Ποδόσφαιρο

Α’ Φινλανδίας: Πονταρίσματα σε Ίντερ Τούρκου

Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2024 - 10:21

Ο συνδυαστικός άσος της Ιντερ Τούρκου επί της προβληματικής Λάχτι ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της Veikkausliiga.

Α’ Φινλανδίας: Πονταρίσματα σε Ίντερ Τούρκου

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Φινλανδίας.

ΟΥΛΟΥ – ΣΕΙΝΑΓΙΟΕΝ

Μεγάλη νίκη επί της Κουόπιο στο ντεμπούτο Μπράτσου στον πάγκο της στο πρωτάθλημα. Με τέλεια αμυντική τακτική «εγκλώβισε» την αντίπαλό της και την «χτύπησε» την κατάλληλη στιγμή. Την συνεχάρη ο αντίπαλος τεχνικός. Με 5 βαθμούς στα τελευταία 3 ματς πήρε ανάσα στην μάχη της παραμονής. Την Τετάρτη έπαιξε στην έδρα της Σεϊναγιόεν για το Κύπελλο και έχασε με 2-0. Μετρά 3 στα 5 πιο πρόσφατα στην Λίγκα. Επιστρέψει εν συγκρίσει με το Κύπελλο ο Τάσκιλα (Α).

Με σύμμαχο την τύχη πήρε το τρίποντο στο εντός με την Χάκα. Καλή εικόνα στο α’ μέρος, όπου σκόραρε δις. Αγνώριστη στο β’ ημίχρονο. Δέχθηκε το 2-1 πριν στο 60’ και κινδύνεψε πολλές φορές με την ισοφάριση. Τελικά πήρε το τρίποντο και διατηρεί την επαφή της με την κορυφή.Μετρά τέσσερα σερί και στο πρωτάθλημα. Την Τετάρτη φιλοξένησε την Ούλου στο Κύπελλο και προκρίθηκε. Τιμωρημένος ο Τίκανεν (Α), γνωστά τα υπόλοιπα θέματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεύτερο ραντεβού σε λίγες ημέρες για τις δύο ομάδες καθώς την Τετάρτη κοντραρίστηκαν και στο κύπελλο. Η Ούλου ήτνα βελτιωμένη μετά την αλλαγή τεχνικού και μπορεί να βάλει δύσκολα στο φαβορί. Έχει τύχη το under στο 2.10 στο Pamestoixima.gr.

ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΛΑΧΤΙ

Απολύτως δίκαιη η επικράτησή της στο εντός με την Βάασα. Ήταν πολύ καλή στο δημιουργικό κομμάτι και αμυντικά αρκετά σταθερή. Με 3-1-1 στο πρωτάθλημα από τις 31/5 είναι στο +6 από τις τελευταίες θέσεις. Μετρά «5 στα 7» εντός στο πρωτάθλημα. Την Τετάρτη έπαιξε Κύπελλο και τοπικό ντέρμπι με την Τούρκου, την οποία νίκησε με 3-2 και προκρίθηκε! Δεν έχει προκύψει κάποιο νέο πρόβλημα.

Τουλάχιστον έσωσε τον βαθμό στο εντός με την Ίλβες. Εμφάνισε ξανά προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία. Ήταν καλή, από την άλλη, στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού. Μετρά επτά σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Συνέπεια αυτού παραμένει «βιδωμένη» στην τελευταία θέση. Έχει 3 συνεχόμενα Χ. Δεν είχε υποχρεώσεις στο Κύπελλο, καθώς έχει αποκλειστεί. Με τις γνωστές απουσίες.

EKTIMHΣΗ: Λογικό φαβορί η πειθαρχημένη Ιντερ Τούρκου. Ο άσος στο 1.55 κρίνεται χαμηλός πάντως και θα τον ενισχύσουμε με over 1,5 στο 1.78 στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr