Ποδόσφαιρο

Copa America: Αργεντινή - Καναδάς, χαοτική διαφορά!

Τρίτη, 9 Ιουλίου 2024 - 00:31

Η Αργεντινή βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έχει μια ακόμη ευκαιρία, να φτάσει σε έναν ακόμη τελικό, απέναντι σε έναν αρκετά υποδεέστερο αντίπαλο. 

Copa America: Αργεντινή - Καναδάς, χαοτική διαφορά!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Αργεντινή - Καναδάς.

Ημιτελικός του Copa America. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον τελικό με τον νικητή του ζευγαριού Ουρουγουάη - Κολομβία.

10/07/2024, (03:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 810

Betshop: Νέα προσφορά γνωριμίας χωρίς κατάθεση! Κάθε μέρα δώρα για 7 ημέρες

Όροι & προϋποθέσεις | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αργεντινή

Η Αργεντινή φιλοδοξεί να βρεθεί για 4η φορά, στα 5 τελευταία Κόπα Αμέρικα, στον τελικό. Είναι η κάτοχος του τροπαίου και στα προημιτελικά χρειάστηκε τον Εμιλιάνο Μαρτίνες να πιάσει δύο πέναλτι στην διαδικασία για να ξεπεράσει τον Ισημερινό.

Αγωνιστικά νέα

Η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι κατέκτησε και το Μουντιάλ το 2022. Είναι αήττητη με 10 νίκες στα τελευταία 12 στο Κόπα Αμέρικα. Παράλληλα έχει μόλις 2 ήττες στα τελευταία 43 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Διαθέσιμος ο Μέσι, που έπαιξε με τον Ισημερινό και δεν υπάρχουν απουσίες. Σούπερ και οι Λαουτάρο Μαρτίνες, Ντι Μαρία.

Πιθανή ενδεκάδα

Ε. Μαρτίνες – Μολίνα, Ρομέρο, Λισ. Μαρτίνες, Ταλιαφίκο - Ντι Μαρία, Ντε Πάουλ, Παρέδες, Μακ Άλιστερ – Μέσι, Αλβαρες.

Αποστολή

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Εμιλιάνο Μαρτίνες (Αστον Βίλα), Φράνκο Αρμάνι (Ρίβερ Πλέιτ), Χερόνιμο Ρούλι (Αγιαξ).

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Γκονσάλο Μοντιέλ (Νότιγχαμ Φόρεστ), Ναχουέλ Μολίνα (Ατλέτικο Μ.), Κριστιάν Ρομέρο (Τότεναμ), Χερμάν Πετζέλα (Μπέτις), Λούκας Μαρτίνες Κουάρτα (Φιορεντίνα), Νίκολας Οταμέντι (Μπενφίκα), Λισάντρο Μαρτίνες (Μάντσεστερ Γ.), Μάρκος Ακούνια (Σεβίλλη), Νίκολας Ταλιαφίκο (Λιόν)

ΜΕΣΟΙ: Γκίντο Ροντρίγκες (Μπέτις), Λεάντρο Παρέδες (Ρόμα), Αλέξις Μακ Αλιστερ (Λίβερπουλ), Ροντρίγκο Ντε Πάουλ (Ατλέτικο Μ.), Εσεκιέλ Παλάσιος (Λεβερκούζεν), Ενσο Φερνάντες (Τσέλσι), Τζιοβάνι Λο Σέλσο (Τότεναμ), Βαλεντίν Καρμπόνι (Μόντσα).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ανχελ Ντι Μαρία (Μπενφίκα), Λιονέλ Μέσι (Ιντερ Μαϊάμι), Αλεχάντρο Γκαρνάτσο (Μάντσεστερ Γ.), Νίκολας Γκονζάλες (Φιορεντίνα), Λαουτάρο Μαρτίνες (Ιντερ), Χούλιαν Αλβαρες (Μάντσεστερ Σ.).

Καναδάς

Ο Καναδάς έκανε την έκπληξη για να ξεπεράσει την Βενεζουέλα στα προημιτελικά και στην διαδικασία των πέναλτι. Καλά τα στοιχεία που έδειξε και στην φάση των ομίλων, όπου μπορεί να ηττήθηκε από την Αργεντινή, ωστόσο στη συνέχεια νίκησε το Περού κι έφερε 0-0 με την Χιλή. Μόλις ένα γκολ δέχθηκε στα τρία τελευταία της ματς και είναι ένα δείγμα.

Αγωνιστικά νέα

Για τον Καναδά αυτή είναι η πρώτη ιστορική συμμετοχή στο Κόπα Αμέρικα και τα έχει πάει εξαιρετικά. Με 4 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες έχει βγάλει τα 13 τελευταία επίσημα ή φιλικά. Ο Τζέσε Μαρς είναι ξανά στον πάγκο της, έχοντας κάνει καλή δουλειά σε Λιντς και Λειψία, μεταξύ άλλων. Γνωστή πλέον η απουσία του καλού μέσου Μπιουκάναν.

Πιθανή ενδεκάδα

Κρεπό – Τζόνστον, Μπομπίτο, Μίλερ, Ντέιβις – Οσόριο, Εουστάκιο – Λαριέα, Ντέιβιντ, Σάφελμπεργκ – Λαρίν.

Αποστολή

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Μαξίμ Κρεπό (Πόρτλαντ), Ντέιν Σεντ Κλερ (Μινεσότα), Τομ ΜακΓκιλ (Μπράιτον).

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Μόισε Μπομπίτο (Κολοράντο), Ντέρεκ Κορνίλιους (Μάλμε ), Αλφόνσο Ντέιβις (Μπάγερν), Λουκ ντε Φουζερόλ (Φούλαμ), Άλιστερ Τζόνστον (Σέλτικ), Ρίτσι Λαριέα (Τορόντο), Καμάλ Μίλερ (Πόρτλαντ), Τζόελ Γουότερμαν (Μόντρεαλ), Κάιλ Χίμπερτ (Σεντ Λούις), Αλί Αχμέντ (Βανκούβερ).

ΜΕΣΟΙ: Ματιέ Σοϊνιέρ (Μόντρεαλ), Στίβεν Εουστάκιο (Πόρτο), Ισμαέλ Κονέ (Γουότφορντ), Τζόναθαν Οσόριο (Τορόντο), Σάμουελ Πιέτ (Μόντρεαλ).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ταζόν Μπιουκάναν (Ίντερ), Τζέισεν Ράσελ-Ρόου (Κολόμπους), Τζόναθαν Ντέιβιντ (Λιλ), Κάιλ Λάριν (Μαγιόρκα), Λίαμ Μιγιάρ (Πρέστον), Τζέικομπ Σάφελμπεργκ (Νάσβιλ), Θίο Μπερ (Μάδεργουελ), Τάνι Ολουγουασέι (Μινεσότα).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.31 5.15 9.5 1.92 1.81 1.34 3.1 2.22 1.58 1.05 1.16 3.3
Αργεντινή - Καναδάς / Εκτίμηση

Χαοτική η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Έπαιξαν στη πρεμιέρα της διοργάνωσης και φάνηκαν οι διαφορές τους. Εξάλλου αποτελεί έκπληξη η παρουσία του Καναδά στους τέσσερις της διοργάνωσης. Η παρέα του Μέσι θα καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση και στοχεύει μόνο στον τίτλο. Στη Betsson βρίκσουμε μια εξαιρετική επιλογή, να σκοράρει ο Λαουτάρο, να μπουν 3 γκολ και πάνω στο ματς και φυσικά να κερδίσει η Αργεντινή. Αυτό το combo είναι σε απόδοση 3.85.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr