Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Champions League: Νιού Σεντς - FK Decic Tuzi, άπειρες στην Ευρώπη!

Τρίτη, 9 Ιουλίου 2024 - 00:07

Αντιμέτωπες δύο ομάδες που δεν έχουν δείξει κάτι σημαντικό στην Ευρώπη και ευελπιστούν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους. 

Προκριματικά Champions League: Νιού Σεντς - FK Decic Tuzi, άπειρες στην Ευρώπη!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Νιού Σεντς - FK Decic Tuzi.

Πρώτος αγώνας της σειράς για τον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί ρεβάνς στις 16 Ιουλίου στην έδρα της Ντέσιτς. Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ είναι ισόπαλο μετά από τα δύο 90λεπτα, το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση και, εφόσον χρειαστεί, στα πέναλτι. Ο νικητής της σειράς θα αντιμετωπίσει στον 2ο προκριματικό γύρο τον ΑΠΟΕΛ.

ΚΩΔ ΟΠΑΠ: 806, 21:00

Betshop: Νέα προσφορά γνωριμίας χωρίς κατάθεση! Κάθε μέρα δώρα για 7 ημέρες

Όροι & προϋποθέσεις | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νιού Σεντς

Για 3η σερί σεζόν πρωταθλήτρια στην Ουαλία, έφθασε τις 16 κατακτήσεις που συνιστά ρεκόρ στην χώρα. Το πήρε αήττητη με 30-2-0 και 92 βαθμούς έναντι 59 της 2ης Κόναχ. Έμπειρη, αλλά χωρίς κάτι το ιδιαίτερο στην Ευρώπη. Σε 76 ματς μετρά 17 νίκες και 12 ισοπαλίες με 78-151 γκολ. Πέρυσι στην Ευρώπη δεν έκανε τίποτα ιδιαίτερο. Αρχικά αποκλείστηκε στον 1ο προκριματικό του CHL από την Χάκεν με δύο ήττες (1-5). Και εν συνεχεία έμεινε εκτός στον β’ προκριματικό του Conference από την Σουίφτ με σκορ 3-4.

FK Decic Tuzi

Πανηγύρισε το πρώτο της πρωτάθλημα στο Μαυροβούνιο. Το πήρε με +6 από την 2η Μόρναρ και +9 από την ιστορική Μπουντουσνόστ. Συνεχίζει στον πάγκο της ο Μίλοραντ Πέκοβιτς που την ανέλαβε στα τέλη Σεπτέμβρη του 2023 και δη την 10η αγωνιστική και την οδήγησε στον τίτλο. Άπειρη στην Ευρώπη, έχει δώσει μόλις 4 ματς μετρώντας 0-1-3 και συνολικά 3-6 γκολ. Η Ντέσιτς για πρώτη φορά θα παίξει σε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ, με την παρουσία της στις προηγούμενες δύο φορές σε προκριματική φάση να είναι κακή.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
Νιού Σεντς - FK Decic Tuzi / Εκτίμηση

Φαβορί οι γηπεδούχοι αλλά θεωρητικά δεν προκύπτει από κάπου αυτή η απόδοση του άσου. Καμία από τις δύο δεν έχει δείξει κάτι αξιόλογο και είναι πολύ νωρίς στη σεζόν για ρίσκα. Θα προτιμήσουμε τα λίγα γκολ στο παιχνίδι, αφού το σύνολο τερμάτων καλύπτει και αρκετά ενδεχόμενα. 2-3 γκολ (2.07) στο Pamestoixima.gr.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr