Ποδόσφαιρο

MLS: Υπάρχει αξία στις νίκες των φιλοξενούμενων

Κυριακή, 7 Ιουλίου 2024 - 09:07

Συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, με αναμετρήσεις που παρουσιάζουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, από τις οποίες προκύπτουν επιλογές σε ελκυστικές αποδόσεις.

MLS: Υπάρχει αξία στις νίκες των φιλοξενούμενων

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α’ Αμερικής.

ΧΙΟΥΣΤΟΝ – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Το Χιούστον προηγήθηκε 1-0 κόντρα στο Σολτ Λέικ, στη συνέχεια βρέθηκε πίσω 1-2, ισοφάρισε, αλλά τελικά δέχθηκε 3ο γκολ και έχασε 2-3. Ελαβε τέλος το αήττητο σερί των έξι παιχνιδιών. Εντός έδρας έχει μία ήττα σε έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις και αυτή στα πέναλτι. Τα οκτώ από τα εννέα τελευταία ματς έχουν έρθει Goal/Goal. Αμφίβολος ο επιθετικός Γκάινς (2/0). Διεθνής ο μέσος Καρασκίλα (16/1).

Το Λος Αντζελες τα ξημερώματα της Παρασκευής κέρδισε στο τοπικό ντέρμπι με τους Λ.Α. Γκάλαξι με 2-1 εκτός έδρας και συνέχισε το σερί νικών. Στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στο Κολοράντο, με πρωταγωνιστή τον Μπογκούζ, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, επικράτησε 3-0, παίζοντας από το 62’ με αριθμητικό πλεονέκτημα. Σημείωσε 3η διαδοχική νίκη, 11η σε δώδεκα αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σε 17 αγώνες είχε μόνο μία ήττα! Αμφίβολοι ο αμυντικός Σανό (10/0) και ο επιθετικός Μίλερ (4/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί να μην είναι εύκολο παιχνίδι για το Λος Άντζελες, ωστόσο αξίζει το διπλό. Οι φιλοξενούμενοι διανύουν μία πολύ καλή περίοδο αγωνιστικά και μπορούν να κερδίσουν παρά τη δυναμική που έχει το Χιούστον στην έδρα του. 2 στο 2,43 από την Betsson.

ΚΑΝΣΑΣ – ΝΤΑΛΑΣ

Το Κάνσας τα ξημερώματα της Παρασκευής έπαιξε εκτός έδρας με το Κολοράντο, έχασε με 2-1 και επέστρεψε στις ήττες. Στο προηγούμενο παιχνίδι με το Οστιν επικράτησε 2-0, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Μετράει τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Τα έντεκα από τα δώδεκα τελευταία παιχνίδια είχαν έρθει Over 2,5. Αμφίβολοι ο αμυντικός Καστεγιάνος (6/1), ο μέσος Βάλτερ (9/2) και ο επιθετικός Σαλόι (17/2). Τραυματίας ο μέσος Ερνάντες (7/0).

Και το Ντάλας έπαιζε τα ξημερώματα της Παρασκευής με αντίπαλο το Πόρτλαντ εντός έδρας και επικράτησε με 3-2. Στο προηγούμενο παιχνίδι της, έχασε 0-1 από το Σινσινάτι. Επέστρεψε στις νίκες, μετά από δύο σερί ήττες, αλλά έχει απομακρυνθεί από την πρώτη 9άδα της Δυτικής Περιφέρειας. Εκτός είναι οι μέσοι Ντελγκάδο (17/3), Σαϊντέ (3/0) και Βελάσκο (1/0) και ο επιθετικός – 2ος σκόρερ Φερέιρα (13/4).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καθαρό φαβορί το Κάνσας, αλλά με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του στο γήπεδο. Πρόκειται για ένα ζευγάρι με παράδοση στα υψηλά σκορ και μπορεί να συνεισφέρει σ’ αυτό και το Ντάλας, που δείχνει προβληματικό στην άμυνα. Over 2,5 στο 1,60 από την Betsson.

ΣΑΝ ΧΟΣΕ – ΣΙΚΑΓΟ

Το Σαν Χοσέ έχασε 0-2 από το καλύτερο Σεντ Λούις, με δύο γκολ που δέχθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Γνώρισε 6η διαδοχική ήττα, 9η σε δέκα αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, όπου δεν έχει νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί τρεις επιτυχίες. Σε 3ο παιχνίδι θα έχει υπηρεσιακό τεχνικό τον Ιαν Ράσελ, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γκονζάλες. Τραυματίες ο γκολκίπερ Ντάνιελ (4 συμμ.), οι αμυντικοί Ακάπο (14/0), Γουίλσον (11/1) και Ρίκετς (1/0).

Το Σικάγο επικράτησε 4-3 της Φιλαδέλφεια Γιουν. με απίστευτο τρόπο! Προηγήθηκε 1-0, στη συνέχεια βρέθηκε πίσω στο σκορ 1-3, αλλά έκανε την ανατροπή, πετυχαίνοντας τρία γκολ από το 82’ και μετά! Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ήττες. Τα εννέα από τα δέκα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal. Τραυματίες οι αμυντικοί Γκούτμαν (8/0), Σάλκουιστ (6/0) και Γκάσπερ (4/0) και οι μέσοι Σακίρι (12/2) και Ναβάρο (10/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι το Σαν Χοσέ, που πραγματοποιεί προβληματικές εμφανίσεις, πηγαίνει από ήττα σε ήττα και παραμένει στην τελευταία θέση. Πιο ικανή ομάδα η Φιλαδέλφεια, έχει απέναντί της την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. 2 στο 2,82 από την Betsson.

ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ – ΣΕΝΤ ΛΟΥΙΣ

Το Κολοράντο τα ξημερώματα της Παρασκευής υποδέχθηκε το Κάνσας και επικράτησε με 2-1. Στο προηγούμενο παιχνίδι, δε μπόρεσε να κοντράρει το Λος Αντζελες και έχασε 0-3, παίζοντας από το 64’. Με δέκα παίκτες. Κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες και ανέβηκε στην 4η θέση της περιφέρειας. Εντός έδρας, είναι αήττητο σε πέντε ματς (με τέσσερις νίκες), ενώ έχει μία ήττα σε οκτώ αγώνες. Τα οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5. Tραυματίας ο αμυντικός Τρέιβις (4/0).

Το Σεντ Λούις ήταν καλύτερο από το Σαν Χοσέ και επικράτησε 2-0, με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Επέστρεψε στις νίκες μετά από εννέα ματς, σημειώνοντας 2η επιτυχία σε 13 αγώνες και βελτιώθηκε το κλίμα. Αμφίβολοι ο αμυντικός Πάρκερ (16/0) και ο επιθετικός – 1ος σκόρερ Κλάους (19/5). Διεθνής ο αμυντικός Χιέμπερτ (11/0). Τραυματιες ο αμυντικός Νίλσον (14/1) και οι μέσοι Οστρακ (12/1) και Αλμ (12/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χαμηλά τιμολογείται ο άσος, γιατί το Κολοράντο παρουσιάζεται αρκετά αποτελεσματικό στην έδρα του. Έχει δείξει φέτος πολύ καλό πρόσωπο και πως ξέρει να κερδίζει τέτοια παιχνίδια, με ομάδες χαμηλής δυναμικής, όπως το Σεν Λούις. 1 στο 1,69 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr