Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Χάμρουν - Λίνκολν, αξία στο αουτσάιντερ

Τρίτη, 9 Ιουλίου 2024 - 09:24

Οι αποδόσεις έχουν χρήσει ως ξεκάθαρο φαβορί τους γηπεδούχους, ωστόσο οι πρωταθλητές του Γιβραλτάρ πηγαίνουν στη Μάλτα για να κάνουν την έκπληξη.

Προκριματικά Champions League: Χάμρουν - Λίνκολν, αξία στο αουτσάιντερ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Χάμρουν - Λίνκολν.

Πρώτος αγώνας για τον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο νικητής της σειράς θα αντιμετωπίσει στον 2ο προκριματικό γύρο την Καραμπάγκ.

19:45 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 804

Betshop: Νέα προσφορά γνωριμίας χωρίς κατάθεση! Κάθε μέρα δώρα για 7 ημέρες

Όροι & προϋποθέσεις | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χάμρουν Σπάρτανς

Κατέκτησε το 10ο πρωτάθλημα της ιστορίας της στη Μάλτα με +5 από την 2η Φλοριάνα. Αποχώρησε, ωστόσο, ο Ιταλός προπονητής της, Λουτσιάνο Ζάουρι που αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του. Αντικαταστάθηκε από τον συμπατριώτη του, Αλεσάντρο Ζινάρι που εργαζόταν στην Σάντα Λουκία. Το ματς δεν θα γίνει στην φυσική της έδρα, αλλά στο «Σεντενάρι» του Τακάλι. Πέρυσι αποκλείστηκε στα προκριματικά του CHL από την Μακάμπι Χάιφα με 2 ήττες. Εν συνεχεία έμεινε εκτός στον 3ο προκριματικό του Conference League από την Φερεντσβάρος με δύο ήττες και συνολικό σκορ 8-2.

Λίνκολν Ρεντ Ιμπς

Κατέκτησε το 6ο σερί πρωτάθλημα στο Γιβραλτάρ με +2 από την 2η Σεντ Τζόζεφς και έφθασε τους 28 τίτλους. Έχει αρκετά καλή παρουσία στην Ευρώπη έχοντας 9 νίκες και 7 ισοπαλίες σε 44 ματς με 41-84 γκολ. Παραμένει σταθερά στον πάγκο της από τις αρχές του ‘23 ο Ισπανός Χάβι Μουνιόθ. Πέρυσι αποκλείστηκε στον 1ο προκριματικό του CHL από την Καραμπάγκ με δύο ήττες και συνολικό σκορ 6-1. Έμεινε εκτός στον 3ο προκριματικό του Conference League από την Μπαλκάνι με 2 ήττες και σκορ 5-1.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
Χάμρουν Σπάρτανς - Λίνκολν Ρεντ Ιμπς / Εκτίμηση

Πρόκειται για δύο ομάδες, που σταθερά τα τελευταία χρόνια κυριαρχούν στα πρωταθλήματά τους, διαθέτοντας την εμπειρία των προκριματικών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για τον λόγο αυτό, είναι εντυπωσιακό το πως οι στοιχηματικές έχουν ορίσει ως μεγάλο φαβορί την Χάμρουν απέναντι στην Λίνκολν, που διαθέτει την ποιότητα και την εμπειρία για να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Υπάρχει αξία στους φιλοξενούμενους. Χ2 στο 2,10 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr