Ποδόσφαιρο

Copa America: Ουρουγουάη - Κολομβία, σε εξαιρετική κατάσταση!

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 - 00:08

Δύο ομάδες που αποτέλεσαν την ευχάριστη έκπληξη στον θεσμό, αφού με τις εμφανίσεις τους έδειξαν πως βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο, θα κονταροχτυπηθούν για τη πρόκριση στον μεγάλο τελικό! 

Copa America: Ουρουγουάη - Κολομβία, σε εξαιρετική κατάσταση!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Κολομβία - Ουρουγουάη.

Ματς για τα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα που θα γίνει στο Σάρλοτ, στη Βόρεια Καρολίνα και σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Κολομβία

Η Ουρουγουάη είχε και αποβολή στο 74’ στο ντέρμπι με την Βραζιλία αλλά χαμογέλασε στο τέλος στα πέναλτι. Μόλις ένα γκολ δέχθηκε στα 4 ματς που έδωσε, ενώ συνολικά σκόραρε 9 φορές. Πολύ καλή η δουλειά που έχει κάνει ο Μαρσέλο Μπιέλσα από τότε που ανέλαβε. Τελευταία φορά που πήρε τον τίτλο στο Κόπα Αμέρικα ήταν το 2011 στην Αργεντινή. Στις δύο τελευταίες διοργανώσεις έφτασε έως τα προημιτελικά. Εχει 7 νίκες και 4 ισοπαλίες στα τελευταία 13 ματς στη διοργάνωση και τα 10 από αυτά ήταν και no goal.

Aγωνιστικά νέα

Τιμωρημένος είναι ο Ναντέζ (μπακ), τραυματίες οι βασικοί Αραούχο (χαφ), Βίνια (μπακ).

Πιθανή ενδεκάδα

Βάργκας, Μούνιεζ, Σάντσες, Μίνα, Μοζίκα, Λερμά, Ρίος, Αρίας, Χάμες, Λουίς Ντίαζ, Μπόρε

Ουρουγουάη

Η Κολομβία έδειξε τις διαθέσεις της και την πολύ καλή αγωνιστική της κατάσταση απέναντι στον Παναμά. Εξαιρετικός ο Χάμες Ροντρίγκες, που έχει φορέσει και την φανέλα του Ολυμπιακού καθώς σκόραρε με πέναλτι και είχε δύο ασίστ. Ο Κολομβιανός σταρ γενικά κάνει είναι σούπερ στο Κόπα Αμέρικα και είναι εκ των κορυφαίων παικτών. Η ομάδα του Αργεντινού, Νέστορ Λορέντσο, έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στα 4 ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής. Έφτασε τα 27 σερί ματς αήττητη σε επίσημα και φιλικά, με 20 νίκες. Πολύ καλές οι εμφανίσεις και του άσου της Λίβερπουλ Λουίς Ντίας. Το 2016 που διεξήχθη ξανά στα γήπεδα της Αμερικής αποκλείστηκε στα ημιτελικά, όπως και το 2021.

Aγωνιστικά νέα

Διαθέσιμοι οι Λουκουμί (στόπερ), Λέρμα (χαφ).

Πιθανή ενδεκάδα

Ροσέτ, Βαρέλα, Χιμένεθ, Ολιβέρα, Βίνα, Ουγκάρτε, Βαλβέρδε, Αραούχο, Ντε λα Κρουζ, Πελίστρι, Νούνιεζ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
Κολομβία - Ουρουγουάη / Εκτίμηση

Σε τρομερή κατάσταση και οι δύο ομάδες. Έφτασαν δικαίως ως εδώ και αναμφίβολα, με τις εμφανίσεις τους και τη ποιότητά τους, ανέβασαν κατακόρυφα το επίπεδο του φετινού Κόπα Αμέρικα. Σπουδαία αναμέτρηση που μοιάζει να είναι στη κόψη του ξυραφιού. Οι τρεις τελευταίες τους συναντήσεις έληξαν ισόπαλες. Το ίδιο βλέπουμε και εδώ και έτσι θα κινηθούμε. Χ (2.90) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr