Ποδόσφαιρο

Euro 2024: Ολλανδία - Αγγλία, ψάχονται οι φιλοξενούμενοι!

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 - 00:51

Η Ολλανδία έδειξε στα τελευταία παιχνίδια μια βελτιωμένη εικόνα και απειλεί στα ίσια πλέον το φαβορί της διοργάνωσης, σύμφωνα πάντα με τις αποδόσεις. 

Euro 2024: Ολλανδία - Αγγλία, ψάχονται οι φιλοξενούμενοι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Oλλανδία - Αγγλία.

Ημιτελική φάση για το EURO 2024. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

ΚΩΔ ΟΠΑΠ: 102, 22:00, ERT 1

Betshop: Νέα προσφορά γνωριμίας χωρίς κατάθεση! Κάθε μέρα δώρα για 7 ημέρες

Όροι & προϋποθέσεις | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολλανδία

Η Ολλανδία έπαιξε με την… φωτιά, αλλά μετά το γκολ της Τουρκίας αφυπνίστηκε και χρειάστηκε έξι λεπτά για να φθάσει στην ανατροπή και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά. Οι “οράνιε” άφησαν μέτριες εντυπώσεις στην φάση των ομίλων (1-1-1), αλλά παρουσιάζονται αισθητά βελτιωμένοι στα νοκ άουτ ματς, όπου ξεπέρασαν τα εμπόδια της Ρουμανίας και της Τουρκίας σκοράροντας πέντε φορές! Θα αγωνιστεί στα ημιτελικά για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, μετρά συνολικά έξι παρουσίες στην καλύτερη τετράδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. “Δείξαμε πως διαθέτουμε και χαρακτήρα. Υποφέραμε αλλά γυρίσαμε το σκορ και η πρόκριση στα ημιτελικα αποτελεί σπουδαία επιτυχία για μια χώρα όπως η Ολλανδία” υπογράμμισε ο Κούμαν.

Aγωνιστικά νέα

Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για τον Ρόναλντ Κούμαν που έχει επιλέξει ίδια ενδεκάδα στα δύο τελευταία ματς. “Παίζεται” μια θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης ανάμεσα σε Μπερχφάιν και Φρίμπονχ.

Πιθανή ενδεκάδα

Φερμπρούχεν – Ντάμφρις, Ντε Λιχτ, Φαν Ντέικ, Άκε – Σχάουτεν, Σίμονς, Ρέιντερς - Μάλεν, Ντεπάι, Χάκπο.

Αγγλία

Αποστολή εξετελέσθη για την Αγγλία που έστω δύσκολα ξεπέρασε το εμπόδιο της Ελβετίας και προκρίθηκε στους “4” της διοργάνωσης “ξορκίζοντας” μάλιστα και την… κατάρα των πέναλτι. Τα “τρία λιοντάρια” μπορεί να μην έχουν εντυπωσιάσει στα γήπεδα της Γερμανίας, αλλά συνεχίζουν αήττητα στο τουρνουά και δικαιούνται να ελπίζουν στην πρόκριση στον τελικό για δεύτερο σερι τουρνουά. “Συμμετέχουμε σε ημιτελικό για τρίτη φορά στα τέσσερα τελευταία τουρνουά. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε” υπογράμμισε ο Γκάρεθ Σάουθγκέιτ.

Aγωνιστικά νέα

Διαθέσιμος ο αρχηγός και βασικός επιθετικός Κέιν που χρειάστηκε να αντικατασταθεί στην παράταση του προημιτελικού λόγω μικροτραυματισμού. Εξέτισε ο βασικός στόπερ Γκουεχί που αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, ενώ φανέλα βασικού διεκδικεί και ο μπακ Λιουκ Σο που κόντρα στην Ελβετία αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην διοργάνωση.

Πιθανή ενδεκάδα

Πίκφορντ – Γουόκερ, Στόουνς, Γκουέ - Τρίπιερ, Ράις, Μέινου, Σακά - Μπέλιγχαμ, Κέιν, Φόντεν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.15 2.82 2.55 1.58 2.27 1.19 4.25 1.87 1.82 1.48 1.41 1.35
Ολλανδία - Αγγλία / Εκτίμηση

Σπουδαίο ημιτελικός που φυσικά δεν έχει ξεκάθαρο φαβορί. Η Ολλανδία όσο προχωράει στη διοργάνωση τόσο πατάει και καλύτερα. Οι Άγγλοι από τη μεριά τους δεν έχουν πείσει ιδιαίτερα και δεν τρομάζουν τη δεδομένη στιγμή τους αντιπάλους τους, ούτε μπορούν να χαρακτηριστούν φαβορί. Νωχελικό αναμένουμε το πρώτο ημίχρονο, χωρίς πολλά πολλά και ιδιαίτερα ρίσκα. Χ ημίχρονο σε απόδοση 1.85.

Ειδικό στοίχημα: Θα κινηθούμε με ένα ειδικό που έχει τύχει, σύμφωνα πάντα με τις εμφανίσεις του παίκτη. Είναι ο νούμερο ένα κίνδυνος για την άμυνα της Αγγλίας και σίγουρα θα πάρει αρκετές επιθετικές προσπάθειες πάνω του.

Γκάκπο να έχει μία τελική στην εστία σε απόδοση 1.75 στη Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr