκε 2-0 (10’ Τακάτζι, 28’ Καζάμα) και δέχθηκε γκολ στο 37’.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: No bet λόγω φιλοξενούμενης. Ικανή για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο.

ΧΙΡΟΣΙΜΑ ΙΒΑΚΙ

Στην έδρα της Ιβάκι. H Χιροσίμα, στην Α' Ιαπωνίας, έχασε 1-3 εντός έδρας από τη Βίσελ Κόμπε. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 11', ισοφάρισε στο 17', αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε δύο γκολ (52', 71'). Ελαβε τέλος το αήττητο σερί των τριών αγώνων, παράλληλα έμεινε μακριά από τη νίκη σε 3ο διαδοχικό ματς, ενώ σε πέντε αγώνες έχει μόνο μία επιτυχία.

Εφεση στο Goal/Goal

Είναι στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, ωστόσο βρίσκεται μακριά από την πρώτη τριάδα. Τα οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

ΧΙΡΟΣΙΜΑ ΜΠΑΛΕΪΝ 11-2

Η Χιροσίμα επικράτησε με σκορ… πόλο, έχοντας προηγηθεί 5-1 στο ημίχρονο.

Η Ιβάκι, στη Β' Ιαπωνίας, έχασε 0-1 εντός έδρας από την Οϊτά, με γκολ που δέχθηκε στο 92' και ενώ νωρίτερα είχαν προηγηθεί εκατέρωθεν ευκαιρίες. Υπέστη 3η διαδοχική ήττα μετά από αήττητο τριών αγώνων. Επίσης, σε πέντε αγώνες έχει μία νίκη και είναι φανερό ότι δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Μακριά από την εξάδα

Είναι στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, αλλά βρίσκεται μακριά από την πρώτη εξάδα και καλείται να δείξει καλύτερη εικόνα. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

ΜΠΛΑΟΥΜΠΛΙΤΖ ΑΚΙΤΑ ΙΒΑΚΙ 0-2

Η Ιβάκι νίκησε 2-0 με γκολ των Αρίμα (35’) και Γιαμαγκούτσι (73’).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ναι, φαβορί η γηπεδούχος. Καλός ο άσσος. Λίγο τον αφήνουμε στο live να φθάσει γύρω στο 1.50 και πάμε δυνατά.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΑΠΩΝΙΑΣ

Την Τετάρτη 10/7 θα διεξαχθούν και τα 16 παιχνίδια της φάσης των «32» του Κυπέλλου Ιαπωνίας. Οι αγώνες είναι νοκ άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Το πρόγραμμα: Βίσελ Κόμπε Τοκουσίμα 12.30, Τόσου Γιοκοχάμα 12.30, Σερέζο Οσάκα Βέντφορετ Κόφου 13.00, Κασίμα Φουτζιέντα 13.00, Τζαπάν Σόκερ Κόλετζ Ρενόφα Γιαμαγκούτσι 13.00, Γιοκοχάμα Μαρίνος Μίτο 13.00, Καβασάκι Οϊτά 13.00, Χιροσίμα Ιβάκι 13.00, Φουκουόκα Εχίμε 13.00, Σόναν Τόκιο Βέρντι 13.00, Σαπόρο Γιαμαγκάτα 13.00, Γκάμπα Οσάκα Μιγιαζάκι 13.00, Κιότο Σάνγκα Σιμίζου 13.00, Κασίβα Τσουκούμπα 13.00, Νιγκάτα Β-Βάρεν Ναγκασάκι 13.00, Τόκιο Σίμπα ΖΕΦ Γ. 13.00.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr